Byousoku 5 Centimeter

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • karosas
    Narys
    • 2008 02 28
    • 95

Ir kaip jums sitas anime??
    http://myanimelist.net/animelist/Otaka

Comment

• Latika
      Krentanti Aukštyn

• 2009 04 15
      • 46

Autorius karosas
      Ir kaip jums sitas anime??
      Tikras geris akims begalo grazus piesimas, vien del jo jau verta ziureti si anime ;]

Comment

• oathoflove
        tik tai kas geriausia
        • 2008 08 08
        • 23

nu ka nesu macius sio anime, bet piesimas tiesiog fabulous

Comment

• sandrapromised
          Narys

• 2008 04 06
          • 80

Na,melancholiskas filmas kas be ko kurejas liko istikimas savo stiliui,bet stilius nera prastas.Ipinama meiles tema,vienatves ir nors ir banaliai skamba,bet vien del paskaiciavimo per kiek laiko nukrenta ziedlapis nuo sakuros ant zemes,jau sakyciau gan verta paziuret,sentimentaliai beldziamasi i ziurovo samone patariu,jei norisi kazko leto,svelnaus
          Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

• inge
            Dievui apsireiškė T.O.P

• 2008 11 23
            • 74

Labai patiko, nors pabaiga labai liūdna...
            URT: -Say you love me! Say you love me!
            Ingė: -I love me

Comment

• Gin^^
              pakvaišėlė :3

• 2009 06 15
              • 66

pats gražiausias ir mieliausias anime su liūdniausia pabaiga...pamilau

Comment

• TeisusKas
                Animal Liberation

• 2008 12 04
                • 127

Tikrai labai patikęs anime ne tik nuostabiu piešimu, bet ir story line'u, muzika. Pažiūrėjus šį filma užplūdo kažkos šiltas jausmas.^^
                Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-10-16, 15:32.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                Smart Boy Alex

Comment

• Doommuks
                  Rašo

• 2009 02 22
                  • 157

Good god of love ^^ Jau toks nuostabus, tiek piešimas, tiek story line. Minusų jokių, pliusų galybė, bene pats geriausias mano matytas dalykas. ^^ Prie gyvenimo prisidėjo dar laimingų akimirkų. 1val gyvenimas dar pagerėjo

Blogging like a moron

Comment

• 1eimis
                    Naujokas
                    • 2009 02 12
                    • 13

na paziurejau manau, kad sis anime buvo pertrumpas ta istorija i 3 serijas sutalpint... tikrai daug ko neteko animas, nepasake tu smulkmenu ziurint jauti kaip pergreit "plot" keiciasi, 6 serijos butu buve kaip tik, nes dabar per ta skubejima nespeji isigilinti, neparodo paprasciausiu elementariausiu dialogu, gyvenimo. perdaug suspaustas ir sutrumpintas anime ! tas man uzkliuvo visuose sio autoriaus darbuose tai uzkliuna, net ir pvz beyond the clouds perdaug skuba, vis nori sutalpint savo kurinius i ta 1valanda.. ir jau taip suspaudzia, net erzinti pradeda ;/ tikrai reikejo ilgesnio. seip anime labai idomiai pateikiamas kaip kokia delione pirma kart ziurejau gana issiblaskes tad butinai paziuresiu antra kart, o galine scena tai tiesiog.. perdaug liudna, perdaug saaaad. be to man kazkodel atrodo, kad pagrindinis herojus ejo zudytis O_O net nezinau kodel man taip atrodo, bet paliko darba, tada isejo kazkur, matyt ejo paskutini karta paziureti krentanciu vysniu lapu, tada pakeliui nueit nuo ko nors nusokt ar panasiai... be to dar apie pabaiga... nu jau taip nerealiai pateikta, per ta laika kol traukinys vaziuoja rodo ta daina, kadrus is jo gyvenimo ir visa kita, o tada kulminacija :/ 10/10

edit : mmm katik kai ka suzinojau, Japonijoj pardavineja Noveles "5 centimeters per second" ir ten istorija turetu but visiskai isbaigta, nes wiki rase "includes stories that are not featured in the anime" dbr galvoju kaip man ta novele nusipirkt/gaut ir dar anglu kalba >.>
                    Paskutinis pakeitimas nuo 1eimis; 2009-11-16, 02:04.
                    Kyou Kara Ore Wa ! the best <3

Comment

• Mendeks
                      Rimtas forumo narys
                      • 2008 01 21
                      • 117

Man tai irgi lb patiko anime geras piesimas ir istorija uzkabina lb patiko ziuret

Comment

• Gone.
                        omfg.

• 2009 07 08
                        • 20

Siaaaubingai gražus anime.
                        Aplinka piešta nerealiai. Ir istorija įdomi. Gražu ir faina. vyy.
                        Man žiauriai patiko.

Comment

• ciombiukas
                          Forumo maniakas

• 2009 09 18
                          • 463

Ka galiu pasakyti piesimas be priekaistu. Man labiausiai istrigo part two dangus pacioj pradzioj, tikrai ispudingai nupiestas ir seip visas anime ir pati istorija tikrai geri.

Comment

• Driezius
                            Kas toks?

• 2009 10 21
                            • 143

Vizualioji pusė tai tikrai unreal, vienas gražiausių darbų kokius mačiau. Beje iš šio kūrinio galima daug wallpaper'ių prisigamint labai jau gražūs vaizdai visur.

Comment

• demoniacman666
                              Forumo vilkas

• 2008 04 16
                              • 368

Turbut vienas ispudingiausiu darbu piesimo ir istorijos aspekte kokius iki siol teko matyt (turiu omeny is nestandartu). Tai tiesiog nuostabus darbas, sedevras, grazus kaip saulelydis prie juros silta vasaros vakaru kartu su mylima mergina ant peties... Turbut pats geriausias tikro ir nenuvalkioto romance pavyzdys... 5/5

Comment

• Red_Elf
                                pandų karai :D

• 2009 05 07
                                • 1112

iš pradžių prieš kelis mėnesius pasižiūrėjau pirmą dalį, ji buvo fantastiška, viena geriausių mano matytų istorijų, prisimenu ašaros per skruostus bėgo upeliais, buvau paliesta iki sielos gelmių... kažkada visai neseniai susisiunčiau likusias dalis ir viską peržvelgiau, bet kitos dvi man pasorodė nepalyginamai silpnesnės, tiesiog nepalyginamai...
                                grafika nuostabi, akį glosto kiekvienas sakuros lapelis ir bekrintantis sniego kasnelis, jausmų perteikimas nuostabus, įsijausti į charakterius labai lengva, puikus darbas

Comment

Working...