Melancholy of Haruhi Suzumiya

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius AKUJI-SAN
    Deja, ne. Ir dar nesulauksi kelis mėnesius. Prasidėti nenori? O endless eight ir apskritai 2 sezono palikto blogo skonio nenori nuplauti?
    Tai tiek.
    Noriu, bet aš kantrus. Pora mėnesių yra nedaug. Dažnai laukiu ir pusę metų kol serialas pasibaigs taip kad čia niekis....

Comment

• Mikan
      Light Yagami is a psycho
      • 2009 11 26
      • 44

Cia klausimas TIK TIEMS ,kuriems sis anime tikrai patiko ,kaip geriau ji ziuret chronologiska tvarka ar taip kaip air'ino ?

Comment

• Driezius
        Kas toks?

• 2009 10 21
        • 143

Pirmą syk žiūrėjau air'inimo tvarka. Antrą syk - chronologiškai. Antras sykis man geriau susižiūrėjo, bet čia gali būti dėl to, kad mėgstu viską žiūrėti tvarkingai iš eilės. Labai nemėgstu time jump'u po kiekvienos serijos, nes tada kartais dar gerai makaulę tenka pasukt, "kur čia ir kada" situacijų sprendimui ir time line'o tvarkingam eiliškumo sudėliojimui į "savo vietą"

Comment

• Nepas
          Naujokas
          • 2009 07 26
          • 12

Anime gana neblogas. Aisku, nors esu vaikinas, bet as irgi noreciau tokio pasaulio, kokio nori Haruhi, bet sau neleidziu perzengti ribu.
          Labai uzkniso endless 8, o kadangi ziurejau per youtube, tai pradejau skaityti komentarus. Bet ne tai. Kai pradejau ziureti 8 epa, pamaniau, mirsiu. aciu tetai wikipedijai, kad 8 skipinau ir perejau prie 9. gaila ir ziauru tik tiek, kad vasara uzbaige ne kokia kelione, meiles prisipazinimu ar panasiai, o tuo, kad ruose namu darbus. atrodo, anime kureju biudzetas neleido tinkamai samdyti voice aktoriu ir scenarijaus autoriu, nes ryskiai pataupe. bet tai nenublankino susizavejimu siuo anime, nes jeigu perziurejes ieskai daugiau, vadinasi, desimbaleje sistemoje maziau desimt negali buti. 10/10. Dar labiau pagyvina komiskas spin-off'as. jei kam truko komiskumo anime, tai galima stebeti, kaip Haruhi-dog-chan padeda skaiciuoti Kionui Asahina-Sheep-san arba Yuki pripildo oro balionus vandenilio dujomis, nors gretimame kambaryje dega ugnis.
          Vis delto, del susimastymo kiek persistengta. Jei si kurini imanoma vadinti psichologiniu, tai teletabiai yra verti tapti filosofijos pagrindu musu gyvenime. manyciau, haruhi yra kiek sureiksminta, nes tai tiesiog kawainai grazu, kas gali atimti prota galutinai.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
          Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

Tikrai nerealus anime, mane labai suzavejo. Tikejausi is jo kazko school life, romance, bet gavo tikrai super gera anime . Piesimas geras, istorija tikrai idomi, veikejai very nice xD. Tikrai geras anime.

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Gailiuosi sugaišto laiko žiūrint šitą nesąmonę. Vienintelis dalykas dėl kurio buvo verta žiūrėti tai Kyon (jei gerai pamenu) mintys (pamąstymai) . Haruhi mane erzino visą laiką. Kažkokia pasipūtėlė nesuprantanti, kad jai gerai užpakalį išspardyt reikia. Žodžiu, tragedija...

Comment

• AKUJI-SAN
                Anime narkomanas ;-)
                • 2008 02 16
                • 190

The Disappearance of Suzumiya Haruhi

Autorius Killerbee
                Yra jau normalios kokybės filmas? Su buitine kamera filmuotais nenoriu prasidėt.
                Jau yra

Taigi, visi kurie lauke "The Disappearance of Suzumiya Haruhi" jau gali lėkti pumpuotis 1080p arba 704x400

http://mazuisubs.com/129

Comment

• Ozis

Paziurejau filma... ir... ir... gal jau uzteks su Haruhi? Pirma sezona buvo visai smagu ziureti, nes is pirmo zvilgsnio viskas atrode labai nauja, savotiskai kreizova ir neiprastai iprasta. Antras sezonas irgi buvo pusetinas (jei tik ne Endless eight - nors jei ten butu ikista kokia nors prasme, pykti nebutu uz ka). Filme viskas daugiau maziau kaip ir pirmame sezone, bet jau be to haruhisko uzsivedimo ir trenktumo. Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...

Comment

• Driezius
                    Kas toks?

