Kakegurui Režisierius: Yuichiro Hayashi Studija: MAPPA Žanrai: mokykla, drama, psichologija Transliacija: 01.07.2017 - 23.09.2017 MAL reitingas: 7.63 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Mokyklų būna visokių. Būna net tokių, kuriuose labiausiai vertinamas žmogaus sugebėjimas lošti. Pasirodo toks sugebėjimas nelabai ir priklauso nuo aklos sėkmės. Juk ne veltui sakoma, kad sekasi geriausiems. Hyakkaou kaip tik ir yra tokia mokykla. Ryouta'i sekasi sunkiai. Bernas prasilošė, o su nesugebančiais susimokėti skolas šitoje mokykloje nesismulkina. Tokie vargetos praranda "žmogaus" statusą ir su jais normalūs mokiniai gali daryti ką tik nori. Aišku galimybė atsilošti visada yra, bet dažniausiai rezultatas būna atvirkščias - dar didesnės skolos. Yumeko yra Ryoutos priešingybė. Išvaizdi mergaitė yra tiesiog azarto narkomanė. Ji yra iš tų žmonių kuriems svarbiau yra procesas, o kai procesas patinka tai ir rezultatai ateis. Kažkaip užderėjo pas mus visokių keistų mokyklų šiame sezone. Mintis, jei labai nesigilinti, gal ir nebloga. Apsukrumas gi tikrai yra vertinga savybė. Mat statusas šioje įstaigoje čia tik iš dalies priklauso nuo sėkmės. Daugiau lemia smegenys ir mokėjimas jomis naudotis. Net ir sukčiauti niekas nedraudžia, greičiau skatina. Bet labai jau didelės sumos čia yra švaistomos - nuo šimtų tūkstančių iki milijardų. Matys norėjo parodyti statymų rimtumą, bet persistengė. Vaikučiai su tokiomis sumomis atrodo nerimtai. Patys žaidimai yra gan įdomūs ir įvairūs. Ne visada logiški ar aiškūs, bet iš principo užskaitomi. Vis tik yra bėdų ir čia. Kalti labai jau trenkti ir nesimpatiški personažai. Dėl to kažkaip už nieką labai nesirgau ir dėl to žaidimai nekuteno nervų. Kažkaip dzin buvo. Be nesveikų personažų čia dar yra ir nesveikas feminizmas. Sunku patikėti, bet aš už sveiką lyčių konkurenciją.^^ Didžioji dalis personažų yra mergaitės ir jos čia valdo. Normalių ir stiprių vyriškų personažų čia tiesiog nėra. Ačiū bent už Ryouta. Bent jau toks yra. Dar labai šlykščiai man atrodo tos perdėtos grimasos. Simpatiškos mergaitės, o tokius snukius nutaiso! Fui.... Ir pabaiga padaryta gan atmestinai. Piešimas tikrai neblogas, o openingas vienas iš originaliausių šiais metais. Reziumė: Mokyklinis "Kaiji". Ne toks rimtas ir gilus, bet užtat dinamiškesnis ir spalvingesnis. Žiūrėti tikrai galima. Vien dėl amv beieškant surastos geros dainos vertėjo žiūrėti šitą serialą.^^ Spoileris:
|
Kakegurui
Collapse
X
-
Kakegurui
P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.8512.50%1487.50%730%020%010%0Žymos: Nieko -
Autorius KillerbeeDar labai šlykščiai man atrodo tos perdėtos grimasos. Simpatiškos mergaitės, o tokius snukius nutaiso! Fui....
Bet suprantu, kai viskas kartais pateikta per daug seksualizuotai ir merginos nuo lošimų orgazmuoja taip lyg joms vyrų niekada neprireiktų, žiūrėti gali būti nepatogu.
Man šis anime patiko, nes neapsimetinėja kažkuo kuo nėra. Tai tiesiog gryna pramoga. Viskas čia taip absurdiška ir "over the top", kad net neverta lyginti su Kaiji. Čia nėra įdomios istorijos, epizodiniai susirėmimai pradeda įgrįsti, į Yumeko galvą anime praktiškai nelenda, jos nuotaika ir išraiška viso serialo metu vienoda, o ir nemažą dalį lažybų ji laimi dėl nusišypsojusios sėkmės. Be ekspresyvių orgazminių išraiškų ir perdėto pateikimo šis anime būtų pilkas ir nuobodus, o dabar tai tiesiog kaip nusileidimas ekstremaliais atrakcionų kalneliais - lyg ir nieko vertingo, bet adrenalino pakuoja pakankamai.
P.S. Screenshot'ų parinkimas tai nelabai reprezentatyvus. Didelę dalį ten jie kažką lošia, o čia tik vienas kadras su tuo susijęs ir tai iš tolo, neskaičius teksto, tai net neaišku apie ką čia tas anime .Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2017-10-12, 09:37. -
Mano didžiausia problema su šiuom anime, kad dauguma lošimų nulėmė ne lošėjų gabumai o paprasčiausia sekmė. Galį parduot namą, už viska prisipirkt teleloto bilietų, arogantiškai šypsotis, orgamiškai vaipytis kiek nori, bet tas višiškai nieko nenulems kai tikrinsies lošimo tiražą.Comment
-
P.S. Screenshot'ų parinkimas tai nelabai reprezentatyvus. Didelę dalį ten jie kažką lošia, o čia tik vienas kadras su tuo susijęs ir tai iš tolo, neskaičius teksto, tai net neaišku apie ką čia tas anime .
P.S. bent kažkas mano nepriekaištingą muzikinį skonį įvertino?Comment
Comment