Shingeki no Bahamut: Genesis

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 551

    #16
    Matau, kad man vienintelei antrasis sezonas buvo dvigubai įdomesnis už pirmąjį. Aš net jo nelabai priskiriu tęsiniui, o greičiau laikau kaip naują anime Sutiksiu tik dėl to, kad pirmoji anime pusė buvo labai smagi, bet į pabaigą viskas nelogiškai nusivažiavo...

    Kad ir kaip čia būtų, tradicinis fantasy visada gaus pliusą iš manęs, nes turi tokius komponentus, kurie mane žavi (įvairūs veikėjai ir jų daug, magija, rasiniai nesutarimai). O šitas serialas turėjo visko, ko norėjau.


    + Veikėjai. Na taip, yra keletas pažįstamų veidų, tačiau dabar veiksmo centre atsiduria visiškai nauji veikėjai (arba suteikta daugiau "eterio" buvusiems antrame plane). Būtent dėl to, turim šutvę įdomių ir labai skirtingų veikėjų. Labai džiaugiuosi, kad tokiam žanre šiais metais gaunam įsimintiną pagrindinę veikėją Niną. Nesakau, kad ji wow, bet jos nuoširdumas, optimizmas ir stiprybė turi šarmo. Aišku, ji yra labai naivi mergiotė, bet ko norėti iš paauglės, kuriai pirmą kartą dėmesio parodo daugiau nei keli vyrai ? Demonas Azazel nebuvo toks blogas, kaip savo rasei, kol galiausiai kažkaip net jam simpatizuoti pradėjau. Ir demonai turi širdis. Zombie-girl Rita šiam sezone daugiau parodyta ir asmeniškai tapo, kaip viena mėgstamiausių veikėjų. Sarkazmui ir sveikam protui sunku atsispirti. Net Favaro kažkaip sužibėjo, kaip jau daug patyręs master, nors ankstesniam sezone jo išsidirbinėjimai manęs visai nežavėjo. Kaisar žiauriai nervino. Karalius išvis kažkoks nesusipratimas. Lygiai taip pat, kaip ir visi danguje esantys dievai/angelai.

    +- Istorija. Kai anime pabandė surimtėti, visa istorija žaibiškai sugriuvo į kažkokią nelogiškų posūkių virtinę
    Spoileris:
    kam karaliui prikelti Bahamutą, kad jį galėtų vėl sunaikinti ? Tai dabar karalius jau simpatizuoja Ninai, nors visą laiką buvo kaip atšalus bulvė ?
    Kita vertus, tas karas tarp demonų, angelų ir žmonių buvo pateiktas visai neblogai ir su pagrįstais karo motyvais.

    + Piešimas ir garso takelis. Man buvo gražu.



    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

    Comment

    • ciombiukas
      Forumo maniakas




      • 2009 09 18
      • 463

      #17
      Antrasis sezonas, man asmeniškai, tikrai neprilygo pirmąjam, pačioje pradžioje, net sunkiai begėjosi anime, po to pagavo pagreitį, pradėjo darytis įdomu ir.... bam sprogimas, pabaiga, sumalta, nelogiška ir visiškai neproporcinga viso anime kurtai atsmosferai, kurioje, pagrindas buvo angelų, žmonių ir demonų kova. Kadangi pirmasis sezonas man patiko labai, šis, palyginus su dauguma anime, nėra prastas, bet palyginus su pirmu sezonu, meh. Vienas geresnių fantasy '17 metų.

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      Working...