• 2009 10 21
                    • 143

Autorius Ozis
                    Francize issikvepe, bet rodos filmas dar nera pabaiga...
                    Care to explain why?

Nematau ten jokio išsikvėpimo, Istorija tiesiog seka originalą, kas yra gerai, nes jau nemažai ekranizuojamų anime nuvažiuoja į šoną viena ar kita prasme. Beje, kadangi žinau tolimesnį siužetą, galiu pasakyt, kad kuo toliau tuo įdomiau.

Dėl pačio filmo užkliuvo tik pora smulkių pastabų:

1) Filmo pradžia buvo labai jau užtęsta, viską tą patį buvo galima įspausti ir į 2 valandų trukmės filmą bei nieko neprarasti. O dar optimalesnis variantas butų buvęs šią istorijos dalį įterpti vietoj "kai kurių" (kas žiūrėjo supras) antro sezono serijų. Tokiu atveju antras sezonas būtų turėjęs milžinišką pasisekimą, kurio galima sakyti dabar kaip ir neteko.

2) Norėjau epic epilogo, bet nežinia kodėl jo nepanaudojo. "Save the world later", na gerai, bet kada konkrečiau nesinori dar pora metų laukti kol pamatysiu filmo kulminacinės vietos pabaigą.

Taigi apibendrinant, sakyčiau, kad filmas tikrai pavykęs, turėjo įdomų siužetą, kalną puikių scenų ir labai gražią pabaigą. Todėl greičiau eikit žiūrėt ir jūs, jei nesurandat ką čia geresnio nuveikus.

P.S. viena gražiausių ir jausmingiausių filmo vietų, kuri mane sužavėjo.
                    Spoileris:

Comment

• Ozis

Autorius Driezius
                      Care to explain why?
                      Nes tas pats per ta pati - filmas beveik toks pats kaip serialas (pirmas jo sezonas ir antras jo sezonas atmetus uzsiknisima del Endless Eight). Man pritruko kazkokio sviezumo/gaivumo/draivo. Nors galbut todel, kad si karta Haruhi buvo dingus ir jos draivas netempe animo.
                      Siaip savo ivertinimo nekeiciau ir visa francize tebevertinu taip pat kaip pirma sezona (8/10 berods ;]), bet jei po pirmo sezono norejosi dar, tai po filmo nesu tikras... "Save the world later" yra banalu...

Comment

• diaxminde
                        AD technician

• 2008 09 21
                        • 303

Movie - The Disappearance of Suzumiya Haruhi High quality (720p ir 1080p)

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• zeke
                          trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                          • 392

Puiku kad imetei laukiau šito. Dabar tik idomu ar geras bus ar ne.
                          S_T

Comment

• ciombiukas
                            Forumo maniakas

• 2009 09 18
                            • 463

Pagaliau peržiūrėjau filma ir jis man tikrai patiko, senokai jau buvau žiūrėjęs TV serijas, tai prisiminti Haruhi buvo tikrai labai idomu. Filmo piešimas tikrai labai geras, sužavėjo, istorija daug maš nesiskiria nuo TV seriju (kas man ir patiko). Įvertinu šitą filmą 4,5/5 nes jis tikrai išsaugojo visa serialo atmosferą.

Comment

• diaxminde
                              AD technician

• 2008 09 21
                              • 303

Autorius zeke
                              Puiku kad imetei laukiau šito. Dabar tik idomu ar geras bus ar ne.
                              Nėra už ką. Keista, kad dar nėra tokia gera kokybe į Linkomaniją įkelta. Matyt, uploaderiai miega.

Šiaip, filmas paliko tiktrai didžiulį įspūdį. Filmas, tikrai vertas to, nors rimtesnis už TV serialą, bet su kaupu atpirko Endless eight nesusipratimą. Vertinčiau 9.2/10. Tikėkimės, tai nepabaiga.

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• Killerbee
                                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                                • 2910

Autorius Ozis
                                Nes tas pats per ta pati - filmas beveik toks pats kaip serialas (pirmas jo sezonas ir antras jo sezonas atmetus uzsiknisima del Endless Eight). Man pritruko kazkokio sviezumo/gaivumo/draivo. Nors galbut todel, kad si karta Haruhi buvo dingus ir jos draivas netempe animo.
                                Man atvirkščiai, visos trys dalys yra skirtingos. Pirmas sezonas buvo draivovas, antras užknisantis ir kvailas, o filmas rimtas ir filosofiškas. Čia daug mažiau Harukos ir daugiau Nagato. Ko dar reikia? Draivo? Kaip tik jo jau buvo, ne šviežia. Neatmetu galimybės, kad frančizė jau išsisėmė, bet norit sužinot teks palaukti pratęsimo.

Comment

Working...