Fate/Stay Night

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dream Eater
    Let's start a Riot!

• 2008 01 22
    • 85

Šiaip pats anime patiko net labai (gal dėl geros istorijos). Bet sutinku ,kad pagrindinis veikėjas buvo per daug teigiamas (tiksliau toks teigiamas, kad net per gerklę lindo).

Out of my mind... Back in five minutes
    http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• Beware
      Naujokas
      • 2008 02 03
      • 22

Tie, ka uzkniso pagrindinio veikejo teigiamumas loskit zaida... Ten skirtinguose istorijos route'uose keiciasi jo charakteris =)

Comment

• Dream Eater
        Let's start a Riot!

• 2008 01 22
        • 85

Autorius Beware
        Tie, ka uzkniso pagrindinio veikejo teigiamumas loskit zaida... Ten skirtinguose istorijos route'uose keiciasi jo charakteris =)
        Dėkui. Reiks ir žaidą palošt jei jau taip sakai.

Out of my mind... Back in five minutes
        http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• arnoldass

Neblogas anime gana idomus na yra minusu tarkim ilgos snekos ir panasiai,kartais nesuprasi ne zodzio.Bet taip jis gana geras ,geras piesimas daugiau pridet nieko neturiu.

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

Yep, anime tikrai geras, per kelias serijas kurias spejau paziuret, labai mane itrauke. Istorija idomiai sugalvota ir perteikta. Merginos nebuvo ypatingai Kawainos, na nebent pagrindines... pokolkas 10/10

Comment

• Euthanasia
              Narys
              • 2008 03 17
              • 51

Kažkada vieną seriją pražvelgiau. Seniai seniai tai buvo, turėjau problemų su anglų kalba, taigi nedaug ką supratau . Reikės vėl pažiūrėt.

Comment

• Qone
                Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                • 156

Piešimas, animacija- baisūs, siužetas irgi negudrus, žodžiu, mirtinai nuobodu. Jei Tsukihime anime buvo vidutinis, tai šitas- tragedija.

Comment

• Silent Killer

5/5! Saunus anime labai idomus, seniai tokio nemaciau tik nepatiko man tie pagrindiniai veikejai... Tas Shirou ir Saber... Geriausi tai Rin, Archer ir Rider gaila tik, kad Rider tiek mazai pasirodydavo :/

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Neblogas anime, įdomus siužetas, tačiau siužetas buvo išplėtotas ne taip kaip tikėjausi. Siužetas toks neišsišakojantis ir tarsi "plaukiantis paviršiumi".
                    Spoileris:
                    Visi ne pagrindiniai veikėjai nužudomi kone po pirmos kovos. Štai galima buvo šiek tiek priminti Archeriui jo praeitį, o tada jį nužudyti. O čia šna ir vsio.
                    Dėl to anime galėjo būti ne toks trumpas ir labiau išplėtotas bei įdomesnis, galėjo būti kokie 51 epizodai. Bet šiaip vertinu šį anime gan neblogai, nes patiko piešimas (nors pirmuose epizoduose buvo šiek tiek kreivokas (?), kai kurie veikėjai labai patraukė dėmesį. Šiaip bendrai vertinčiau 3-4/5.

Comment

• Witch_666
                      Narys
                      • 2008 06 30
                      • 51

Man tai sis anime patiko buvo ir siek tiek su juokeliais ir su drama ypac oabaiga patiko
                      Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• shigofumii
                        cruel man
                        • 2008 07 05
                        • 137

pritariu man idomu anime irgi patiko,gan idomus ,tik viskas galejo vystytis greiciau
                        Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• Kokosinee.

o man atrodo viskas gerai, labai geras anime. gaila Saber negalėjo pasilikti su Shirou ant galo.
                          o šiaip tikrai neprikaišiosiu nieko, patiko žiūrėt, man be minusų ((:

Comment

• GranRey
                            Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                            • 91

Anime fainas, gan smagiai susižiūrėjo, didelių priekaištų neturiu (4/5)

Kokosinee>>Biškį spoilerius paslėpk, ok?

Comment

• Verdict
                              Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                              • 95

Galėjo įdėti šiek tiek daugiau UBW route istorijos, bet šiaip, tai patiko. Tohsaka iki šiol mano mėgstamiausia anime mergina

Comment

• IVXXX
                                Let's do a barrel roll!
                                • 2008 03 07
                                • 8

Menkas biudzetas ir 3 in 1 istoriju "fail" kokteilis padare si anima vidutiniu, na geras garso takelis gelbsti, bet... Va butu animas "Garden of Sinners" lygio, kiekvienas VN route'as turetu atskira sezona...
                                Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2008-12-02, 00:02.
                                I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

Working...