Madan no Ou to Vanadis

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Madan no Ou to Vanadis

    Madan no Ou to Vanadis


    Režisierius: Tatsuo Sato
    Studija: Satelight
    Žanrai: nuotykiai, fantazija, haremas
    Transliacija: 04.10.2014 - 27.12.2014
    MAL reitingas: 7.32
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Karas yra dalykas rimtas ir jei Brune karalius kviečia į karą tai pasirinkimo nėra. Net jei esi paprastas grafas provincijoje. Kaip tik toks ir buvo Tigrevurmud Vorn'as. Tiesa, niekas į jį rimtai nežiūrėjo - lankas juk yra bailių ginklas, o ne tikrų vyrų. Reikalas atrodė paprastas kaip nusilengvinimas pavėjui - Brune armija buvo penkis kartus didesnė už Zhcted. Visi jau iš anksto šventė pergalę, bet jie neįvertino priešų generolo, kuriuo buvo tokia Eleonora Viltaria. Mergina neeilinių kovinių ir taktinių sugebėjimu. Didžiulė Brune armija gėdingai gavo į kaulus, bet vaikinas neskubėjo slėptis po lapais. Kovos lauke užmatęs Eleonorą išdrįso pabandyti laimę. Dvikovą aišku pralaimėjo, bet vaiko drąsa ir meistriškumas padarė įspūdį. Eleonora paėmė Tigrą į nelaisvę, bet pareikalavo labai didelės išpirkos. Tokios didelės, kad visiems buvo aišku - niekas už kažkokį grafą tiek daug nemokės. Bėda po vieną nevaikšto. Kol šeimininkas "atostogavo" maitvanagiai susidomėjo jo grafyste. Gal naujoji šeimininkė padės?



    Pasakaitė vaikučiams apie kovinį haremą. Tai iš principo ir viskas, galite skirstytis.^^ Šiame seriale yra tik du dalykai, kurie mane privertė žiūrėti iki galo. Pirmiausia aišku Tigras. Nėra tokio lietuviško žodžio, kuris galėtų tinkamai apibūdinti šį vaikiną tai panaudosiu rusišką žodį "afigienas". Jis yra toks afigienas, kad pats Robinas Hudas palyginus su Tigru yra beviltiškas kreivarankis invalidas. Po vieną strėlę šaudyti per daug paprasta ir neefektyvu tai šaunus raudonplaukis šaudo po tris!!! Čia jau ir Legolasui reikia sunerimt... Be to, mūsų šaunuolis dar ir galvą ant pečių turi. Dar mažai? Gražus (tarkim), rūpestingas, gailestingas, jautrus... Privalumų sąrašo ilgumas priklauso tik nuo to kiek epitetų jūs žodyne turit. Vienžo abejingų mergų kilometro spinduliu nebuvo. Prie akių jos teigė, kad yra susidomėjusios Tigru tik kaip koviniu vienetu, bet mūsų neapgausi.^^
    Antra priežastis buvo Ludmila Lourie. Nežinau ar čia kūrėjai specialiai ar netyčia gavosi, bet ši mergaitė krito man į akį ir gan stipriai. Ludmila yra tokia miela, kad nublanksta visos kitos. Net ir pagrindinė merga manęs nesužavėjo. Eleonora man padarė įspūdi tik savo neharemine reakcija į tipiškai haremines situacijas. Bet apskritai moteriškos lyties personažai visiškai atitinka žanro trafaretą.
    Sąžiningai prisipažinsiu - politikos nesupratau. Kas ten, su kuo ir dėl ko kariavo? Iš pradžių atrodė, kad Brune su Zhcted'u. Vėliau lyg ir Brune didikai tarpusavyje. Po to treti atsirado. Tos septynios amazonės kaip ir Zhcted'o nuosavybė buvo, bet kaip ir nelabai....Pasaulis irgi kažkas neaiškus..... Armijos visada buvo nelygios, net juokas kartais ėmė. Jei vienų tūkstantis tai kitų bent 3. Jei vienų penki tūkstančiai tai kitų trisdešimt ir taip toliau...Piešimas? Niekad nebūčiau atspėjęs, kad piešė Satelight. Ir čia tikrai ne komplimentas. Galėjo nors normalius drabužius Tigrui nupiešti. Suprantu, kad lankininkui sunkieji šarvai nereikalingi, bet vadovauti daugiatūkstantiniai armijai apsirengus kaip banditui iš Šervudo girios irgi nepridera. Bent jau aš paskui taip atrodantį generolą į mirtį neičiau.

    Reziumė: 6 balai ir tik už kelis personažus. Dar žanras aišku mėgstamas. Jei hareminės pasakos nepatinka tai patariu susilaikyti nuo žiūrėjimo.


    Dar smagi buvo pliko ir garbanoto porelė.


    Spoileris:

    9
    5
    11.11%
    1
    4
    22.22%
    2
    3
    33.33%
    3
    2
    33.33%
    3
    1
    0%
    0
  • Net
    Spamintojas :)

    • 2009 01 21
    • 392

    #2
    sita epa gerai pamenu http://www.imagebam.com/image/79c11f376851499 vienu metu (ta pacia savaite) 3 anime buvo nuodai tokiu pat budu salinami keistas sutapimas ane ?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #3
      Autorius Net
      sita epa gerai pamenu http://www.imagebam.com/image/79c11f376851499 vienu metu (ta pacia savaite) 3 anime buvo nuodai tokiu pat budu salinami keistas sutapimas ane ?
      Priviso matyt gyvačių....

      Comment

      Working...