Byousoku 5 Centimeter

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • TheCoolMaker
    UVERworld

• 2008 02 10
    • 142

Autorius Danas
    sirdi griebiantis ir verianris anime, patiko labai, bet man baisu, man 18 metu ir sugebejau pravirkti kaip vaikas, nuostabu
    Man ir kažkas panašaus buvo kai pažiurėjau šitą anime jis man tiek laiko sukosi galvoje, kaip joks kitas anime, turėjo kažkokį cinkelį, paskui sekė ir antras kartas, ir trečias ir žiūrėsiu aš jį daugybę kartų

Šita scena buvo pati įspūdingiausia, neįsivaizduoju šio anime be šios scenos, masterpiece..
    Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-08-13, 19:45.

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• SoldaT
      Naujokas
      • 2008 04 23
      • 13

Beveik neuzmigau kaip ziurejau si anime. Toks jau nuobudus. Tik animacija/art labai gera buvo. O visa kita nlb... 6,5-7/10

Comment

• TheCoolMaker
        UVERworld

• 2008 02 10
        • 142

Jei ką pridėsiu, šį anime reiktu žiurėti vienam, kad niekas nemaisytu ir nieko nepraleistum nes viskas ten įtakos turi begale, bet aišku kitiems nepatiko ir tenmon ir Yamasaki Masayoshi - One more time One more chance, pastarioji daina man beveik tobula ir ta paskutinė scena, kuri labai efektinga, nesu matęs labiau paveikiančios scenos jokiam kitam anime

Comment

• Kea
          Rašytojas

• 2008 10 06
          • 203

Niekur nerandu šio anime parsisiuntimui. Gal kas galit padėti?

MyAnimeList

Comment

• despair
            bud sweat and beers...

• 2007 06 01
            • 168

Autorius Kea
            Niekur nerandu šio anime parsisiuntimui. Gal kas galit padėti?
            http://www.mininova.org/search/?sear...+5+Centimeter+

Comment

• Aivaras
              ką tu?

• 2008 09 10
              • 358

Belekas, noreciau 2nd dalies.
              Spoileris:
              Gaila Takakio...Akira irgi kaip manau mylejo ji, bet vistiek istekejo uz kito?Beje kodel antroje dalyje Takaki vadino kazkaip Tohno-kun ar panasiai?As maniau, kad cia bus apie skirtingus zmones, bet labai gerai susiziurejo.Daina pabaigoj patiko, graziai nupiesta, galetu tik but ilgesnis 5/5, bet man vistiek laimingos pabaigos prie sirdies

Tik db supratau, kad grynai apie mane, na isskyrus paskutine dali.
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-10, 18:21.

Comment

• TheCoolMaker
                UVERworld

• 2008 02 10
                • 142

Autorius Aivaras
                Belekas, noreciau 2nd dalies.
                Spoileris:
                Gaila Takakio...Akira irgi kaip manau mylejo ji, bet vistiek istekejo uz kito?Beje kodel antroje dalyje Takaki vadino kazkaip Tohno-kun ar panasiai?As maniau, kad cia bus apie skirtingus zmones, bet labai gerai susiziurejo.Daina pabaigoj patiko, graziai nupiesta, galetu tik but ilgesnis 5/5, bet man vistiek laimingos pabaigos prie sirdies

Tik db supratau, kad grynai apie mane, na isskyrus paskutine dali.
                Takaki vardas kaip supratau, o Tohno tai kaip ir pavardė, antroje dalyje su ta mergaite nebuvo jie tokie artimi, tai nevadino vardu
                Tai tau laimingos pabaigos prie širdies? Šeip ši pabaiga buvo tikrai ne laiminga

Comment

• Aivaras
                  ką tu?

• 2008 09 10
                  • 358

Autorius TheCoolMaker
                  Takaki vardas kaip supratau, o Tohno tai kaip ir pavardė, antroje dalyje su ta mergaite nebuvo jie tokie artimi, tai nevadino vardu
                  Tai tau laimingos pabaigos prie širdies? Šeip ši pabaiga buvo tikrai ne laiminga
                  Nu man prie sirdies laimingos, bet man paciam tai kaip ir cia nutiko ;/

Comment

• Original_Prankster
                    Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                    • 200

Sužavėjo... Norisi žiūrėt antrą kartą :P
                    Žinoma liūdna, kad pabaigoje nebuvo jie kartu, tačiau esamą pabaigą aš vistiek laikau laiminga ir tikrai puikia
                    O dėl piešimo, tai aš apakęs....HD žiūrint noris screenshotus daryt, arba sustabdyt ir gerėtis vaizdais
                    Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                    There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Zack
                      Shogetten Lover :P

• 2008 10 12
                      • 111

Sita ziurejau labai senai Bet kiek pamenu labai suzavejo tas puikus piesimas Ir istorija gan idomi Reiks kada antra kart pramest, prisimint...
                      sigpic

Comment

• meniukas
                        Narys
                        • 2008 01 27
                        • 34

Labai gražiai nupieštas anime.
                        Istorija irgi negloga, tik mano nuomone būtų geriau susižiųrėjęs jai herojai butų buvę vyresni,( bet mat juos šunys)
                        Geras anime

Comment

• setas
                          Ežiukas duobkasys
                          • 2008 03 29
                          • 77

sitas tai verta milijono bent jau piesimas tai tikrai dar nesu mates graziau padaryto anime aisku ir mates nesu daug as ju

Comment

• Arizona
                            Narys

• 2008 12 30
                            • 92

Labai geras,beproto grazus

Comment

• mariux9998
                              Labas.

• 2008 06 20
                              • 434

Pirmasis matytas anime filmas. Drasiai 5/5. Piesimas nuostabus, nelabai prijauciu romance, drama, bet sis puikiai susiziurejo.

Comment

• andriekute
                                Žiūroniukas.

• 2008 11 07
                                • 35

Šiandien pažiūrėjau trečią kartą ir sau tyliai visą laiką galvojau: kiek dar kartų aš jį žiūrėsiu? Kiekvienas kadras- paveikslėlis. Vien dėl to verta jį žiūrėti ir vis iš naujo patirti. Susivokiau, kad pradžioj neužkliuvo tas piešimo gražumas vien todėl, kad labai įsitempusi subtitrus skaitydavau, mat buvau dar visai naujokė ir vis nesuspėdavau paskui veikėjų kalbas. Dabar gi net nesistengiau pernelyg skaityti, akys vien vaizdus gaudė. Ir pabaiga itin patiko, nors,
                                Spoileris:
                                aišku, būtų buvę visaip labai gražu, jeigu jie galop būtų susitikę byrant vyšnių žiedlapiams, bet visiškai gerai yra taip, kaip yra.

Comment

Working...