Hundred Režisierius: Tomoki Kobayashi Studija: Production IMS Žanrai: fantastika, haremas Transliacija: 05.04.2016 - 21.06.2016 MAL reitingas: 6.50 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Ir kodėl visokie padarai prie mūsų vargšės planetos lenda? Atrodo planeta kaip planeta, nieko ypatingo, bet vis atsiranda blogiečių. Štai ir šį kartą mus puola "laukiniais" vadinami ateiviai. Sutinku, pavadinimas šiaip sau, bet toks jau yra. Kaip ir visada žmonės greitai prisitaikė ir surado ginklą, kurį pavadino irgi šiaip sau - hundred'u (japonai nevertė tai neversiu ir aš). Aišku šį ginklą turėti ir suvaldyti galėjo ne kiekvienas. Šio svarbaus reikalo mokė net specialios mokyklos. Viena iš tokių mokyklų yra Mažasis Sodas, kuri iš tikrųjų yra didžiulis laivas. Į šį laivą ir atvyksta Hayato Kisaragi, labai perspektyvus jaunuolis. Deja, pirma diena nebuvo labai vykusi. Mūsų šaunuolis "užsirovė" ant vietinės princesės ir jam dabar gresia pašalinimas. Kas nors galite man paaiškinti kodėl tokie anime serialai dar yra kuriami? Nejaugi kažkam tų šimtų jau sukurtų neužtenka? Kažkas be manęs juos dar žiūri? Na aš jau esu pakankama senas ir žinau, kad pasaulis nėra idealus. Ne tik žinau, bet jau su tuo spėjau ir susitaikyti. Todėl suprantu, kad kiekvienas anime neturi būti šedevras, bet "Hundred'as" netempia ir iki silpno šešetuko. Kovinio haremo žanras yra vienas iš primityviausiu, bet net ir jame galima įdėti bent truputi pastangų ir širdies. Ar sunku sugalvoti vieną kitą juokelį, įdomesnį personažą arba tiesiog gražiai nupiešti? Bent kažką, kad matytųsi bent truputis noro kurti, o ne tik kopijuoti. Mūsų šio vakaro pacientas jau pirmoje serijoje sugebėjo surinkti visus įmanomus ir neįmanomus žanro štampus. Būtent štampus, o ne ypatumus. Siaubingai banalu čia yra tiesiog viskas. Personažai? Banalūs ir dar su visokiais nukrypimais. Siužetas galima nupasakoti dviem sakiniais ir nuspėjamas tiek kiek tai gali būti įmanoma. Apie priešų dizainą buvo galvota gal dvi minutes, o kovos su jais nykios. Apie pasaulį mažai kas aišku. Supratau tik tiek, kad dominuoja monarchijos. O kaip kitaip, kad kas antra merga čia kažkokios šalies princesė? Erotika neerotiška, o humoras nejuokingas. Daug pauzių ir šiaip dialogai stebina savo primityvumu. Serija su pliažu ir festivaliu pridedama. O kaip kitaip? Rytinis užlipimas ant rytinio stajako? Pas mus čia kaip kurortas Turkijoje, viskas įskaičiuota. Reziumė: Niekam nerekomenduoju šito šlamšto. Nebent esate ne mažesnis haremų fetišistas už mane.^^ Maniau mėmės bernai jau išėjo iš mados.... Spoileris:
|
Hundred
Collapse
X
-
Hundred
P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.550%0420.00%1320.00%1260.00%310%0Žymos: Nieko -
3 vien uz tai, kad istempiau iki galo. Kodel? As nezinau...
Jutau tik kaip sproginejo nervu jungtys smegenyse ties kiekviena super cringe akimirka, bet otakas manyje tiesiog sauke, kad nepasiduociau.Comment
Comment