Koi to Uso

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Koi to Uso

Koi to Uso

Režisierius: Seiki Takuno
    Studija: Liden Films
    Žanrai: romantika, mokykla
    Transliacija: 04.07.2017 - 19.09.2017
    MAL reitingas: 7.01
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Japonijoje buvo taip prastai su gimstamumu, kad valdžiai galiausiai trūko kantrybė. Buvo įkurta ministerija, kuri iš esmės ėmėsi šios problemos. Dabar galima nesiparinti su antros pusės paieškomis ir sulaukus 16 metų ramiai laukti laiško, kuriame bus parašytas vardas ir pavardė. Antra pusė yra parenkama ne kavos tirščių pagalba ir sistemos kūrėjai garantuoja, kad gyvensite ilgai ir laimingai. Demografinė problema buvo išspręsta ir dar po tokių santuokų (kaip "šalutinis" poveikis) vaikai gimsta protingesni. Tai kur čia šuo pakastas? Deja, trūkumų irgi yra. Apie visokius išsilakstymus gali pamiršti, jau nuo šešiolikos metų esi iš principo vedęs. Atsisakyti aišku galima, bet taip galima susigadinti sau gyvenimą. O ką daryti jau spėjai susirasti savo gyvenimo meilę ir eismas yra dvipusis? Į tokią situaciją papuola Yukari Nejima.

Serialas turi du nedidelius-subjektyvius pliusus ir du didelius-objektyvius minusus. Pradėkim nuo mažesnių. Tikrai taip, tai yra romantika. Ne slice of life, ne komedija, ne erotika ir ne drama. Galima beveik pritempti prie haremo, bet tada reikės nusileisti iki seksualinių mažumų, o aš kažkaip nenoriu.^^ Kaip ir minėjau, pliusas subjektyvus ir tik žanro mėgėjams. Antras pliusas yra mergaitės. Nu labai gražios, su tiesiog įspūdingai didelėmis akimis. Iš pradžių Ririna nelabai patiko, bet netikėtai tsuderiška išvaizda neatitiko charakterio. Visai miela mergaitė, kuri palaipsniui tapo mano favorite ir bijau aš čia nebuvau originalus. Aišku grožis yra skonio reikalas.
    Užtat berniukas yra objektyviai joks. Dzin į išvaizdą ar talentus, bet kaip 2017 metais galima būti tokia nykia asmenybe!? Tokių amebų net žemiausio lygio haremai privengia. Dėl šito "asmens" sugriūva visa romantika. Tik norisi, kad mergaitės bėgtu nuo šito ateivio iš "Nykesnės nebūna" planetos ir susirastu sau normalius vyrus. Dar viena problema yra pati šeimos institucija. Na kaip pagalbinė priemonė tai kodėl ir ne, visai nebloga mintis. Jei niekaip nesiseka susirasti sau antros pusės arba tiesiog nėra laiko ar galų gale tingisi....Įsiregistruoji ir sau ramiai lauki žinių. Čia gi yra visiška anti-utopiška diktatūra, sunkiai tikėtina šiuolaikiniame pasaulyje. Nebent tolimoje ateityje, bet šiame seriale vaizduojama jei ir ateitis tai labai netolima. Ir visai normali, bet fašistų ar komunistų. O kiek čia duomenų reikia surinkti apie ne vieną milijoną žmonių, prižiūrėti...O kaip su tolerancija? Vienžo žiūrint kyla daug klausimų, o juo ignoruoti nepavyksta. Juk istorijos pagrindas, kaip ir....Dar labai keistai atrodo, kad paaugliai atrodo lyg augę vienuolyne. Mergaitės bent jau atpažinti prezervatyvą turėtų. Bent jau supakuotą...^^ Gerai, kad bent pasilaižė ir už tai ačiū.

Reziumė: Rezultatą iki silpno septynetuko galėjo ištempti pabaiga, bet stebuklų nebūna. Žiūrėti nebent labai....labai pasiilgusiems romantikos.

Viskas prasidėjo nekaltai - nuo visokių transvestitų ar neaiškios lyties padarų ir štai netikėtai priėjome liepto galą. Nors ne, buvo galima tikėtis....

Spoileris:

P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    7
    5
    0%
    0
    4
    14.29%
    1
    3
    71.43%
    5
    2
    14.29%
    1
    1
    0%
    0
  • Shenn
    Forumo ligonis

• 2009 09 21
    • 539

Na, ne labiausiai nuvylęs vasaros sezono anime. Bet arti to. Potencialo turėjo, o gavos kaip visada

Comment

• Miesto_Druidas
      the journeyman

• 2010 08 17
      • 1515

Romantikos žanras tikriausiai daugiausiai pasižymi pilstymu iš tuščio į kiaurą, kur autorius belekaip stengiasi sukurti papildomos dramos, kad ištempti savo kūrinio trukmę. Realiai, man net neaiški šito kūrinio žinutė, kurią norėjo perteikti autorė. Nes lyg ir natūraliai peršasi moralas, kad priverstiniai santykiai yra blogis, o natūrali meilė yra gėris. Tačiau su sistema lyg ir viskas normaliai, juk patys vaikai tokioje aplinkoje užaugo ir viskas puiku. O kitas minusas, tai kad santykiai su Ririna čia padaryti kaip kur kas natūralesni ir žemiškesni dviejų žmonių bendravimu, dėmesiu vieno kitam nei šita "natūrali meilė", kurią vaikinas jaučia Misaki.
      Šiaip man link galo nebebuvo svarbu, kurią gi pasirinks, svarbu kad pasirinktų. Bet ne, čia dar personažai visokių paslapčių kupini ir vis tiek kaišioja vieni kitiems pagalius į ratus. Ar jie nesugeba susėsti ir nuoširdžiai pasikalbėti ir taip natūraliai išsispręsti savo dilemas? Juk čia tiek to ir tereikia.

Aš net ir neprieš poligamiją , kad tik būtų užbaigę šitą laiko švaistalą .

Jei norit geros romantikos be nesąmoningo pilstymo iš tuščio į kiaurą, geriau žiūrėkit geriausią šių metų romantiką Tsuki ga Kirei.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius Miesto_Druidas
        Jei norit geros romantikos be nesąmoningo pilstymo iš tuščio į kiaurą, geriau žiūrėkit geriausią šių metų romantiką Tsuki ga Kirei.
        Jei čia geriausia tai liūdna kažkaip....

Comment

• Augis24
          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
          • 767

Nezinau ka cia pakomentuot..

Jeigu ne tas memgalis myznius, kuris nezino ar jis nori mandarinu ar sokolado, tai galbut viskas butu labai smagiai ir graziai iseje, nu bet dabar. Siandien myli viena, poryt kita, dar kita diena myli abi ir po to nebezino pats ko nori.

Comment

• Nightwister
            Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
            • 116

Man manga labiau patinka negu anime

Comment

Working...