Baigus ziureti si nuostabu anime pirma mintis buvo : Ar bus jo tesinys?! Tiksriausiai, kad ne... Labai prikaustantis darbas, siltas, mielas kurinys. Nejusciomis pats pradedi mastyti ir kartais rasti panasumu su savimi realiame gyvenime. Paliko sis darbas gilu ispudi, taciau net ir rasant sias eilutes kirba mintis - o kaip viskas vyko toliau? Per end daina gumulas gerklej sioks toks susidare, bet neverkiau. Labai pagyvino end dainos metu rodyti trumpuciai epizodai is veikeju gyvenimo, kurie ejo ne taip suoliskai (pvz dziaugsmas gavus laiska nuo vienas kito ir liudesys, kai pasto dezute tuscia). Tie trumpuciai epizodai tarsi uzpilde tarpus tarp filmo daliu, kurie labai jau dideli, po kelis metus trunkantys. Nesu mates daug anime kurie tokie kaip sis, bet labai patiko. Kaip jau daug kas sake, rekomenduoju paziureti. Nepasijaus, kaip prabegs ta valanda su trupuciu. L
Byousoku 5 Centimeter
Collapse
X
-
nuostabuuuuuuus anime!!!!!!!!!!!!! paskutinis epizodas taip griebia uz sirdies ypac kai jie prasilenkia....Come ... Join the Dark Side ...
Comment
-
Tiesiog tobulas anime. Nuostabus piesimas, vaizdai virpinantys sirdi, puiki muzika, istorija
Vienas is geriausiu mano matytu drama, romance anime.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Jau gal metai ar daugiau praėjo nuo to laiko kai pažiūrėjau anime. Kartais pasvarstydavau koks mano mėgstamiausias anime, galvodavau įvairius variantus ir staiga prisimindavau Byousoku 5 Centimeter ir visi variantai dingdavo iš galvos ir likdavo tik pastarasis. Šiaip pirma buvau labai pikta ant šio anime ir sakiau daugiau jo nežiūrėsiu, nes kaip kokia baby jį visą praverkiau...man tas visas grožis, harmonija, ramus kalbėjimas , o pabaiga išvis . Gal todėl, kad pirmą kart tokį "kitokį" anime buvau mačius, bet įspūdį paliko neišdildomą ir dabar karts nuo karto jį pasileidžiu, kad tiesiog pasigrožėti, bet viso vėl vistiek nepažiūriu...Comment
-
Comment
-
Oba net žinutes įkeltas į spoilerį airiz pradėjo trinti, įsismarkavęs kai reikals
Atėjo vasara, laiko atsipūst atsirado, reiks kada vėl paskirt vieną valandikę šitam gėriui :>Comment
-
👍 1Comment
-
O kodel prie Naruto parashyta Spoiler Alert, o cia nera? I spoileri tu daug ka gali det ir prie jo neparashyta kad SPOILERIS SKIRTAS TAM KAD ANT JO NESPAUSTUMET, NES TEN ...
Ir siaip tai negrazu anime aprasyme rasinet kuo tas anime pasibaige. Aprasymas turi skatint ziuret anime, o ne pavartyt ir suzinojus pabaiga dropint neziurint. Vistiek spaus ant to spoilerio, o paskuj nusivylus anime neziures.👍 1Comment
-
O kodel prie Naruto parashyta Spoiler Alert, o cia nera? I spoileri tu daug ka gali det ir prie jo neparashyta kad SPOILERIS SKIRTAS TAM KAD ANT JO NESPAUSTUMET, NES TEN ...
Ir siaip tai negrazu anime aprasyme rasinet kuo tas anime pasibaige. Aprasymas turi skatint ziuret anime, o ne pavartyt ir suzinojus pabaiga dropint neziurint. Vistiek spaus ant to spoilerio, o paskuj nusivylus anime neziures.Comment
-
Comment