Diamond no Aces

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Diamond no Aces

Diamond no Aces

Režisierius: Mitsuyuki Masuhara
    Studija: Production I.G, Madhouse
    Žanrai: sportas
    Transliacija: 06.10.2013 - 29.03.2015
    MAL reitingas: 8.29
    Trukmė: TV 75 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Gyveno kartą toks Eijun Sawamura ir žaidė jis vidurinės mokyklos beisbolo komandoje. Ir ne šiaip žaidė, o buvo komandos asas aka pagrindinis pitčeris. Na taip, komanda buvo silpna ir apie žaidimą nacionaliniame lygmenyje nebuvo galima net pasvajoti, bet Eijun dėl to nesuko sau galvos. Jei jau žaisti tai tik su draugais, o ambicijas galima nukišti kur nors giliau. Vis tik berniukas krito į akį Seidou mokyklos žvalgei kuri pasiūlė persikelti į sostinę ir žaisti šios mokyklos komandoje. Komanda gal kol kas ne nacionalinio lygio, bet pakankamai garsi ir galinga. Tėvai matyt labai norėjo atsikratyti vaiku ir buvo sužavėti šiuo pasiūlymu. Užtat Eijun turėjo kitą nuomonę. Palikti draugus, šeimą ir persikraustyti? Nu jau ne.... Bet žvalgė buvo gudri ir įtikino auką bent vieną kartą apsilankyti jos beisbolo komandos treniruotėje. Mažą ką, gal ims ir atsibus tos ambicijos.....

Net nežinau kelintą anime apie beisbolą žiūriu ir vis negaliu suprasti šito fenomeno. Patinka man tokie anime ir nieko su savimi padaryti negaliu. Atrodo ir žaidimas kažkoks lievas ir dar amerikoniškas. Atrodo ir visai aš juo nesidomiu, o taisykles suprantu tik kiek pavyko suprasti iš tų pačių serialų. Bet patinka ir viskas. Patiko beveik visi serialai, o mačiau irgi turbūt visus. Aišku yra keletas ties "fail" riba ir deja, bet Diamond no Aces yra vienas iš jų. Iš principo priežastis yra vienintelė - pagrindinis personažas. Ne, aš suprantu, kad toks "durnelio" tipažas yra šiame žanre gan dažnas ir man iš principo net ir priimtinas. Personažas gali būti pokvailis, bet jis turi būti ir stiprus. Eijun toks nėra. Nėra jis nei asas nei deimantinis. Nu aš net neabejoju, kad kada nors jis tokiu taps, bet kiek teks laukti? Man atrodo, kad 75 serijų turėjo užtekti, kad bent jau kažkoks potencialas pasirodytų. Nea, šviesos tunelio gale nesimato. Priešininkų pitčeriai atrodo daug geriau. Kur ten priešininkai.....savo komandoje konkurencija jam yra per stipri.
    Gaila, nes visa kita seriale yra neblogame lygyje. Aišku kai pasižiūri kokios studijos dalyvavo kūrime tai norėtųsi daugiau piešimo ir detalių, bet matyt kiek užsakovas (valstybė?) pinigų skyrė tai už tiek ir atidirbo. Personažai įdomūs, bet čia yra niuansas. Įdomiausi man buvo trečiakursiai, o jie greitai baigią mokyklą ir palieka komandą. Tai iš tų įdomių personažų ne kažkas ir liko, o antras sezonas jau prasidėjo. Serialui verkiant reikia bent poros naujų įdomių naujokų. Rungtynės įdomios ir gana tikroviškos. Aišku taip atrodė man, kuriam nėra tekę matyti nei vienų tikrų varžybų. Aišku jei esate matę bent porą sportinių anime tai rungtynių baigtį atspėsite, bet čia jau nieko nepadarysi. Netikėti siužeto posūkiai šitame žanre pasitaiko retai.

Reziumė: Rekomenduoti galiu tik sportinių anime mėgėjams ir tai......turbūt ne visiems.

Nupieši keletą gražių padėjėjų ir niekaip jų neišnaudoti....tai yra taip japoniška...^^

Spoileris:

6
    5
    33.33%
    2
    4
    33.33%
    2
    3
    33.33%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
    • 1178

Trūksta balsavimo

Comment

• daimonass
      Forumo vilkas

• 2008 12 08
      • 354

Bee nebuk isrankus.. Is paskutiniu keleriu metu, sitas vienas is geresniu apie sporta O tuo labiau beisbola.
      Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Nežinau nežinau...man bet kuris sportinis anime už šitą geresnis. O kad apie beisbolą....tai tik dėl to ir žiūrėjau ir net iki pabaigos...

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Nervina mane šitas serialas. Ne anime, o kažkoks slide show. Lėtumas tiesiog neįmanomas, vienas padavimas gali užtrukti visą seriją. Ir čia dar yra ta pastoviai žvengianti beždžionė, kuriai norėjosi su lazda tol trankyti per galvą kol ji daugiau nežvengs....niekada. Ir vis tiek patiko ir nieko su savimi negalėjau padaryti. Antrą sezoną įvertinsiu gal net geriau. Kartais sunku buvo prisiverst į tualetą nueit...

Comment

• Net
            Spamintojas :)

• 2009 01 21
            • 392

Autorius Killerbee
            Nervina mane šitas serialas. Ne anime, o kažkoks slide show. Lėtumas tiesiog neįmanomas, vienas padavimas gali užtrukti visą seriją. Ir čia dar yra ta pastoviai žvengianti beždžionė, kuriai norėjosi su lazda tol trankyti per galvą kol ji daugiau nežvengs....niekada. Ir vis tiek patiko ir nieko su savimi negalėjau padaryti. Antrą sezoną įvertinsiu gal net geriau. Kartais sunku buvo prisiverst į tualetą nueit...
            Na kas tikrai zude sita anime tai ziurejimas ongoing o.O

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Net
              Na kas tikrai zude sita anime tai ziurejimas ongoing o.O
              Baisu net įsivaizduot....

Comment

Working...