Prince of Stride: Alternative Režisierius: Ishizuka Atsuko Studija: Madhouse Žanrai: sportas, mergaitėms Transliacija: 05.01.2016 - 22.03.2016 MAL reitingas: 7.10 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Straidas yra labai populiarus sportas, bent jau jaunimo tarpe. Po šiuo skambiu pavadinimu slepiasi urbanistinė estafetė su parkūro elementais. Nieko keisto, kad šis sportas daug kam patinka - šiuolaikiška, greita ir vaizdinga. Nana Sakurai jau seniai tiesiog dievino straidą, bet tarp merginų jis nėra labai populiarus, bet mergaitei daug nereikia, užteks ir pagalbinių pareigų. Ypač jei tos pareigos bus Honan mokyklos komandoje. Na taip, dar ne taip seniai ši komanda buvo jei ne pati geriausia tai bent jau vien iš... Deja, Nanai įstojus šie laikai jau buvo praeityje. Straidininkams net reikia dalintis patalpomis su šachmatininku, o iš garsiosios komandos likę tik ragai ir kanopos... Ar pavyks trims naujokam atgaivinti klubą? Įsibėgėjęs Madhouse traukinys buvo sustabdytas. Matyt partizanai bėgius perkasė, ne kitaip.....^^ Aišku nėra viskas taip jau ir blogai. Mano nuomonę, kad jei žiūrint sportinį anime norisi pakelti užpakalį nuo fotelio ir kažkuo užsiimti tai toks anime jau yra vykęs. Bent jau minimaliai. Ar tokį norą sukėlė šis serialas? Sukėlė. Man apskritai šis sportas visai patiko. Labai skeptiškai žiūriu į bėgimą ir visokius maratonus, bet į tokį bėgimą pažiūrėčiau su malonumu. Kūrėjams labai gerai pavyko pavaizduoti patį bėgimą. Aišku ir pačios varžybos buvo gan įdomios ir azartiškos. Dar patiko pagrindinė daina. Va ir viskas, ką galėjau tą pagyriau. Kam šiame seriale reikalinga merga man liko visiškai neaišku. Ne nu, aš suprantu, kad čia shoujo žanras ir merga privalo būti. Dar ją privalo apspisti visas spiečius liguistai lieknų gražuolių. Bet tarp jų ir jos turi būti kažkas....jei ne meilė tai bent kažkokia simpatija. Čia gi jei Nana pakeisi dar vienu ryškiaplaukiu berniuku tai niekas nepasikeistu. Nebent serialas taptų dar truputi gėjiškesniu nei yra dabar. Nesakyčiau, kad serialas labai homo, bet kelis kartus teko raustelėti....^^ Šiaip vyrukai gali labai nesigąsdinti, nieko konkretaus čia nėra ir greičiausiai čia tik aš matau tai ko nėra. Pereikime prie pačių personažų, kurie šiame žanre yra turbūt patys svarbiausi. Pereikime ir pabaikime...Na rimtai, čia nėra nei vieno tikrai įdomaus personažo. Visi kažkokie arba nei žuvis nei mėsa arba neatskleisti. Priešininkams apskritai ekrano laiko nebuvo skirta. Šiaip, supažindino su keliais ir tiek. Keli siužetiniai "posūkiai" apskritai buvo kažkokie iš piršto laužti. Per daug šeimyninių problemų ir dirbtinės dramos. Romantikos, kaip jau ir minėjau yra apskritas 0. Reziumė: Jei anime skatina jaunimą sportuoti tai jis pagal nutylėjimą negali būti blogas. Tik tai šį serialą ir gelbėja. Aišku gal mergaitėms užtenka ir gražių berniukų, bet tikiu, kad jos ne tokios.....^^ Žiūrėti galima, bet su žanro grandais geriau net nelyginti. Tokios sporto tikrovėje nėra? Gaila..... Spoileris:
|
Prince of Stride: Alternative
Collapse
X
-
Prince of Stride: Alternative
P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.11518.18%249.09%1345.45%5227.27%310%0Žymos: Nieko -
-
Na nezinau, si karta turbut nesutiksiu, jau vien is promo galima buvo numanyt, kad cia gilintis tas pats, kas mikrobangei blynus kept - nera prasmes.
Butent todel taip ir ziurejau si anima paprastai ir lengvai ir nei kiek nenusivyliau, sportinis anime, grazios varzybos, ganetinai graziai nupiestas, [kaip ir minejo KillerBee - teko kai kur nesusipatoginti], bet toks tikrai linksmas, lengvas ir idomus anime. Paziureti siaip sau, nesigilinant - pats tas. Del to ir vertinsiu 5 vien del to, kad taip ir ziurejau, nesigilindamas i nieka, o pasinerdamas i ta visa parkourini begima (Dar truputi greiciau begtu, tai turbut ir garso greiti isvystytu )Comment
-
Na nezinau, si karta turbut nesutiksiu, jau vien is promo galima buvo numanyt, kad cia gilintis tas pats, kas mikrobangei blynus kept - nera prasmes.
