Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 185

    Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

    dHmuVFd.jpg
    Children of the Whales
    Kujira no Kora wa Sajou ni Utau /
    クジラの子らは砂上に歌う


    Studija: J.C.Staff
    Žanrai: Drama, Fantasy, Mystery, Sci-Fi
    Transliacija: 2017-10-08 - 2017-12-24
    Trukmė: TV 12 ser. x 23min
    MAL reitingas: 7.36 (9,686)


    Viduryje dykumos stūkso sala - Mud Whale. Joje gyvena pažymėtieji, kurių gyvenimas trumpas, kurie mirštą nesulaukę senatvės, kurie turi magiškų galių. Salos gyventojai, tegali tik pasvajoti apie gyvenimą už jos ribų, visur tik pažvelgsi dykuma, niekas nežino kur Mud Whale nuneš vėjai. Tačiau vieną dieną, jie išvystą kitą salą, negyvenama, surengiama ekspedicija, kurios metu atrandama paslaptinga mergaitė. Kitos salos egzistuoja? Kodėl pažymėtųjų gyvenimas toks trumpas? Kodėl jie negali palikti salos? Ir iš kur atsirado mergaitė niekuo nepanaši į juos?









    aQtbuWl.jpgPagrindinė serialo tema - emocijos, gyvenimo prasmė. Kiekvienas veikėjas susiduria su šia dilema, jų gyvenimas trumpas, tad ar gyvastis turi kokią prasmę? Ar geriau gyventi nežinioje? Galbūt emocijos nereikalingos? Ašaros? Blogi prisiminimai? O jeigu jauti tiek daug, kad tai tave išvaro iš proto?
    Kai supranti apie ką yra šis anime, pasirado siaubingai liūdna, net pati opening daina! Jau seniai neašarojau dėl animacinio serialo, o dar dėl veikėjų mirčių! Galbūt todėl, kad šie klausimai artimi širdžiai?
    O, kad žinotumėte, kaip puikiai apipavidalintas šis anime! Jeigu ne apipavidalinimas, tai ir pasaulis, kuris yra įrištas į siužetą, atrodytų nykiai, o dabar... Dabar jautiesi it patekęs į visai kitą terpę! Tave jis įtraukia ir nepaleidžia. Mitologija, kaip veikia aplinka, paaiškinta natūraliai - vizualiai, informacija pateikiama tada kai pagrindinis veikėjas rašo archyvus, ar kai patys veikėjai susipažįsta su jiems nežinoma informacija. Nė viena serija neprailgo, nežinau, kaip tiems, kurie žiūrėjo jį ongoing, bet jeigu dar nematėte, siūlau sužiūrėti viską tą pačią dieną it keturių valandų filmą! Esu įsitikinusi, kad tai sustiprins jūsų emocijas! (Pati išbandžiau)
    Veikėjai? Veikėjai... Jų yra pakankamai daug, bet apie svarbesnius, parodoma pakankamai, kad būtų galima prisirišti, suprasti dėl ko kitiems jie yra brangūs, kodėl jie elgiasi taip... Tiesa pasakius, net apsidžiaugiau, kai vienas iš veikėjų liko gyvas, nes jo praeitis nors ir įprasta tokio tipažo personažui, tačiau suintrigavo, užsiminė apie kitos salos problemą.
    Dievai vaikšto tarp jų, yra gyvi, yra mirtingi, padeda it graikų mitologijoje. Magiškos būtybės, kurių dizainai atrodo išskirtinai, o... kad apie dizainus, tai visi personažai atrodo žavingai.
    Jeigu viršuje išvardinti klausimai jums artimi, jeigu patinka fantastiniai pasauliai, žavingi veikėjai, suteikite šansą šiam anime.







    6
    5
    33.33%
    2
    4
    33.33%
    2
    3
    33.33%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...