Melancholy of Haruhi Suzumiya
Collapse
X
-
Nea, čia greičiau nuotaika tokia. Aišku galima giliai kapstytis arba ne, bet sutik, kad filmą lygint su serialu......nu čia jau gal akinių reikia.Comment
-
Comment
-
Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...
Pritariu, filmas grina nesamone. Nesuprantu, kaip jis gauna tiek balu. Nebeliko 'Haruhi' kaip 'Haruhi', padare kaskokia tai melodrama su questionable konteksu ir mistika.
Kur gi mano TIKTAI ENERGIJA, TIKTAI VEIKSMAS, TIKTAI HARUHI!!!!Comment
-
Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...
Pritariu, filmas grina nesamone. Nesuprantu, kaip jis gauna tiek balu. Nebeliko 'Haruhi' kaip 'Haruhi', padare kaskokia tai melodrama su questionable konteksu ir mistika.
Kur gi mano TIKTAI ENERGIJA, TIKTAI VEIKSMAS, TIKTAI HARUHI!!!!
P.S. Šitoje frančizėje man labiau patinka Kyonas, o ne Haruhi kuri tikrai išsikvėpė....Comment
-
Šnekant apie filmą, jis visai neblogas. Nesuprantu, už ką jį reikia dar peikti. Be to, kaip priklausanti Haruhi fanų gretoms (neoficialiai), manau, kad ši serija visai neišsisėmus. Žinoma, aš už Kioną...
Vis dėlto, perpratau "nesibaigiantį aštuonetą". Nepastebėjote, kad visų serijų, įeinančių į šį ratą, siužetas tas pats, nors keičiasi visų drabužiai bei stebėjimo rakursas? Man atrodo, knygų autorius norėjo pasišaipyti iš dabartinės anime ir, aplamai, visus kūrybinės veiklos platinimo industrijos, nes kartais pasijunti, kad kažkur matei tai, tik plaukų spalva pakeista. O anime kūrėjai, atrodo, įvykdė savo užduotį. Jie, žinoma, tai pavaizdavo gerbėjų skaičiaus sąskaita, tačiau bent jau dabar daugelyje anime, pvz., DBZ ar Narute įžiūrau tuos aštuonetus. O ką šnekėt apie Holivudo blokbasterius?
Dėl to kūrinys ir yra įdomus, kad jame vis dar įmanoma rasti daug ką neatrasto anksčiau. O dar sakoma, kad tai nesąmonė.Comment
-
Serijos kartais taip iskrisdavo is bendros rikiuotes, kad likdavau apsalusi. Haruhi tikrai isskirtine persona ir galima pavydeti tiek energijos ir nesenkanciu ideju, taciau kartais nervindavo jos nesiskaitymas su kitais zmonemis. Uztat Kyon buvo tarsi gaivinantis cinizmo vejas, padedantis suprasti, kad ne as ten viena nepagaunu kampo kas?kaip?kodel?ir su kuo?. 3.5/5 uz dainavima👍 1Comment
-
Serijos kartais taip iskrisdavo is bendros rikiuotes, kad likdavau apsalusi. Haruhi tikrai isskirtine persona ir galima pavydeti tiek energijos ir nesenkanciu ideju, taciau kartais nervindavo jos nesiskaitymas su kitais zmonemis. Uztat Kyon buvo tarsi gaivinantis cinizmo vejas, padedantis suprasti, kad ne as ten viena nepagaunu kampo kas?kaip?kodel?ir su kuo?. 3.5/5 uz dainavimaMano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
Esu perziurejus abu sezonus ir filma. Jis man patiko labiausiai. Galbut todel, kad nesu per didele sci-fi gerbeja, nesistengiau gilintis perdaug i anime.Comment
-
Serijos kartais taip iskrisdavo is bendros rikiuotes, kad likdavau apsalusi. Haruhi tikrai isskirtine persona ir galima pavydeti tiek energijos ir nesenkanciu ideju, taciau kartais nervindavo jos nesiskaitymas su kitais zmonemis. Uztat Kyon buvo tarsi gaivinantis cinizmo vejas, padedantis suprasti, kad ne as ten viena nepagaunu kampo kas?kaip?kodel?ir su kuo?. 3.5/5 uz dainavima👍 1Comment
Comment