Kyoukai no Rinne

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Kyoukai no Rinne

Kyoukai no Rinne

Režisierius: Seiki Sugawara
    Studija: Brains Base
    Žanrai: nuotykiai, komedija, fantazija
    Transliacija: 04.04.2015 по 19.09.2015
    MAL reitingas: 7.02
    Trukmė: TV 25 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Sakura Mamiya nuo mažumės mato vaiduoklius, dvasias ir kitokią bjaurastį. Mergaitė tikėjosi, kad aukštojoje mokykloje ji vėl taps normali. Aha, tipo išaugs kaip kokius batus. Deja, stebuklas neįvyko, bet Sakura per tiek metų jau buvo kaip ir pripratusi. Tai tik atsiduso ir gyveno toliau. Vis tik vienas klasiokas net ją sugebėjo išmušti iš pusiausvyros. Kartais klasiokai Rinne Rokudou nemato, o kartai mato. Tai jis kaip ir ne vaiduoklis, bet ir nelabai žmogus. Pasirodo, kad Rinne yra šinigamis. Ar vis tik žmogus? Velnias ten jį supaisys. Bent jau pareigas atlieka tai mirties dievo, bet sekasi berniukui sunkiai. Nors ir kartais pavyksta šį tą uždirbti, bet liaunus pečius slegia tokia baisi skolų našta, kad tenka vos ne bomžauti. O dar kaip tyčia darbo "įrankiai" irgi kainuoja.
    Sakura susidomi nauju klasioku ir stengiasi jam padėti. Neaišku tik ar iš gailesčio ar iš neturėjimo ką veikti.....

Pats stebiuosi kaip aš sugebėjau pažiūrėti šitą serialą. Na kaip, eigoje supratau, bet iš pradžių kiekvieną seriją pabaigdavau su mintimi - "O gal jau...užteks?". Juk pati istorija yra iki negalėjimo banali - eilinis mokyklinis anime apie vaiduoklius. Nupiešta irgi paprastai. Ir čia ne tas "paprastai, bet su skoniu", o tas "paprastai" kuris yra netoli "prastai". Kas baisiausia serijų tai ne 12 (kas dar būtų įveikiama), o visos 25. Tai yra lygiai penkis kart daugiau nei šis anime yra vertas! Ir vis tik serijos bėgo, o mintys dėl dropinimo mane jau beveik neaplankydavo. Ir aš dabar jums išvardinsiu tris priežastis, dėl kurių verta žiūrėti šį serialą. Pirma priežastis ir pati svarbiausia yra humoras. Jis nėra piktas, patvirkęs ar fanservisiškas. Nepaisant to (o gal kaip tik dėl to) humoras ne kartą mane prajuokino. Serija apie demono knygą apskritai yra netoli genialumo. Yra ir parodijos, bet ji nėra labai afišuojama. Antra priežastis yra Rinne. Mes jau turėjome bomždievį, o dabar gavome dar ir bomžšinigamį. Berniukas yra stebėtinai adekvatus ir....kaip čia išsireiškus...ne animešniškai solidus. Turi ir tvirtą ranką ir galvą ant pečių. Na jis gal kiek per daug geras, bet visi mes turime trūkumų....^^ Trečioji priežastis yra Rokumon. Šitas katukas nėra kažkoks niekam tikęs talismanas, o visai normalus personažas. Dalyvaujantis veiksme ir komentuojantis/pašiepiantis savo šeimininką. Ir dar su tokiu mielai juokingu snukučiu.... Užtat pati Sakura mane truputi nervino. Kūrėjai (ar mangos autorė) ją padarė per daug flegmatiška. Kitiems personažams priekaištų neturiu. Yra dar ir romantinė linija.....na kaip "linija"...greičiau siūlelis. Galima net nekreipti dėmesio.

Reziumė: Absoliučiai vidutiniškas serialas, kurį iš jūros kitų išskiria humoras ir visiškas fanserviso nebuvimas. Čia jau turbūt Rumiko Takahashi nuopelnas. Nesiūlau visiems bėgti ir žiūrėti, bet siūlau suteikti šitam serialui šansą. Jei ne dabar tai vėliau, kai norėsis kažko nepikto, linksmo ir be nešvankybių. Kitais metais bus antras sezonas ir aš net ne prieš. Ypač kai jau žinau ko laukti.

Šitame anime net personažai vienas kitam per galvas daužo kažkaip nepiktai...^^

Spoileris:

P.S. radę klaidą praneškite į privatą. Ačiū.
    3
    5
    33.33%
    1
    4
    33.33%
    1
    3
    33.33%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman

• 2010 08 17
    • 1515

Reikės bandyti žiūrėti toliau, nes premjera labai blanki ir nuobodi pasirodė, tai kad ir nieko stebinančio nebus, bet bent tikėčiaus jog eis prie veikėjų prisirišti ir bent smagiai praleisti laiką.

Comment

• Audrius22
      Naujokas
      • 2011 08 12
      • 15

Yra tokiu anime ,kurie gal ir neparodo nieko ishskirtinio ,taciau ,tikrai nebraizo smegenu...

Comment

• Audrius22
        Naujokas
        • 2011 08 12
        • 15

...Nors perziurejus puse serialo ,matosi ,kad iki Inuyashos tikrai netraukia ,kazkoks 'pavirshutinishkas'...

Comment

Working...