Re:Zero -Starting Life in Another World-

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ciombiukas
    Forumo maniakas

• 2009 09 18
    • 463

Re:Zero -Starting Life in Another World-

6ubB5F5.jpg
    Re:ZERO -Starting Life in Another World-
    Re: Life in a different world from zero, ReZero

Režisierius: Masaharu Watanabe
    Studija: White Fox
    Žanrai: Mistika, fantazija, nuotykiai, drama, romantika, trileris, žiaurumas
    Transliacija: 2016-04-04 - 2016-09-19
    Trukmė: 25 x 25 min
    MAL reitingas: 8,79
    Papildoma Info:

Kai Natsuki Subaru išėjo iš parduotuvės, jis tikrai nesitikėjo, kad iš savo paprasto gyvenimo bus nublokštas į fantazijų pasaulį, tačiau, taip ir nutinka. Šiam jaunuoliui reikalai klostosi nekaip, jį užpuola vagys, nors rankose tik maišelis su maistu ir telefonas, kuris visiškai bevertis. Vagys nelaimėlį stipriai aptalžė, bet kur ne kur, netikėtai, jį išgelbsti paslaptinga gražuolė, kuri kaip tik tuo metu gaudė vagišių, pavogusį jos amuletą. Už tai, kad ji padėjo Subaru, pastarasis pasisiūlė jai padėti rasti amuleto vagį, nežinodamas į kokį tamsų ir žiaurų pasaulį bus įtrauktas. Subaru ir paslaptingosios merginos pastangomis, vagišė randama, tačiau jie abu..... nužudomi.

LhBM5pR.jpgŽinote, kai būna toks švelnus, mielas akiai ir širdžiai jausmas, kai veikėjai džiaugsmingai sau eina savo keliu, viską nugali, padedami savo dragų, kurie suteikia mistinės energijos, o tada pasijuokdami puoselėja savo vidinius jausmus vieni kitiems?

Na šis anime tikrai, švelniai pasakius, ne apie tai, čia yra Dark Souls of anime world, čia, viską ką matai, viską ką jauti, tau sunaikins, nespėsi atsikvėpti, o žiūrėk, jau dar žiauresni dalykai vyksta, nesvarbu, tau tai patinka ar ne. Pagrindiniai veikėjai yra laužomi tiek morališkai, tiek psichologiškai, tiek fiziškai, negailint nei jų, nei žiūrovų, vienu momentu, tikrai buvau patapęs prieš pagrindinį šios istorijos veikėją. Game of Thrones, kūrinio rašytojui, tikrai yra pats geriausias serialas, garantuoju, tačiau...

Tai vienas geriausių, kelių sezonų anime, tikrai nepabijosiu pasakyti, vienas iš topų. Kaip pastebėjote, labai nedažnai rašau komentarus į AZ, o tuo labiau aprašymus, tačiau, dėl šio kūrinio turėjau tai padaryti, nes jis yra puikus (na ir pagrindinę priežastį pasakysiu šiek tiek vėliau), aš žiūrėdamas šį anime pajutau daug dalykų: gailesčio, neapykantos, pasišlykštėjimo, džiaugsmo, buvo visko, nemeluosiu. Tačiau, ar aš jį rekomenduočiau kitiems? Tikrai tikrai ne, kadangi jau turėjote būtį jį pažiūrėję, o jei ne, patys kalti, pats laikas eiti ir žiūrėtį šia puikią istoriją, kuri įtrauks ir nepaleis iki pat pabaigos, nes kiekviename kampe laukia netikėtumas.

Ai, tiesa, turbūt galvojate, na ir kokia ta pagrindinė priežastis kodėl rašau šį aprašymą?
    Because
    REM IS LOVE, REM IS LIFE
    19
    5
    52.63%
    10
    4
    36.84%
    7
    3
    5.26%
    1
    2
    5.26%
    1
    1
    0%
    0

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
  • Augis24
    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
    • 767

5/5 Pritarsiu Ciombiukui. Daug nepasnekesiu, bet reikia novele paskaityt, kad suprasciau viska iki galo, nes daug daug klaustuku isliko, bet cia nekasdieninis slamstas
    Tikrai vienas is favoritu sio sezono ir siu metu apskritai.

Bet ta vergiska Rem meile pribloske mane Toks rimtas meiles trikampis ten buvo tikrai.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Rimtas meilės trikampis? Nejuokinkit...

