Nuostabus anime toks gyvybingas ^^ net zodziu nera, pasaka
Melancholy of Haruhi Suzumiya
Collapse
X
-
-
Labai kazko ypatingo nesitikejau is sito animo. Komedija, galvojau, skulaifas.. Bet tas vaikinas nepakartojamas. Apskritai man patiko, kad yra ir akivaizdziu juoku, ir tokiu antraplaniu, kuriuos pastebejus noris rankom ploti.
Labai teigiamas serialas, nei pridesi, nei atimsi.Comment
-
-
Comment
-
Damn u killerbee, ar negalėjai nuorodos į youtube įdėt, kad siūstis nereikėtų, ba pas mane dienomis gan lėtas internetas, tai vos ne valanda siuntėsi... Bet AMV fainas, buvo verta siūstis .
Dabar dar labiau užsinorėjau ta Haruhi pažiūrėt. Taip ir nerandu laiko šiam anime. Pradėjau, pora serijų pažėjau ir kažkodėl vis nedasižiūri. Atidėjau aš jį, nes norėjau kitus pradėtus anime pabaigt.Comment
-
Comment
-
Anime ziauriai idomus, Very super ultra cute anime girls, puiki animacija, viskas detaliai atvaizduota, puikus siuzetas 10/10 maziau nedrysciau duoti...Comment
-
-
Na info po kolkas zinau tik tiek... http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5335 Aisku dar netikrinau animenewsnetwork...Comment
-
Aš neseniai peržiūrėjau. Kažkoks keistas jausmas po to apėmė. Tarsi būčiau apsivaliusi. Nežinau, gal aš čia jau visai kliedžiu, bet man taip buvo.
Dar atsimenu, kaip pradžioj nervinausi del sumaišytų serijų. Atseit, vėl aš, neišmanėlė, kažko pridirbau xD Po to ilgai galvoje bandžiau sudėlioti serijas reikiama tvarka.
5/5Comment
-
mane taip pat suzavejo tas painus siuzetas, o labiausiai tai piesimas, nors esu macius ir keleta geresniu, taciau sis buvo nerealiai malonus akiai...Comment
Comment