Ir kaip jums sitas anime??
Byousoku 5 Centimeter
Collapse
X
-
-
-
Na,melancholiskas filmas kas be ko kurejas liko istikimas savo stiliui,bet stilius nera prastas.Ipinama meiles tema,vienatves ir nors ir banaliai skamba,bet vien del paskaiciavimo per kiek laiko nukrenta ziedlapis nuo sakuros ant zemes,jau sakyciau gan verta paziuret,sentimentaliai beldziamasi i ziurovo samone patariu,jei norisi kazko leto,svelnausPavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
-
Good god of love ^^ Jau toks nuostabus, tiek piešimas, tiek story line. Minusų jokių, pliusų galybė, bene pats geriausias mano matytas dalykas. ^^ Prie gyvenimo prisidėjo dar laimingų akimirkų. 1val gyvenimas dar pagerėjoComment
-
na paziurejau manau, kad sis anime buvo pertrumpas ta istorija i 3 serijas sutalpint... tikrai daug ko neteko animas, nepasake tu smulkmenu ziurint jauti kaip pergreit "plot" keiciasi, 6 serijos butu buve kaip tik, nes dabar per ta skubejima nespeji isigilinti, neparodo paprasciausiu elementariausiu dialogu, gyvenimo. perdaug suspaustas ir sutrumpintas anime ! tas man uzkliuvo visuose sio autoriaus darbuose tai uzkliuna, net ir pvz beyond the clouds perdaug skuba, vis nori sutalpint savo kurinius i ta 1valanda.. ir jau taip suspaudzia, net erzinti pradeda ;/ tikrai reikejo ilgesnio. seip anime labai idomiai pateikiamas kaip kokia delione pirma kart ziurejau gana issiblaskes tad butinai paziuresiu antra kart, o galine scena tai tiesiog.. perdaug liudna, perdaug saaaad. be to man kazkodel atrodo, kad pagrindinis herojus ejo zudytis O_O net nezinau kodel man taip atrodo, bet paliko darba, tada isejo kazkur, matyt ejo paskutini karta paziureti krentanciu vysniu lapu, tada pakeliui nueit nuo ko nors nusokt ar panasiai... be to dar apie pabaiga... nu jau taip nerealiai pateikta, per ta laika kol traukinys vaziuoja rodo ta daina, kadrus is jo gyvenimo ir visa kita, o tada kulminacija :/ 10/10
edit : mmm katik kai ka suzinojau, Japonijoj pardavineja Noveles "5 centimeters per second" ir ten istorija turetu but visiskai isbaigta, nes wiki rase "includes stories that are not featured in the anime" dbr galvoju kaip man ta novele nusipirkt/gaut ir dar anglu kalba >.>Paskutinis pakeitimas nuo 1eimis; 2009-11-16, 02:04.Kyou Kara Ore Wa ! the best <3👍 1Comment
-
Turbut vienas ispudingiausiu darbu piesimo ir istorijos aspekte kokius iki siol teko matyt (turiu omeny is nestandartu). Tai tiesiog nuostabus darbas, sedevras, grazus kaip saulelydis prie juros silta vasaros vakaru kartu su mylima mergina ant peties... Turbut pats geriausias tikro ir nenuvalkioto romance pavyzdys... 5/5Comment
-
iš pradžių prieš kelis mėnesius pasižiūrėjau pirmą dalį, ji buvo fantastiška, viena geriausių mano matytų istorijų, prisimenu ašaros per skruostus bėgo upeliais, buvau paliesta iki sielos gelmių... kažkada visai neseniai susisiunčiau likusias dalis ir viską peržvelgiau, bet kitos dvi man pasorodė nepalyginamai silpnesnės, tiesiog nepalyginamai...
grafika nuostabi, akį glosto kiekvienas sakuros lapelis ir bekrintantis sniego kasnelis, jausmų perteikimas nuostabus, įsijausti į charakterius labai lengva, puikus darbasComment
Comment