kai galima ką nors mėgt, bet nesidomėt tuo dalyku kurio lauki.
Melancholy of Haruhi Suzumiya
Collapse
X
-
-
-
Išviso kolkas yra išleistos 28 serijos ir filmas bus kitų metų vasarį. Geros naujienos tai, kad berods filmo trukmė bus ~ 2:30h. Tikuosi neteks nusivilt ekranizacija, nes noveleje ši vieta ( kuri tūrėtų būti ekranizuota filme) buvo labai įdomi.
Yay 4 Official Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=SC8z--pDQhE👍 2Comment
-
Nežinau , man kažkoks pravalas ši anime žiūrėti. Visai neitraukiantis, pražiūrėjau net 9 nuobodžius epizodus. Dabar galvoju, jai tokie ir kiti epizodai,tada metu von! Duodu 2 balus, nors nėra už ką, nes kaip school life ir comedy labai prastas,o ecchi 0.2% rasta.
P.S. Kas ten Asahina'ai openinge kliūna už dešines krūties, nes baisiai atrodo kaip nesimetriškai spirukliuoja.Comment
-
Antras sezonas tikrai prastas. Per daug besikartojančių serijų (kantrybė trūko jau po antros), Kyono nebylių dialogų (atrodo, kad čia jau nebe Haruhi melancholija, o jo), Haruhi kvailumo, Asahinos kankinimų ir t.t. Vis tik potencialas vystyti istorijai dar yra todėl aš tikiuosi, kad kūrėjai/originalas pasitaisys. Tik 6 balai ir tai tik už kelias paskutines serijas.Comment
-
Movie - The Disappearance of Suzumiya Haruhi.cam rip
The Disappearance of Suzumiya Haruhi -Spoileris:
Prieš 15 dienų peržiūrėjau. 160 minučių(- ~10min. titrams), bet negalėjau akių atplėšti, o buvo tik cam rip
Filmas nutrynė visą blogą prieskonį likusį nuo "Begalinio aštuntuko(Endless Eight)"
Ir parodė, kad anime vis dar turi didžiulį potencialą (28 TV serijos, 1 filmas - pagal anime laiką: nuo balandžio 1 iki gruodžio 24)
Spoileris:Ir spėkit kas jausmus parodė Kyon'ui?
Įvertinimas 9/10👍 1Comment
-
Po vadinamojo "antro sezono" matomai visiems iš galvos iškrito ta Suzumiya. Tiesą sakant ir man išblėso paskutiniai fanservisiniai lašai mintyse dėl šio anime, tai net ir filmas kol kas netraukia žiūrėt.Comment
-
Rasti galima:Spoileris:Comment
-
Comment
-
Comment
Comment