labai patiko sitas anime. duodu 5/5 be jokiu abejoniu. grazus piesimas, o soundtrack'as dar ir dabar tebegroja winampe rekomenduoju visiem
Nana - 2006
Collapse
X
-
Keista, kaip dar nepakomentavau šiam gėriui. Bežiūrint šį nuostabų anime gal ir neužkabino taip, kaip kai kuriuos, kurie suvirškino tokį kiekį serijų per labai trumpą laikotarpį, bet šis anime tikrai sužavėjo, gal ir ne viskas jame patiko, bet tikrai vienas iš geriausių romantinių anime, kiek tik teko matyti, o gal daugiau tiktų jį vadint melodrama...Comment
-
Comment
-
PRITARIU! labai labai miela ir idomu! Zinoma su tom visom meilem tai galima ir pasigincyti, nes KAIKURIOS poros man buvo daug mielesnes uz KAIKURIAS, bet kaip jau yra taip. Kartais kai nieko neziuriu/neskaitau tai uzmetu aki i manga, bet taip niekaip ir neprisiveju iki kiek dabar yra sukurta. Kazkaip anime buvo sukurta tiek kiek veiksmas ejosi normaliai, mangoj ten jau kazkokie vejai xDComment
-
Taigi. Šedevras, šedevras, šedevras, ir dar milijonai tūkstančiai ir trilijonai kartų šedevras.
Man visada liks pirmoje vietoje. V I S A D A.
NANA vienareikšmiškai 5/10000000000000000000....000000000000...
Muzika, gražus piešimo stilius, gerai apgalvoti kiekvieno herojaus charakteriai, gyvenimai, vaikinai, draugai apie kurios galima tik pasvajot mums mirtingiesiems. Viskas tiesiog nuostabu. Neturiu prie ko ten prisikabint. Tik dėl vieno, labai jau daug servetėlių išnaudojau xD
Laukiu antrojo sezono, nes jo reikia xD Nors ir neskelbia, kad jis bus xD aš vistiek laukiu xD
NANA VALDO.Comment
-
Gera buvo ziureti...tiesiog negera buvo,kai baigiau visus ep ir vis tiek gera,kad ziurejau 5 ir tik 5 ir tik 5 ir only only 5Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
Tai ką jau čia, tuomet ir į 5'is epus visą anime galim sutalpint. (Kažkaip nemanau, kad tokiu būdų anime kūrėjai atskleis ir perteiks viską taip, kaip buvo)Comment
Comment