Na žiūrėtas žiūrėtas šis šedevriukas,tik ištemptus anime ilgą laiką žiūriu aš,tad dar prisimenu kaip kankinausi su juo vis mesdamas ir vėl pradėdamas.Kai jau kažką pažiūri,nieko ir nebepridursi,geri anime-išlieka gerais anime.Na pasaulis kuriame jie gyvena toks toks jau..aukščiausios klasės fantasy,to ko man ir reikėjo,visada palaikoma ta lengvabūdiška atmosfera,visi debesys,skaidrus dangus,nevaržomi skrydžiai.Tai va kas tikrai nepatiko dėl cherojų-tai Eureka,drovi mergiotė kuri nevieną kartą savo elgesiu mane sunervindavo.Tiesiog kai jau kažkas nepatinka,tas ir tęsis visą anime ir gadins tau ne tai,kad bendrą efektą,bet nereikšmingas situacijas,po to visada galvoji:"Damn,kodėl viskas negalėjo būti kitaip".Eurekos bejėgiškumas ir pastovūs verkšlenimai :\,suprantu,kad tokie jos kaip veikėjo bruožai suderinami su besiklostančiais įvykiais ir t.t.,but for me that sucks.Keikiau mintyse ją bežiūrint kokį epizodą,o kai jau susitapatini su žiūrimu anime(čia taip rimtai tipo jau),tai paveikia kaip reikiant.Norėjau,kad ji mirtų gale,bet kur gi ne,dar iškėlė virš viso pasaulio ją,oi ne,netgi virš dviejų.O mechų kovose man theEND labiau patiko už Nirvash'ą,toks grynai viską griaunantis blogio įsikūnijimas,I like such kind of shit.Apie tokius dalykus kaip OST,piešimas,įvykių eiga,ganėtinai žavinga dalelė romance žanro tokio tipo anime kalbėtis kaip ir nereikia,oh come on,negi tipo topinis anime apsieis be visko geriausio,įspūdingiausio ir nepriekaištingiausio+dar rimtas toks,nekoks haremas juk.Apie ką kalbam..
Eureka 7 (Psalms of Planets)
Collapse
X
-
-
Comment
-
Tikrai unikalus anime visko jame yra, patiko žiūrėti, na taip sakant dar vaikų tiksliau beveik paauglių santykius, kaip susitvarko su savo problemomis, kaip Rentonas ir Eureka vienas kitą nuramina, paskatina atvirai pasikalba ir t.t. Piešimas tikrai gražus, visi veikėjai skirtingi, jie nėra giminės bet gyvena kaip viena graži šeima(neskaitant tų pykimo ant Renton'o pradžioje). Anime tikrai ilgas nebetoli pabaigos tikrai atsibodo teko pertrauka daryti, po to gražiai susižiurėjo. Tokių pabaigųSpoileris:(laimingų)Comment
-
Chmm, anime kuris kazkaip nesuzavejo, bandau ziureti, bet jis tiesiog boring. Simple story(ziovaut vercia), mecha nera labai patraukli akiai ir dar tie visi roziniai sprogimai, wtf? kaip to tokiu dalyku galima i ji rimtai ziuret? na man 50 seriju atrodo way to many...Vienintelis patrauklus veikejas tai Eureka(zavi savo paslaptingumu).Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Nerealiai geras anime trecias kuriam duodu 5/5, tikrai to vertas. Tie 50 epu suejo nesveikai greitai. Tikrai gera istorija keliose vietose, nezinia kodel, net asara issispaude, visai netiketai. Piesimas irgi labai geras. Pabaiga biski keista (bet nepasakyciau, kad pats anime kaip visi), bet man patiko. Seip vertas demesio anime, nes istikruju labai labai geras.Comment
-
Tikrai geras anime,minusu nera piesimas neikyrus i aki nekrenta ,turinys neprastas ,kovos dinamiskos .Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
Comment