Serialas tikrai nėra puikus, bet pakankamai geras. Kaip ten bebūtų žiūrėti buvo tikrai įdomu. Daug fainų personažų, pakanka intrigos ir gan kokybiškai viskas nupiešta. Pagrindinė problema man buvo pagrindinio personažo vystymas. Suprantu, kad buvo norėta parodyti Subaru žlugimą ir prisikėlimą, bet ir viena ir kitą buvo parodyta taip negrabiai, kad net nepatikėjau. Ir negatyvus laikotarpis užtruko per ilgai. Vos ne pusę serialo man buvo realiai gėda.....už nupiešto personažo elgesį.....siaubas kažkoks. Ram...Rem....man abi šitos mergos buvo visai ne į temą. Tai ir patys kūrėjai suprato ir į pabaigą viena atsikratė, o iš kitai davė epizodinį vaidmenį. Ir Subaru prieraišumas joms liko nesuprastas. Atsibudo, pamatė ir iškart užsimanė padaryti jas geriausiomis draugėmis. Kažkaip lygioje vietoje. Ir aš maniau, kad visi tarnaičių fetišistai jau išmirė....pasirodo dar ne.
      Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2016-09-24, 11:03.

Comment

• Klaudijus
        Narys

• 2014 07 08
        • 66

Net nežinau, kas man iš šio anime patiko, tikriausiai niekas. O ir pabaiga...
        Autorius Miesto_Druidas
        *Serialas ignoruoja pagrindinę istoriją - kodėl Subaru čia, kaip grįžti namo, kas yra ta jo padėties kaltininkė (po viso sezono mes nelabai ką apie ją ir žinom)? Atrodo, kad tai jam nelabai ir berūpi.
        .
        Taigi...
        O ir viso to anime esmė - istorija apie meilę, kiek pabaiga leido suprasti? Jei jokios padorios traukos tarp veikėjų nesijaučia. Subaru motyvai irgi abejotini, pvz. nutarė padėti toms dvinėms, kai suprato, kad jos jo ranką palaike, kai anas košmarą susapnavo, nors jį žiauriai nužudę buvo, kol vėl ''neatsispamino''... taigi, tikriausiai nereikia klausti, katras iš šių dviejų faktorių nulemtų normalaus žmogaus pasirinkimą ir nuomonę apie žmogų. Beje, Subaru pernelyg atletiškas kaip paprastas žmogus, neet'as, kad net sugeba pasipriešinti samdomai žudikei ir kai kuriems kitiems veikėjams, neskaitant, kad neblogai vienu metu prikultas. Ech, na ir mazochistas esu, iki galo pažiūrėjau, laukiau kažko geresnio, bet...

Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2017-04-29, 18:26.

Comment

• arna
          emptiness

• 2006 06 20
          • 1064

Šį anime žiūrėjau du kartus. Pirmą kartą peržiūrėjau 1seriją ir kaip čia priimta sakyti - dropinau. Kadangi turiu įprotį pamiršti anime pavadinimus, tai po bevaisių paieškų įdomaus sau anime, po ilgo laiko, netyčia vėl jį įsijungiau. Po pirmų kadrų prisiminiau kad jau jį mačiau ir mečiau, tačiau nusprendžiau pabandyti laimę ir užmesti akį į kokią tolimesnę seriją. Ji buvo apie vaiduoklius kažkokiuose tai rūmuose ir ... po keliolikos minučių jungiau lauk.

Jei trumpai - tai ne mano amžiaus anime; "teletabiškos" istorijos jau nebedomina.

Iš privalumų kuriuos pastebėjau: piešimas neblogas, kawaii personažai, otakiškas siužetas ir tai viskas, ko reikia tam tikro amžiaus ir interesų auditorijai sudominti.

Comment

• Miglaja
            Cute potato ~

• 2007 12 16
            • 551

Prireikė beveik metų, kad sugebėčiau pabaigti šitą daugumos liaupsintą anime...

Pirma anime pusė - puikus startas su įdomiais personažais ir nenuspėjama istorija(tikiu daug kam plot twist užgniaužė kvapą). Peržiūrėjau greitai, kol neprasidėjo visos tos psichologinės/fizinės kankynės.

Antroji anime pusė - varanti depresiją. Tiesiog strigau. Negalėjau žiūrėti skerdimų, kankinimų ir t.t. Kad ir kaip stengiausi iškentėti, prasukinėti... Į pabaigą viskas lyg ir atsistatė, bet baisiai nusivyliau visu finišu. Saldi ir naivi meilė, daugybė neatsakytų klaustukų ir įdomių personažų nukišimas užmarštin
            Spoileris:
            kaip galima taip stipriai mylėti žmogų, kurio nematai didžiąją laiko dalį ? Kas vis tik ta ragana ? Kur nukištos Rem ir Beatrice ? Negi Subaru prakeiksmas taip staiga dingo ?
            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

Working...