Kuzu no Honkai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Kuzu no Honkai

    Kuzu no Honkai


    Režisierius: Masaomi Andō
    Studija: Lerche
    Žanrai: drama, romantika, mokykla
    Transliacija: 13.01.2017 - 31.03.2017
    MAL reitingas: 7.94
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Šiame pasaulyje visi myli ne tuos ir ne taip. Hanabi myli savo kaimyną Narumi. Mergaitė įstoja į aukštąją mokyklą, kurioje mokytoju (absoliučiai netyčia) dirba tas pats meilės interesas. Kas gali būti geriau? Bet, kaip sakoma, dievas duoda, dievas ir atima. Narumi ten susipažįsta su jauna simpatiška mokytoja Akane ir ją įsimyli. Va Akanę įsimyli Mugi. Dar vienas veikėjas, kuriam ir pasisekė ir kartu nepasisekė. Mat simpatiška mokytoja visai ne prieš Narumi kompaniją. Manot čia jau viskas? Anaiptol. Čia tik uogelės ir gal dar pusė stiebelio. Kadangi Mugi ir Hanabi jau kaip ir liko ant ledo tai kodėl vienas kitą nepaguosti? Jokių jausmų, bet bent jau bus petys, ant kurio bus galima išsiverkti. Ir ne tik......



    Nejaugi "Kare Kano" sostas subraškėjo? Valio, nepraėjo ir 20 metų. Pradžioje tikrai buvo tokių vilčių. Juk beveik kiekvienoje romantinėje istorijoje yra tie treti, nereikalingi. Sukurti anime apie tokią porelę yra prasta ir kartu genialu. Jaunuoliai, iš pradžių vienas kitam gan abejingi po truputi vienas prie kito prisiriša, o ten jau ir meilė netoli. Na taip, toks siužetas būtų būtų gal ir banalus, bet užtat gyvenimiškas ir tikroviškas. Galiu paliudyti net ranką ant biblijos padėjęs.^^ Deja, kūrėjai nuo greitkelio nusuko į miško keliuką ir ten sėkmingai pasiklydo, taip ir nesugebėję deramai užbaigti bent vienos siužetinės linijos. Naaaaa....gaaaaaal.....Noriko, bet ji ten yra trečias vanduo nuo kisieliaus.
    Neradau nei vieno tikrai simpatiško personažo. Neradau nei vieno, kurio likimas man būtų tikrai rūpėjęs. Kai tik pasirodydavo, kad va, jau matosi šviesa tunelio gale kai bac, ir iškrėsdavo kokią nesąmonę. Silpnai teigiamą pažymį galiu parašyti nebent Hanabi. Per daug čia yra depresijos ir juodų spalvų. Aš sutinku, kad meilė ne visada yra tas šviesus jausmas sukelianti drugelius pilve, bet kažkoks balansas turi būti. Pirma "Kare Kano" pusė dėl to ir buvo tokia gera. Kai tik antroje pusėje režisieriumi tapo kažkoks narkomanas tai viskas ir sugriuvo. Šiame seriale irgi labai trūksta vieno kito juokelio, kuris galėtų truputi "iškrauti" tą klampią, niūrią ir skausmo persunktą atmosferą. Tokių epizodų čia yra vos keletas. Užtat vidinių dialogų (kurie nieko nereikškia) yra daugybė. Kartais net neaišku, veikėjai su savimi kalbasi ar su kitu personažu. Užtat taip, pasilaižymų ir lengvo sekso čia yra tiek, kad užtektų 50 paskutinių metų romantinių anime. Ir aš garantuoju, kad tai prideda bent 2 balus prie MAL'o reitingo. Ir net pykti dėl to nesinori, nes pelnytai. Nors net ir seksas yra kažkoks skausmingas, bet čia jau greičiau nacionalinis ypatumas. Kas žiūrėjo japonišką porno tas supras...^^ Techninei pusei priekaištu neturiu, tokiam žanrui viskas pakankamai gerai.

    Reziumė: Gali būti, kad 7 nėra pakankamai objektyvus įvertinimas. Mat žiūrėjau aš vienu prisėdimu. Gali būti, kad žiūrint mažomis dozėmis šis negatyvus lengvas hentajus ir būtų man patikęs labiau.^^ Vis dėlto "Kuzu no Honkai" aš rekomenduočiau visiems romantikos/dramos mėgėjams. Net ir negalintiems pakęsti mokyklos. Gali būti, kad nepatiks, bet tai yra per daug retas paukštis, kad galėtum jį ignoruoti.


    Kažkam patiko lezbietė? Ir taip viskas painu ir šita dar su savo "rankdarbiais"....^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    7
    5
    28.57%
    2
    4
    42.86%
    3
    3
    28.57%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1515

    #2
    Kam tokie nerealistiški poligonai? Atrodė kad kiekvienas veikėjas ten meilės trikampyje dalyvauja. Kam dar ta spiegianti lolė su kasytėmis? Labai pritinkantis veikėjas ale "realistiškam" anime.
    Kai pagalvojau - vienintelis įdomus personažas ten buvo mokytoja ir jos istorijos pabaiga kad ir pasakėlę primena, bet vis kažkas įdomesnio. Visi kiti veikėjai blankūs, niūrūs ir neįdomūs ir pabaiga tokia pat, atseit realistiška ... Iki KareKano toli kaip iki Andromedos galaktikos...
    Bet kodėl aš jam parašiau 8 tada?

    Greičiausiai apipavidalinimas pakėlė šito anime balą. Šitas serialas man pasirodė itin estetiškai patrauklus (nekalbu apie erotiką). O garso takelis ... kažkas užburiančio. Ir kaip viskas pateikta, atitaikyta, sumontuota ir surežisuota ... pasaka. Ar man vienam techninė serialo pusė pasirodė tokia nepriekaištinga?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #3
      Autorius Miesto_Druidas
      Greičiausiai apipavidalinimas pakėlė šito anime balą. Šitas serialas man pasirodė itin estetiškai patrauklus (nekalbu apie erotiką). O garso takelis ... kažkas užburiančio. Ir kaip viskas pateikta, atitaikyta, sumontuota ir surežisuota ... pasaka. Ar man vienam techninė serialo pusė pasirodė tokia nepriekaištinga?
      Nežinau, tokiame žanre piešimas ir co man nėra labai svarbūs. Be broko, tvarkingai ir to užtenka. Man gal tik užkliuvo tie juodo rašalo užpylimai ant ekrano, per daug dažnai buvo naudojami.

      Comment

      • Miglaja
        Cute potato ~


        • 2007 12 16
        • 551

        #4
        Labai depresyvus.

        Tačiau vienas iš nedaugelio romantinių anime , kuriame rodoma nebe vaikiška ir pradinukų lygio romantika (kalbu apie praėjusius metus, kuriuose išvis romantika mirus buvo). Aleliuja. Pagaliau seksas, geismas ir nebūtinai iš meilės. Aišku, tada sakysit "eik žiūrėt hentai", bet ten su istorija ir piešimu blogai...

        Nors veikėjai blankūs, bet kažkaip vis vien žiūrisi viskas neblogai.
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

        Comment

        Working...