Spoileris:
Koe No Katachi
Collapse
X
-
Pagrindinė filmo problema man buvo netikroviškumas ir banali atomazga. Kūrėjai per daug tirštino spalvas, o pabaigoje viską per daug paprastai išsprendė. Bet vaikučiams gal ir bus naudinga.....nors ką aš čia....nebus.
Bet 8 balus galima duoti.Comment
-
Nusivyliau.
Perdėtas dramatiškumas manęs niekad nežavėjo. Kai imi slice of life žanrą, tikiesi realistiškumo. Kas reiškia, kad bus stipri istorija, veikėjų tarpusavio santykiai ir gražus piešimas. Čia gauni visišką prasilenkimą su realybe. Nei man verkt norėjos, nei kažką palaikyti.
Na taip, buvo nemalonių scenų, kurios sukelia pasišlykštėjimą patyčiomis (todėl visai pravartu rodyti mokyklose), tačiau "nejaučiau" istorijos. Niekaip. Gal prie to ir nuobodūs veikėjai prisidėjo: buvęs chuliganas kardinaliai tampa kažkokia užsisklendusia mėme; juodaplaukė pana(Naoko) lyg pabėgus iš psichiatrinės, bet vis vien žmonės su ja bendrauja...Visi kiti blankūs ,o pagrindinė mergaitė yra tokia perdėtai gera ir naivi, kad išvis jos bendravimas su kitais man su logika prasilenkia (nu nebūna taip).
Jei ieškoti pliusų tai patiko soundtrack'as, spalvinga animacija ir gal absurdiškai juokingas Tomohiro ir ta tomboy'iška fotografė.
Aš pikta ant tokio aukšto MAL įvertinimo, nes jis mane apgavo....👍 1Comment
Comment