Colorful

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Youka
    bishoujo

• 2006 01 30
    • 335

Jei nepriimti colorful uz gryna piniga, jis pasirodys labai juokingas. Ypac, kai situacijos ar veikejai atsikartoja. Visdar nepaziurejau viso, po epa karta per savaite, butent tokiai laisvai minutei pasitaikius..

Comment

• amidau
      ☣☠☣

• 2007 04 25
      • 1384

Pakvaises anime, bet ziurisi tikrai gerai, tai pat pakvaises op'as kaip ir pats anime
      Keista ka zmones gali padaryt, kad tik pamatytu priesingos lyties "apatinius"

Comment

• rock-san
        Tapytojas

• 2007 10 02
        • 193

hmm tai vienas kvailiausiu mano matytu anime jei cia isvis anime pavadinsi bendro siuzeto nera tik panu apatiniai nuo kuriu vyrai tik isvyde taskos kraujais kaip fontanais -_-

Comment

• Red_Elf
          pandų karai :D

• 2009 05 07
          • 1112

labai juokingas ir fainas anime praktiškai visa laiką prasijuokiau, o kambariokė į mane vis kreivai žvilgčiojo nesuprasma kas čia dedasi, kai vos ne ant grindų raičiojausi nuo juoko priepuolių
          labai patiko Yamamoto, ji tokia miela ir nekaltutė
          p.s. labai tikiuosi, kad tikrovėje vyrukai nededa tiek pastangu, nes tuoj pradėsiu bijot užsivilkti sijoną

Comment

• Gabrielė
            Naujokas
            • 2009 10 20
            • 4

Patiko situacijos su Hirokawa ir Itani. Vos nuo kedės nekrisdavau iš juoko. Šiaip visad laukdavau situacijų su Yamamoto. ;D

Comment

• svajone
              Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
              • 176

Kažkaip seniai mačiau, bet labai jau man nelindo... Ir tas jumoras nelabai mano skonio. Mano nuomone nuomone net trys kiek per daug užkeltas įvertinimas.

Comment

Working...