Butent todel taip ir ziurejau si anima paprastai ir lengvai ir nei kiek nenusivyliau, sportinis anime, grazios varzybos, ganetinai graziai nupiestas, [kaip ir minejo KillerBee - teko kai kur nesusipatoginti], bet toks tikrai linksmas, lengvas ir idomus anime. Paziureti siaip sau, nesigilinant - pats tas. Del to ir vertinsiu 5 vien del to, kad taip ir ziurejau, nesigilindamas i nieka, o pasinerdamas i ta visa parkourini begima (Dar truputi greiciau begtu, tai turbut ir garso greiti isvystytu )Comment
-
Tai kad sutikai, bet balą neteisingą davei. Na gerai, tarkim jei šis serialas būtų vakuume tai tarkim galima būtų duoti, kad 5 balus. Lengvas, gražus ir apie sportą. Deja, šis serialas turi tokius varžovus kaip Hajime no Ippo, Cross Game, One Outs, Kuroko no Baske ir daug kitų. Jei Prince of Stride vertas 5 tai kiek verti kiti? 15?
Na gerai, jeigu kazko neigiamo pasakyt apie si anime is to, ko dar nepaminejai, tai.. per menesi laiko dvigubai nepagreitesi
Galbut naivuolis esu, bet vis vien!Comment
-
Kazinau ziurejau kokias 7 serijas ir paskui pamirsau apie ji. Fanservisas jautesi ir tas uzkniso. kokie 2.5/5 bent is to kiek mates. Nera siaip ir didelio noro uzbaigti.The end justifies the means.
http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kasComment
-
Tiesa pasakius, jau maniau kad pagrindinė mergaitė... kabinsis vaikinams ant kaklo ar atvirkščiai? Kadangi pats anime pagal visual novelę... tačiau taip nebuvo. Šioji buvo fone ir tiesiog egzistavo kaip, kad Free! rožinpūkė darė ~ kas mane nuoširdžiai nustebino.
Vaikinų dizainai stereotipiški, bet pakankamai geri, bent jau jų veidai neatrodo visiškai vienodi... ar šukuosenos.
Opening daina pirmą kartą kai išgirdau, sukėlė šypsnį, angliškų žodžių vartojimas pasirodė kiek... funny. Na o ending dainos, nekildavo ranka skipinti, vis dėl to skambėjo gerai, nors ir nuvalkiotai xD
Ar tik man drama nekliuvo? Maždaug... Labai jau greitai užsibaigė ta tariama drama, nors ir buvo kiek absurdiška.
Žodžiu... gerai suėjo man šitas, gaila rodė žiemą, tad pabėgioti man neišėjo nors ir kaip įsikvėpiau tai daryt ~
Tikiu, kad madhouse šitas anime atnešė pelną, nes tokius lengvus su bishounenais dauguma perką ~Comment
-
Lengva, paprastas ir užmirštamas. Trumpas, bet aiškus apibendrinimas.
Seriale vaizduojamas sportas man labai patiko, realybėje tikrai užmesčiau akį per kokią olimpiadą ar čempionatą!
Su veikėjais viskas čia ne taip gerai, kaip su sporto šaka, nėra nei vieno įsimintino, kur tau, nei vieno nesiteikė net normaliai atskleisti, bet Riku stengėsi kažkiek.
Vaikystės traumos (kažkaip gal per stiprus žodis, bet palikim) manęs nesujaudino, o gale "netikėtai" iškasti ryšiai neįtikino. Labai užkliuvo ir tai, kad serialo veiksmas vyksta per 4 mėnesius, o komandos tobulėjimo greitis yra nesvietiškas, iki Augio24 paminėto garso greičio jiems tik kokių dviejų mėnesių trūko
Tiesa, viskas gražiai ir tvarkingai nupiešta, čia nieko neprikiši, vienintelis užkliuvęs dalykas buvo tik kai kurių priešininkų ryškios plaukų spalvos.
Vaikinų minėtų nejaukių vietų kažkaip neužfiksavau, matyt per mažai mano fantazijai sužadinti ir skruostukams nurausvinti buvo visko
Prince of Stride: Alternative tikrai nėra savo žanro gigantas, kur tau, net su vidutinioko statusu jam sunkiai sekasi, bet tai nereiškia, kad visiškai nesimėgavau, nes sportas buvo tikrai visai niekoComment
Comment