Melancholy of Haruhi Suzumiya

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ozis

Autorius Killerbee
    Man atvirkščiai, visos trys dalys yra skirtingos. Pirmas sezonas buvo draivovas, antras užknisantis ir kvailas, o filmas rimtas ir filosofiškas. Čia daug mažiau Harukos ir daugiau Nagato. Ko dar reikia? Draivo? Kaip tik jo jau buvo, ne šviežia. Neatmetu galimybės, kad frančizė jau išsisėmė, bet norit sužinot teks palaukti pratęsimo.
    Ir kame gi ten filosofija?
    Spoileris:
    "Neknisk artimo, nes kai jis uzsiknis, tai dar koks *pyp*ec bus"? "Pasaulis turi kelias bambas"?
    Siaip moralas ir filosofija nevisai tas pats.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Ozis
      Ir kame gi ten filosofija?
      Spoileris:
      "Neknisk artimo, nes kai jis uzsiknis, tai dar koks *pyp*ec bus"? "Pasaulis turi kelias bambas"?
      Siaip moralas ir filosofija nevisai tas pats.
      Nea, čia greičiau nuotaika tokia. Aišku galima giliai kapstytis arba ne, bet sutik, kad filmą lygint su serialu......nu čia jau gal akinių reikia.

Comment

• Alex Sugar
        don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
        • 466

Nerealus filmas! Geresnis uz 1 ir 2 sezona kartu sudejus ir atimus endless 8 Tiesiog be zodziu, labai patiko pagaliau kazkas naujo, nebanalaus! Tikrai fenomenalus anime!
        Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
        Everything is awesome!

Comment

• albar
          (Nieko bendro su Alachu)
          • 2010 01 05
          • 8

Gal galit paaiskinti ka ziureti ? Ar 2006 metu ar 2009 metu nes 06 metu 14 seriju o 09 24 seriju. Ar cia tiesiog 2 skirtingi sezonai?
          Už jaunystės klaidas mokėti tenka vaistinėje.

Comment

• dfsafsaf
            Beautiful Lies

• 2010 05 13
            • 261

Autorius albar
            Gal galit paaiskinti ka ziureti ? Ar 2006 metu ar 2009 metu nes 06 metu 14 seriju o 09 24 seriju. Ar cia tiesiog 2 skirtingi sezonai?
            Gali iškarto žiūrėti 2009 metų, nes jame yra visos 2004 metų serijos ir dar naujos pridėtos.

Comment

• RyuMaster
              Narys

• 2010 05 25
              • 48

Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...

Pritariu, filmas grina nesamone. Nesuprantu, kaip jis gauna tiek balu. Nebeliko 'Haruhi' kaip 'Haruhi', padare kaskokia tai melodrama su questionable konteksu ir mistika.

Kur gi mano TIKTAI ENERGIJA, TIKTAI VEIKSMAS, TIKTAI HARUHI!!!!

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius RyuMaster
                Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...

Pritariu, filmas grina nesamone. Nesuprantu, kaip jis gauna tiek balu. Nebeliko 'Haruhi' kaip 'Haruhi', padare kaskokia tai melodrama su questionable konteksu ir mistika.

Kur gi mano TIKTAI ENERGIJA, TIKTAI VEIKSMAS, TIKTAI HARUHI!!!!
                Suns balsas į dangų neina. Nieko asmeniško, mano dažniausiai irgi.

P.S. Šitoje frančizėje man labiau patinka Kyonas, o ne Haruhi kuri tikrai išsikvėpė....

Comment

• Jeiko-kun
                  Naujokas
                  • 2011 02 03
                  • 2

man tai labiausiai patinka Yuki, ji tokia miela ir paslaptinga ;3

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Nepas
                    Naujokas
                    • 2009 07 26
                    • 12

Šnekant apie filmą, jis visai neblogas. Nesuprantu, už ką jį reikia dar peikti. Be to, kaip priklausanti Haruhi fanų gretoms (neoficialiai), manau, kad ši serija visai neišsisėmus. Žinoma, aš už Kioną...

Vis dėlto, perpratau "nesibaigiantį aštuonetą". Nepastebėjote, kad visų serijų, įeinančių į šį ratą, siužetas tas pats, nors keičiasi visų drabužiai bei stebėjimo rakursas? Man atrodo, knygų autorius norėjo pasišaipyti iš dabartinės anime ir, aplamai, visus kūrybinės veiklos platinimo industrijos, nes kartais pasijunti, kad kažkur matei tai, tik plaukų spalva pakeista. O anime kūrėjai, atrodo, įvykdė savo užduotį. Jie, žinoma, tai pavaizdavo gerbėjų skaičiaus sąskaita, tačiau bent jau dabar daugelyje anime, pvz., DBZ ar Narute įžiūrau tuos aštuonetus. O ką šnekėt apie Holivudo blokbasterius?

Dėl to kūrinys ir yra įdomus, kad jame vis dar įmanoma rasti daug ką neatrasto anksčiau. O dar sakoma, kad tai nesąmonė.

Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi

Comment

• darknesssama
                      Naujokas
                      • 2010 06 05
                      • 25

Serijos kartais taip iskrisdavo is bendros rikiuotes, kad likdavau apsalusi. Haruhi tikrai isskirtine persona ir galima pavydeti tiek energijos ir nesenkanciu ideju, taciau kartais nervindavo jos nesiskaitymas su kitais zmonemis. Uztat Kyon buvo tarsi gaivinantis cinizmo vejas, padedantis suprasti, kad ne as ten viena nepagaunu kampo kas?kaip?kodel?ir su kuo?. 3.5/5 uz dainavima

Comment

• daimonass
                        Forumo vilkas

• 2008 12 08
                        • 354

Autorius darknesssama
                        Serijos kartais taip iskrisdavo is bendros rikiuotes, kad likdavau apsalusi. Haruhi tikrai isskirtine persona ir galima pavydeti tiek energijos ir nesenkanciu ideju, taciau kartais nervindavo jos nesiskaitymas su kitais zmonemis. Uztat Kyon buvo tarsi gaivinantis cinizmo vejas, padedantis suprasti, kad ne as ten viena nepagaunu kampo kas?kaip?kodel?ir su kuo?. 3.5/5 uz dainavima
                        Reiktu tau paziureti haruhi filma... Nors ir antra sezonas nepakenktu, tik reikia zinoti kurias serijas praleisti, ir tik pacias pabaigas paziureti.
                        Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• darknesssama
                          Naujokas
                          • 2010 06 05
                          • 25

Autorius daimonass
                          Reiktu tau paziureti haruhi filma... Nors ir antra sezonas nepakenktu, tik reikia zinoti kurias serijas praleisti, ir tik pacias pabaigas paziureti.
                          Esu perziurejus abu sezonus ir filma. Jis man patiko labiausiai. Galbut todel, kad nesu per didele sci-fi gerbeja, nesistengiau gilintis perdaug i anime.

Comment

• Perla
                            Rašytojas

• 2010 04 06
                            • 223

Autorius darknesssama
                            Pirmojo sezono serijos buvo išmakaluotos ir rodomos ne eilės tvarka.

Comment

Working...