Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e

    Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e


    Režisierius: Hiroyuki Hashimoto / Seiji Kishi
    Studija: Lerche
    Žanrai: mokykla, drama
    Transliacija: 12.07.2017 - 27.09.2017
    MAL reitingas: 7.93
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Mokyklų būna visokių. Būna net tokių, kurių baigimas garantuoja patekimą į gerą universitetą ir/ar darbą. Koudo Ikusei aukštoji mokykla yra viena tokių. Tai tiesiog rojus žemėje. Palikti mokyklos teritorijos mokiniams beveik negalima, bet kam to reikia jei šioje įstaigoje ir taip viskas yra? Nuo bibliotekos iki vandens pramogų parko. Moksleiviai dosniai gauna vietinės valiutos, bet jos vis tiek reikia nusipelnyti. Kiyotaka papuola į prasčiausią D klasę, kurioje surinkti prasčiausiai pasirodę per stojamuosius arba su akivaizdžiomis problemomis. Berniukas iš pat pradžių nesitikėjo tapti klasės lyderiu ar susirasti daug draugų. Taip atsitiko. Toks pats likimas ištiko ir kaimynę Suzune. Taip porelė, vienas kitą patrolindami, po truputi suartėja.



    Iš principo istorija yra nebloga. Aišku neoriginali, bet iš jos buvo galima daug ką išspausti. Pavyzdžiui buvo galima parodyti kaip nevykėlių klasė tampa jėga, su kuria visiems reikia skaitytis. Su pilkojo kardinolo pagalba aišku...Buvo galima parodyti daug intelektualių kovų, intrigų ir įdomių personažų. Ir ką vietoj to mes čia pamatėme? Šnipštą.....
    Taip viską sugadinti dar reikėjo pasistengti. Siužetas atrodo specialiai yra toks nuobodus ir apie nieką. Gaištamas laikas visokiems neįdomiems personažams ir epizodams. Nelabai man patiko ir pats Kiyotaka. Jis tiesiog per daug gerai slepia savo sugebėjimus ir netraukia net iki pilkojo kardinolo. Mat kardinolas, koks pilkas jis bebūtų, yra gan aukštos pareigos. Kiyotaka gi 95% laiko ekrane nedaro nieko, neprisiima jokių pareigų ar atsakomybės, bet pabaigoje staiga viską išsprendžia. Su ta pačia flegmos veido išraiška. Užtat mergų čia pakankamai. Kartais atrodo, kad šitas anime yra užslaptintas (gal ir nelabai) haremas. Suzune irgi šiaip sau. Daug šneka ir dar daugiau nori, bet mažai daro. Jei ne Kiyotaka tai būtų absoliutus nulis. Va Kikyou būtų visai įdomi, bet per daug retai pasirodo neparadinė jos pusė. Apskritai personažai, net ir pagrindiniai, atskleisti nepakankamai. Apie techninę dalį nieko pasakyti negaliu, niekas lyg ir akinių nebadė ir ausų nelankstė.

    Reziumė: Serialą sunku vertinti. Man jis viską rodė ne tai ir ne taip. To pasekoje iš manęs jis gauna tik 6. Anime nėra beviltiškas ir iš jo vis dar galima išspausti saldainiuką, bet reikės rimtai pasistengti. Jei kažkas apskritai imsis antro sezono.


    Serialas pasibaigė taip ir neprasidėjęs......būną ir taip....


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    8
    5
    0%
    0
    4
    50.00%
    4
    3
    50.00%
    4
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Hikari_
    Mental

    • 2008 02 27
    • 981

    #2
    Ar man tik vaidenas ar truputį primena Baka to test to shoukanju?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #3
      Tik Baka to test komedija. Šitas rimtesnis, bet iki dramos irgi netraukia. Nors visur atkakliai rašo šitą žanrą....

      Comment

      • Shenn
        Forumo ligonis


        • 2009 09 21
        • 539

        #4
        Labiausiai nuvylęs vasaros sezono anime. Pirmos serijos sukėle susidomėjimą ir vilties , kad laukia kažkas tokio iš istorijos pusės. Bet viskas į nieką taip ir neišsivystė. Visiškai neišnaudotas potencialas kam buvo padėti pamatai pradžioje.

        Comment

        • taven
          Forumo maniakas

          • 2010 06 12
          • 432

          #5
          Labai vidutiniškas serialas. Pradžioje atrodė daug žadantis bet labai greitai išsikvėpė, kai pagalvoji kad ištisas epizodas buvo išeikvotas parodyti kaip pora antraplanių nevykėlių bando paimti kamerą iš persirengimo kambario vietoj to, kad būtų plėtojama pagrindinė istorija. Be to man, kaip nepataisomam logikos ieškotojui, iškilo klausimas kaip toje vadinamoje Japonijos elito mokyklėlėje atsirado juodaodis net nekalbantis japoniškai .

          Comment

          Working...