Erased
Collapse
X
-
Oho kaip aiskiai issiskyre dvipuses salys
Na, Miesto_Druide, mano optimizmas vis tiek isliks iki tol kol kurs anime, kaip ir minejo: kodel neisryskinti sudo esancio anime? Kokia prasme? Kazkas reziume parases vaziuos i Japonija, drebs studijai ir pasakys, kad gali geriau? Ar tiesiog gyvenimas prasvieses, kad bus paneigta teigiama nuomone ir kritika apie si anime?
Tai tada laikom visus iseinanciu anime meslu, nes is 30 isejusiu buna 5-7 padoraus lygio, visa kita - stampai arba siaip totalus sudas, kurio nekomentuoju, bet pakomentuoju tai kas tikrai megiamo buvo, kas tikrai buvo isskirtina is viso sezono, bet cia didzioji dalis komentatoriu pasiima kazkoki tai 1990 metu senumo ar senesni anime ir lygint pradeda. Kaip paimt sidabra ir auksa ir bandyt uzgincyt, kad auksas brangesnis, kas ir taip akivaizdziai aisku.
Viska sutraukus trumpai drutai, pabut galima kartais mainstreameriais, pasidziaugti geru anime, nereikia but super ekspertu pasimegaut kas buvo gero butent tam sezone, o ne su sudais sumaisyt Pilna cia sudo ir taip paduodama kas karta, einam geriau tikra nesamone laikyt nesamone.
Spoileris:Jo, galejo paimt ir visi numirt, visur kraujai issitaskyt, zarnos po miestus skraidyt, sunys galvas nurezta estu ir panasiai
Bet kaip ir KillerBee paminejo, ateis tas galas ir issipildys visi fetisai Jusu
Kazkaip tie neigiami komentarai rimtai pykina, pasiskaicius ten mal'e ar kur kitur, tai isvis noliferiai 3 kartus i menesi islendantys i lauka nesamoniu prikomentave remdamiesi astrofizika ir kitokiu bullshit, prisigaude Ghibli studijos lygio anime'iu ir bando lygint.
Kaip bebutu, nenorejau nieko izeisti, uzgauti ar supykdyti, tiesiog issakiau savo super optimistiska nuomone apie gera to sezono anime, nes jau geriau pasimegauti vienu juo is 30 nesamoniu, nei uzsipilti savo makaule dar daugiau negatyvo ir eit ziuret Macrosa ar Evangelion 50-ta kartaComment
-
Aš galvojau, jog daugelis supyko ir nusivylė dėl pabaigos, nesSpoileris:Kayo nuo mažens sąžiningai kaip prikalta nebudėjo prie savo išgelbėtojo lovos ir nelaukė kol jis prabus, o ėmė įsimylėjo, ištekėjo ir susilaukė vaikelio su ne kuo kitu, o jo vaikystės draugu.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2016-04-18, 13:37.Comment
-
O čia šito visi tikėjosi iš tokio serialo?
Aš galvojau, jog daugelis supyko ir nusivylė dėl pabaigos, nesSpoileris:Kayo nuo mažens sąžiningai kaip prikalta nebudėjo prie savo išgelbėtojo lovos ir nelaukė kol jis prabus, o ėmė įsimylėjo, ištekėjo ir susilaukė vaikelio su ne kuo kitu, o jo vaikystės draugu.
Serialas susijęs su nužudymu, paslaptimi, tai asmeniškai man nusispjaut į tą romantiką buvo, plius kokia ten romantika tarp dešimtmetės ir dvidešimt devynerių metų picų išvežiotojo, kuris iš tiesų norėjo savo mamą išgelbėti, bet tikriausiai palaipsniui tą pamiršo...
Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2016-04-19, 21:04.Comment
-
Augi, nesuk tu sau galvos ką mano ir rašo kiti. Kažkaip jau visai per jautriai reaguoji....
O čia šito visi tikėjosi iš tokio serialo?
Aš galvojau, jog daugelis supyko ir nusivylė dėl pabaigos, nesSpoileris:Kayo nuo mažens sąžiningai kaip prikalta nebudėjo prie savo išgelbėtojo lovos ir nelaukė kol jis prabus, o ėmė įsimylėjo, ištekėjo ir susilaukė vaikelio su ne kuo kitu, o jo vaikystės draugu.Comment
-
Comment
-
Spoileris:Airi jo nebūtų "laukusi" (t.y. jie nebūtų susitikę ir vėl po tiltu).
Bet gan greitai likau kiek nusivylęs. Oh well.
Kas dėl Samurajaus Bob'o review... Viskas tvarkoje. Viskas tiesa. Man kliūna nebent kabinėjimasis prie "perteklinio supernatural simbolizmo". Drugeliai čia kiek iš kitos operos, nei likę simboliai. Jie čia visai vietoje ir nėra jų daug. Dar užkliūna snobiškai skambantis pareiškimas, kad šio anime vertinimas priklausys nuo to kiek anime matęs žiūrovas... Bet šneka eina ne apie standartinį echį ar kokį klišinį šoneną. Patirtis čia įtakos nelabai darys. O vat spoileris OP'e jau yra įdomus dalykas, kurio nebuvau pastebėjęs (daugeliu atveju nežiūriu OP/ED).Comment
-
Kas dėl Samurajaus Bob'o review... Viskas tvarkoje. Viskas tiesa. Man kliūna nebent kabinėjimasis prie "perteklinio supernatural simbolizmo". Drugeliai čia kiek iš kitos operos, nei likę simboliai. Jie čia visai vietoje ir nėra jų daug. Dar užkliūna snobiškai skambantis pareiškimas, kad šio anime vertinimas priklausys nuo to kiek anime matęs žiūrovas... Bet šneka eina ne apie standartinį echį ar kokį klišinį šoneną. Patirtis čia įtakos nelabai darys. O vat spoileris OP'e jau yra įdomus dalykas, kurio nebuvau pastebėjęs (daugeliu atveju nežiūriu OP/ED).
Šiaip ir ''Glass Reflection'' turi neblogą apžvalgą, tik nelabai supratau, ko tas garso takelis nuostabus, nejau vien dėl to, kad mėgstama kompozitorė ties juo dirbo?Comment
-
Su vertinimais yra įvairiai. Kai kuriuos galbūt ir įvertini per gerai dėl patirties trūkumo, bet yra ir tokių kuriuos kaip tik su laiku pradedi vertinti geriau. Užmečiau akį į savo anime listą ir geriausiai įvertintus ir tokių nepavaldžių laikui/patirčiai yra mažiausiai pusė.Comment
Comment