Akiba's Trip The Animation Režisierius: Hiroshi Ikehata Studija: Gonzo Žanrai: komedija, parodija Transliacija: 04.01.2017 - 29.03.2017 MAL reitingas: 6.77 Trukmė: TV 13 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Akiba rajonas Tokijuje kiekvienam geek'ui ar otaku yra beveik šventa vieta. Ten nusipirkti ar bent jau pamatyti gali bet ką. Net ir mergaitę su beisbolo lazda kovojančia su kažkokiomis pajuodavusiomis būtybėmis. Dėl to Tamotsu su seserimi Niwaka tokio "vaidinimo" labai nesureikšmino. Mažą ką, dar kokiam nors perfomansui sutrukdysi....Vis tik smalsumas nugali ir Tamotsu įsivelia į veiksmą, kuris baigiasi drąsuolio mirtimi. Laimei Matome (ta pati merga su beisbolo lazda) prikelia nelaimėlį iš numirusių. Vis dėlto mirė ją gindamas tai kažkaip sąžinė reikalauja.... Problema tik tame, kad Tamotsu dabar nelabai žmogus ir nors ir tapo stipresniu, bet dabar negali išeiti iš Akibos. Jums būna taip, kad jaučiatės genijumi tarp žmonių kuriems negerai su galva? Arba su akimis. Arba ir su akimis ir su galva. Rašydamas šitą aprašymą aš taip ir jaučiuosi. Nuotykiai? Erotika? Veiksmas? Vienintelis ANN'as sugebėjo įrašyti teisingą žanrą, bet vis tiek prirašė du nereikalingus. "ATTA" yra tik komedija/parodija ir tik tokiu atveju jis dar turi šiokią tokią teisę į gyvenimą. Net pats serialas stengiasi padaryti viską, kad žiūrovas nežiūrėtų į jį rimtai. Jūs tik pagalvokite, kažkoks paauglys velnias žino kiek laiko negyvena savo namuose, o tėvams kaip ir dzin. Apskritai visiems dzin. O dar tie nurenginėjimai.... Ir tai dar tik uogelės. Istorija yra laužta iš piršto, siužetas apie nieką, personažai standartas, erotika vaikų darželio lygio. Na nebent animacija kartais visai kokybiška. Gonzo vis dėlto. Užtat prajuokinti ATTA gali. Ypač jei jūs temoje, bet čia parodijos žanro ypatumai. Trolina šiame seriale daug ir kokybiškai. Ypač man patiko pasityčiojimas iš hi-fi, idolų ir kortų žaidimų. Papildomų karmos taškų serialas gauna už vieną žaidimą iš mano 8 bitų vaikystės. Bet humoro galėjo būti ir dar daugiau. Kad ir vietoj to fiktyvaus siužeto. Reziumė: Vien tik humoro per mažai geram įvertinimui, bet viskas nėra taip blogai kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Svarbiausia žiūrėti per humoro filtrą ir neieškoti čia kažkokios logikos. Spėju, kad iš originalaus žaidimo liko tik ragai ir kanopos. Gonzo yra pagarsėję "perdirbimo" meistrai.^^ Spoileris:
|
Akiba's Trip The Animation
Collapse
X
-
Akiba's Trip The Animation
P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.250%040%03100.00%220%010%0Žymos: Nieko
Comment