Fun fact: Ne loles amziaus, bet va: Galusha Pennypacker - 19 metu majoras, o 20 metu generolu patapo. Anyway, that's all I wanted to say.
Youjo Senki
Collapse
X
-
-
Prirašėt čia tiek komentarų, kad nutariau užmestį akį į šį anime. Po pirmų akimirkų prisiminiau, kad prieš kiek tai laiko buvau jį įsijungęs ir po kelių minučių jungęs lauk. Šį kartą atsėdėjau dvi serijas ir galiu užtikrintai sakyti: gaila veltui praleisto laiko. Nesikeikiant - tai visiškas šlamštas, jei sąlyginai imti, kad šis produktas suaugusiems ir jį reikia vertinti suaugusiojo akimis. Visiška nesąmonė tik tiek galiu pasakyti: pseudo real istorija, skraidantys burtininkai, galios, reinkarnacijos, pokalbis su Dievu/Demonu....
Tačiau jei žiūrovo amžiaus kartelę leisti žemyn, link (pliusminus 5-7metai) 20metų - viskas daug maž stojasi į savo vietas. Vaikiškai sukalta pseudo gotiškai steampunkiškai burtininkiška istorija (tokia, kokias dabar mėgsta dideli anime vaikai) pretenduojanti į pseudo originalumą.
Įvertis: 2/5 arba 3/10.
P.s.: kad nepagalvotumėte, kad arna yra visai išpindėjęs, pasakysiu tik tiek, kad dabar, kai turiu laiko, daug mieliau žiūriu old'school'inius anime. Priežąstis to visai paprasta: nieko įdomaus man nėra ką žiūrėti iš 2017metų anime repertuaro.👍 1Comment
-
P.S. Pagal mane 95% oldskūlo yra šlamštas, kuriam net iki šiuolaikinio šlamšto toli.Comment
-
Negaliu ginčytis, nes to 95% dar neperžiūrėjau. Tačiau ką radau, maloniai nustebino. Iš to kiek nedaug mačiau, pastebėjau vieną nedidelį skirtumą tarp oldschool'o ir šiandienos anime: oldschool'as kažkuo nuoširdesnis ir paprastesnis.Comment
-
Prirašėt čia tiek komentarų, kad nutariau užmestį akį į šį anime. Po pirmų akimirkų prisiminiau, kad prieš kiek tai laiko buvau jį įsijungęs ir po kelių minučių jungęs lauk. Šį kartą atsėdėjau dvi serijas ir galiu užtikrintai sakyti: gaila veltui praleisto laiko. Nesikeikiant - tai visiškas šlamštas, jei sąlyginai imti, kad šis produktas suaugusiems ir jį reikia vertinti suaugusiojo akimis. Visiška nesąmonė tik tiek galiu pasakyti: pseudo real istorija, skraidantys burtininkai, galios, reinkarnacijos, pokalbis su Dievu/Demonu....
Tačiau jei žiūrovo amžiaus kartelę leisti žemyn, link (pliusminus 5-7metai) 20metų - viskas daug maž stojasi į savo vietas. Vaikiškai sukalta pseudo gotiškai steampunkiškai burtininkiška istorija (tokia, kokias dabar mėgsta dideli anime vaikai) pretenduojanti į pseudo originalumą.
Įvertis: 2/5 arba 3/10.
P.s.: kad nepagalvotumėte, kad arna yra visai išpindėjęs, pasakysiu tik tiek, kad dabar, kai turiu laiko, daug mieliau žiūriu old'school'inius anime. Priežąstis to visai paprasta: nieko įdomaus man nėra ką žiūrėti iš 2017metų anime repertuaro.
(y) Šį praleidau, vietoje to iš tokių ''gerų'' 2017 Re: zero pakako. O apie šį anime mačiau vieną pasisakymą, ''yandere reaping soldiers just beacause'', tikriausiai atitinka? . Kuris laikas ir pats daugiau senesnius, retro pažiūriu, paskutinis: Hokuto no Ken, neskaitant kai kurių ištemptų įvykių ir idiotiškų veikėjų poelgių, gan neblogas, verta bent jau pažiūrėti iš istorinės anime pusės ar pasigirti, kad tokią ''senieną'' matęs ar pamatyti koks tikras snukiadaužis turėtų būti.
p.s. mano smulki katė vien beklausant šios dainos pavirto jaguare, gerai kad dar serijų neparodžiau...
Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2017-04-25, 00:02.Comment
-
Nėra šitas serialas šedevras, nėra ir šlamšto krūva. Geriausia ką jis padaro, tai kol kas bene įdomiausiai apipavidalina jau ne kartą regėtą "įstrigusio kitame pasaulyje" atvejį iš tokio tipo pastaruoju metu privisusių serialų ir pateikia kitokį karinį scenarijų, be įprasto herojiško patriotizmo ar taikos siekimo bet kokia kaina. Tačiau trūkumų čia apstu ir čia jau nuo žiūrovo priklausys kaip jis norės tai priimti.
Tanya serialo metu (išskyrus gal pačią pabaigą) negauna jokio vystymo ar savo charakterio plėtojimo. Ji yra kokia yra - pamišusi, psichotiška ir grubi lolė, nuo serialo pradžios iki galo (bent jau akių viršesniems nedrasko). Jei tai jus traukia – valio. Jei ne, teks labai nuliųsti, nes be Tanyos kiti personažai čia yra praktiškai neegzistuojantys.
Maža to teko priprasti prie to fakto kad ten esantys generolai puikiai toleruoja tokią jauną vunderkindę ir jos nuomonę bei kad į ją įsikūnijęs ofiso darbuotojas gali būti sumanesnis ir gudresnis už savo gyvenimą karinėms strategijoms paskyrusius generolus. Suprantama, kad tai pirmas toks masyvus karas šitame pasaulyje ir klaidų neišvengiama (kaip kad kareiviai apkasuose čia yra praktiškai bejėgiai net prieš vieną magą), bet toks akivaizdus lolės kėlimas, kaip sumaniausios iš visų, man visai nepatiko, tai nė kiek nepadeda vystyti pačio veikėjo.
Being X perdėtas prisirišimas prie Tanyos man taip pat pasirodė keistas. Jai jis skiria išskirtinį dėmesį net ir po reinkarnacijos, o juk tų pasipūtėlių ateistų pasaulyje ne vienas ir ne du. Negi dabar visų laukia panašus "auklėjimas" ?
Kovos scenos vidutiniškos. Tanya yra tiesiog per daug galinga ir nė vienas personažas iki pat finalo nė iš tolo jai neprilygsta. Tokį veiksmą, kurio baigtį tu jau žinai vos jam prasidėjus ir nėra jokio emocinio įsijungimo iš žiūrovo pusės ar jokios įtampos, žiūrėti, man asmeniškai, buvo nuobodu. Iš techninės pusės žiūrovą akina daug visokių žybsnių ir greitai judančių objektų, bet kadangi pagrindinis veiksmas vyksta tarp „skraidančių objektų“, visa animacija yra labai paviršutiniška, trūksta energijos, dinamikos, išskyrus gal nebent finalinę kovą.
Neabejoju jog populiarumu šis anime tikrai nesiskaitys kaip prisvilęs blynas naujai studijai, bet techniškai jis atrodo prasčiausiai iš beveik visų pastarųjų kelių metų šviežių studijų debiutinių serialų (lyginant su Kill la Kill, Shingeki no Kyojin, Sakamichi no Apollon ar Aldnoah.Zero (nors pastarieji trys turėjo pagalbos iš kitų studijų)). Bent jau prie garso efektų, įgarsinimo, muzikos, OP/ED temų neina prisikabinti niekaip.
Grynai pramoginis serialas su gana įdomia istorija, tačiau veiksmas pasirodė nuobodus, personažai nuliniai, o techninė dalis niūri ir neįspūdinga. Drifters ir Shuumatsu no Izetta samplaika, iš dalies išvengianti tų dviejų serialų trūkumų. 6,5-7/10 iš mano pusės.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2017-04-25, 12:10.👍 1Comment
Comment