Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Režisierius: Shinya Kawatsura
    Studija: Silver Link
    Žanrai: komedija, kasdieniškas
    Transliacija: 09.04.2016 - 25.06.2016
    MAL reitingas: 8.15
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Dažniausiai jaunimas turi tiek energijos, kad net nuostabu. Nuostabu iš ko jie tą energiją gaminasi. Nejaugi iš bulvių traškučių ir kolos? Kaip ten bebūtų Tanaka yra visiška priešingybė. Šitas berniukas tingumą pakėlė iki meno ar net mokslo lygio. Jis yra toks tingus, kad net tingi tingėti. Tingi vaikščioti, valgyti ir kvėpuoti. Ir vis tik Tanaka sugeba kažkaip lankyti mokyklą, bet čia daugiau geriausio draugo Oota nuopelnas. Jis yra tinginio panties asmeninis sekretorius, nešikas ir auklė. Didelis ir stiprus vaikis yra tikrai vertas paminklo, ne mažiau. Į draugo tingumą Oota žiūri filosofiškai ir su gerai paslėpta ironija. O kaip kitaip dar būtų galima pakęsti tokį "augintinį"?

Tokio tingaus anime turbūt nebuvau matęs. Tai yra ir didžiausias serialo pliusas ir kartu didžiausias minusas. Jei Tanaka jums patiks tai ir serialas patiks, bet jei šis fruktas pasirodys nyki asmenybė, su kuria visi kažkodėl tąsosi, tai nykus bus ir pats anime. Mat nors čia ir yra kitų personažų, bet Tanaka su Oota užima daugiausia vietos ekrane. Aš busiu iš tų kuriems patiko. Net nepaisant to, kad Tanakos tingumas man pasirodė kažkokia patologija, kurią reikėtų skubiai gydyti. Na negali sveikas paauglys būti toks tingus ir mieguistas! Bet geriau nesigilinkim ir priimkit berniuką toks koks jis yra. Juk čia pas mus komedija. Ne ką labiau normalus yra ir Oota. Jis yra gal net dar labiau nerealus. Frazę "geriausias draugas" pakelia į naują lygį. Pamačiusi tokį pasiaukojimą liktų sužavėta net pati motina Teresė. Berniukų draugystė yra tiesiog nereali, bet neturi nei užuominos į gėjiškumą. Nepaisant to, kad vienas yra tiesiog nešiojamas ant rankų. Tiesiogine to žodžio prasme. Kiti personažai yra paprastesni, bet tikrai neprastesni. Ypač man patiko chuliganė ir Miyano. Net keli statistai klasiokai visai į temą buvo. Jau nekalbu apie sesutes. Jų galėjo būti ir daugiau. Humoras čia yra specifinis ir irgi tingus bei melancholiškas. Labai meistriškai buvo sužaista su pauzėmis. Jos čia dažnai yra bajerio dalis. Kartais net didžioji dalis.^^ Piešimas ir muzika pataiko tiesiai į dešimtuką.

Reziumė: Norite kažką gero nuveikti? Sutvarkyti namus, pasivažinėti dviračiu ar priskaldyti malkų? Pažiūrėkite šį serialą ir jums praeis.^^ Aš tingėjau juoktis, bet vis tiek patiko. Ir jokio fanserviso, jei neskaityti baseino su festivaliu.

Primenu, kad tingėjimas yra viena iš mirtinų nuodėmių.^^

Spoileris:

P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    5
    5
    0%
    0
    4
    80.00%
    4
    3
    20.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • dfsafsaf
    Beautiful Lies

• 2010 05 13
    • 261

Labai patiko, net pats nustebau, kad taip patiko. Realiai net ir nebuvo jau pernelyg juokinga, tačiau buvo malonu žiūrėti, spėju nes pats tinginys esu. Žiūrėjau kaip on-going, tai ta 1 serija kiekvieną savaitę atrodė, kad trūkdavo vos 10 minučių.
    Bei smagūs visi personažai, net Miyano. Dažniausiai jos tipas man pakankamai kliūdo akis, tačiau čia ji tiko puikiai.
    Paskutinis pakeitimas nuo dfsafsaf; 2016-07-20, 20:47. Priežastis: nebemoku rašyti

Comment

Working...