Seiren

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Seiren

    Seiren


    Režisierius: Tomoki Kobayashi
    Studija: Studio Gokumi, AXsiZ
    Žanrai: mokyklinis, romantika, komedija
    Transliacija: 06.01.2017 - 24.03.2017
    MAL reitingas: 6.34
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Shouichi yra normalus paauglys. Laikas jau būtų susimastyti apie ateitį, bet retas kuris tokios amžiaus jaunuolis žino ką nori veikti baigęs mokyklą. Pas daugumą tik trali vali festivaliai galvoje, o ne ateities planai. Turintiems pomėgių ir talentų yra lengviau, bet čia ne apie Shouichi. Draugas pasiūlo per vasaros atostogas nuvažiuoti į moksliukų stovyklą. Iš pradžių pasiūlymas entuziazmo nesulaukia, bet veikti nėra ką. Ir pasimokyti su botanikais būtų visai į naudą. Taip draugeliai atsiduria nekaltų mergaičių ir berniukų šventovėje. Shouichi save laikė normaliu mokiniu, bet buvo iškart nuleistas ant žemės ir pateko į atsilikėlių grupę. Situaciją dar labiau apsunkina klasiokė Hikari, kurią prievarta į stovyklą atitempė tėvai. Ši išdykusi merga mokytis tikrai nepadės....



    Aš daug ką suprantu. Gėjai, bomžai, narkomanai, petražolės, religija, politika, smurtas......Daug kam aš nepritariu, bet suprantu kas tai yra ir kodėl egzistuoja. Bet aš niekad nesuprasiu "Amagami SS" ir šio anime pasekėjų. Kaip tokie serialai gali kažkam patikti? Virš mano supratimo ribų. Šį kartą kaip pvz paimam Seiren. Pradžia buvo nebloga. Berniukas toks pusę velnio, normalus ir normaliai patvirkęs. Nors viena fantazija su tualetu ir nelabai normali buvo.^^ Mergaitė patiko iš pirmo žvilgsnio, tiek išore tiek ir charakteriu. Tikrai smagiai Shouichi patrolindavo. Porelės santykiai vystėsi normaliai, bet staiga atskrenda ateiviai, kurie ištrina visiems atmintį ir atsuka laiką atgal. WTF? Na gerai, gal ne ateiviai, o kažkokia slapta organizacija....Na ne tame esmė. Esmė, kad dabar Shouichi jau kabina kitą mergą. Aš čia anime žiūriu ar kažkokį dating sim'ą? Na ok, dar jei "peiringai" lygūs būtų, bet anaiptol. Mergos viena už kitą prastesnės. Jei antra dar tokia pusę velnio, iš bėdos žiūrėti galima, tai trečią jau neiškentėjau. Antram sezonui dar paliko tris mergas, bet ši kartą neapsigausiu ir net neprasidėsiu.
    Va jeigu pabaigoje paaiškėtų, kad visomis mergomis jis čia iš tikrųjų lygiagrečiai laižėsi tai būtų geras. Už tokį siužeto "tvistą" net papločiau, bet čia daug sunkiau nei banali amnezija.

    Reziumė: Šiam serialui toli net iki "Amagami SS". Apie normalius anime net nekalbu. Žiūrėti nerekomenduoju. Rašau 5 vien tik už pirmą arką.


    MAL reitingas džiugina. Mažiau nei 7 jau yra feilas.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    5
    5
    20.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    80.00%
    4
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 767

    #2
    Vis galvoju, ar spausti ta play button ant pirmo epizodo ar ne, ir aciu Dievui, kad patvirtinai mano abejones!

    Comment

    • taven
      Forumo maniakas

      • 2010 06 12
      • 432

      #3
      Gana smagus ir žiūrimas bet nieko ypatingo ar įsimenančio. Dar ir atsižvelgiant kad šitam sezone yra visom prasmėm vertesnis romance žanro atstovas Kuzu no Honkai.
      Paskutinis pakeitimas nuo taven; 2017-04-01, 09:27.

      Comment

      Working...