Busou Shoujo Machiavellianism

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Režisierius: Hideki Tachibana
    Studija: Silver Link
    Žanrai: komedija, veiksmas, haremas
    Transliacija: 5.04.2017 - 21.06.2017
    MAL reitingas: 7.16
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Aichi mokykla kažkada buvo mergaitiška. Tie geri laikai jau seniai praeityje, bet mergaitės taip bijojo berniukų, kad iš vadovybės išsireikalavo teisę į ginklą. Savigynai aišku. O penkios stipriausios ir įtakingiausios mergaitės užima policininko, teisėjo ir budelio pareigas. Ir visas šitas pareigas galėjo atlinkti bet kuri. Taip mokykla tapo perauklėjimo įstaiga, kuri imasi pačių sunkiausių individų. Šansų neturi net patys didžiausi chuliganai. Ir štai vieną dieną šitą rojų žemėje papuola Fudou Nomura ir pamato į ką pavirsta perauklėti berniukai. Vaizdelis tikrai nekoks, bet elitinis penketukas nieko nelaukęs imasi veiksmų.

Nu va, gali japoškos, gali.....Pagaliau normalus haremas ir dar ne bet koks, o kovinis. Čia mūsų šaunuoliui mergos ne šiaip krenta po kojomis. Jas tenka užkariauti ir ne šiaip, o rimtai kovojant ir net rizikuojant savo gyvybe. Kovos aišku standartinės (su ilgomis pauzėmis ir menka dinamika), bet vis tiek yra pakankamai įtemptos ir vaizdingos. Net ir dramos bei kraujo yra, bet aišku nereikia į šį anime žiūrėti per daug rimtai. Čia gi net meška yra! Ne tik yra, bet ją galima priskirti prie haremo narių. O kur dar į transvestitus paversti berniukai....Užtenka čia ir humoro ir erotikos. Jūs žinojote, kad sumo diržo užrišimas yra gan erotiškas veiksmas? Aš net neįtariau.^^ Aišku klišių galima surasti daugiau nei pakankamai, bet yra ir gan originalių scenų. Matosi, kad žmonės tikrai stengėsi išspausti iš istorijos ir biudžeto viską. Net ir banaliems personažams sugebėjo įkvėpti gyvybės. Dar galima padėkoti už tai, kad veiksmų arba kovinių stilių pavadinimai yra tik užrašyti. Dėl to jie visiškai neerzina, o suteikia savotiško šarmo. Tiesa, kai kurios mergaitės taip šlykščiai įgarsintos, kad norisi joms duoti į snukį. Būna dvigubai malonu kai tai ir įvyksta.

Reziumė: Nematau priežasčių kodėl žanro mėgėjai negalėtų žiūrėti šio anime. Dėl gero sudedamųjų balanso nuobodu neturėtų būti. Na jei vis dėlto nepatiko tada sveikinu – pagaliau suaugote.^^ Gal kažkada ir man pavyks....

MAL' reitingas mažesnis nei vieno revers haremo be mergos. Neramu man dėl ateities, oi kaip neramu...

Spoileris:

P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    4
    5
    25.00%
    1
    4
    50.00%
    2
    3
    25.00%
    1
    2
    0%