Eureka 7 (Psalms of Planets)
Collapse
X
-
Neblogas tas filmas yra, nors iki paties serialo toloka (nors kita vertus sunku objektyviai lyginti filma su serialu). Jei ziureti i ji kaip i atskyra darba neturinti nieko bendro su Eureka Seven, tai susiziures labai gerai.
O tokia, kitoniska, muzika pasitaiko ir kituose Bones darbuose (pvz. Soul Eater).
Seriala pradejau ziureti del pazystamo rekomendacijos (tipo panasu i Last Exile), bet pacio rekomendacijos pagrindo neizvelgiau. Taciau Eureka Seven vistiek mane suzavejo - nuosavais privalumais, nuosavu kitoniskumu. Kaip shounen'ui nuostabu - 5/5.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-22, 11:45.Comment
-
Seip is dalies tu teisus jei nebuciau mates TV seriju tai tikrai butu geras filmas, bet kadangi paziurejau pirma TV tai man filmas labai nepatiko.Comment
-
Sorry Killerbee, bet metu nusivilima ims Last Exile tesinukas Jei Eureka 7 AO tragiska buvo tik pabaiga (o siaip standartinis shounenas), tai Fam su sidabriniais sparnais tragiskai atrode nuo pat pradziu iki skausmingo galo.Comment
-
Čia dar galima pasiginčyti. Jei pavadinime nebūtų "Eureka 7" tai kaip ir dzin būtų, bet kadangi buvo tai man jis buvo tragiškas visas - nuo pradžių iki galo.Comment
-
Dėl šito pilnai sutinku, nereikėjo jiem Eureka 7 pavadinimo prirašyti prie šito daigto, nes nukentėjo ir pusėtinas shounenas, ir sugadinta Eureka 7, bei bones reputacija.Comment
-
Ne į temą, bet nebuvo labai tragiškai žiauriai blogas tas Last Exile 'tęsinys', aišku tęsiniu vadinti jį itin sunku ir ten jau vien veikėjos užmušė dalį serialo, kai kitą pramušė siužeto skylės ir pati istorija, bent man. Bet praėjo ir praėjo, o vat koks Guilty Crown dar dabar paliko neskanų prieskonį. Tai kad čia kiekvienam kitaip bus metų nusivylimas. Eureka Seven pas mane dar planuose, bet tikėdamasis tik geriausio susirinkau ir AO, tai kažkaip apmaudu girdėti tokias neigiamas nuomones. Tarp kitko http://psgels.net/2012/11/21/eureka-...eview-87-5100/ taip kad dar kartą, kiek žmonių tiek nuomonių.Comment
-
Tarp kitko http://psgels.net/2012/11/21/eureka-...eview-87-5100/ taip kad dar kartą, kiek žmonių tiek nuomonių.
Dėl Last Exile ginčytis negaliu, nesugebėjau įveikti, bet dėl tik man suprantamos priežasties - per daug bobiškas...Comment
-
Teks pritarti Killerbee. Tas "review" yra svelniai tariant pritemptas. Man labiausiai patiko vieta su "jei labai susimastysi ir busi atidus". Tiesa pasakius vienas dvieju dalyku, kodel visgi uzbaigiau ziureti AO buvo tas, kad nustojau gilintis. Panasus piesimas, panasi atmosfera... Yay!!
Siuzetas. "Vingiai" primityvus - nieko ko negalima butu buve tiketis neivyksta! Susidaro ispudis, kad "vingiai" daugiau naudojami kaip technika ankstesniam brokui paslepti. Lyginimas su Un-Go nepagrystas, "mystery" zanro kabinimas irgi ne.
Personazai. Is senos Eureka 7 komandos pasirodo vos du personazai (o gal as kazka praleidau?). Antrasis personazas ir buvo antroji priezastis, kodel baigiau ziuret. "Briliant use"? Sorry, bet nope.
Technine puse. Nemegstu apie tai isvis sneketi, bet... Muzika is originalaus Eureka 7 buvo tiesiog nereali. Ir siaip daznas Bones anime turi isskirtini OST, o sis... nope.
Settingas. Tiek kiek atkartojamas originalus - puiku. Naujoji kuryba nuvilia.
MALe dejau 7/10, mat nekreipiant demesio i nesamones susiziurejo visai padoriai (tik kokio velnio reikejo daryti toki ilga tarpa iki finaliniu epizodu?). Tikrai nenoriu ko nors atkelbti nuo ziurejimo.Comment
-
Kažkur teko skaityti ,kad atidėta buvo dėl olympiados. Pora savaičių vietoj "Ao" rodė varžybas ir nespėjo parodyt viso anime iki rudens sezono. Kai jau ju laikas tv tinklelyje užimtas buvo kitu programų. Turbūt kažkas neapskaičiavo ir neivertino to, nes kitom anime tokiu bedų neiškilo.Comment
Comment