Ikki Tousen

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mao
    a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
    • 223

Ikki Tousen

Ikki Tousen

Metai: 2003
    Žanras: Ecchi, Martial Arts, School, Super Power, Comedy, Historical
    Studijos: J.C.STAFF, GENCO
    Oficialus puslapis
    Panašūs anime: Anime-Planet
    Epizodų: 13

Septynios mokyklos Kanto apygardoje pastoviai tarpusavyje kariauja, ir tu mokyklu studentai, vyrai ir moterys - tapo įgudusiais kovotojais ir pastoviai kovoja su priešų mokyklomis. Jų gyvybės ir likimai yra vadovaujami keistais brangakmeniais, vadinamu magatama, kuriuose laikomos dvasios ir likimai buvusių karių iš Trijų Karalysčių periodo Kinijoje. Šie brangakmeniai keičia spalvas pagal juos turinčio žmogaus laipsnį. Galutinis kiekvieno šių aukštųjų mokyklų kovotojų, vadinamųjų Toushi tikslas yra tapti stipriausiais tapti "Ikki Tousen" - viena dvasia su tūkstančio karių galia. Visų karių, nešiojančių magatama brangakmenius likimas pasikartoją iš naujo per paskutinius aūtuonioliką šimtmečių. Taip yra atkartojamos senovėje vykusios žiaurios skerdynės.

Viena mergina, Hakufu Sonsaku, neseniai atsikraučiusi į Tokiją turi likimą sujungti visas kovojančias mokyklas taip kaip ir jos senovinė dvasia padarė prieš daugelį metų. Tačiau kaip bebūtų kurioziška Sonsaku per visą anime gan "nuosekliai" rodo savo sveiko proto ir intelekto trukumą. Kaip ten bebūtu, magatama, kurią Sonsaku motina Goei jai perdavė, turi savyje legendinio kario Sun Ce dvasią. Netrūkus po Sonsaku atvykimo, tarp mokyklų pakylą šurmulis ir prasideda kova už valdžią ir stipriausiojo vardą.

Dabar taipogi yra leidžiamas antras šio animo sezonas: Ikkitousen: Dragon Destiny, kuriame kova už valdžia yra pratesiama.

Animas nepasižymi labai nuoseklia logika, apie veikėjų vystymą galimą net negalvot. Vienas iš Tenjho Tenge tipo animų: didžiakrūtės mergos dubasina kitas mergas, drabužiai nusidrasko ir kova pratesiama. Reginys akims, bet smegenis geriau atjungt šitą dalyką bežiūrint

Download: BT (1 sezonas)
    59
    5
    44.07%
    26
    4
    13.56%
    8
    3
    23.73%
    14
    2
    11.86%
    7
    1
    6.78%
    4
    I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!
  • Dai-Katana
    Podcast or Death

• 2004 10 04
    • 686

Sis anime jau nuo pat pradziu yra labiau ecchi nei martial arts... Palyginus su tenjou Tenge Ikki Tousenas parodo daug maziau veiksmo ir daug daugiau idiotisku pagrindines kovotojos galiu (as musu, man pavyksta, oh my god - mane uzvalde supah powah ir negaliu sustot). Ecchi nesamoniu megejai liks suzaveti ar bent jau patenkinti. Tikriausiai. Is martial arts puses - tiek kokybes, tiek vizualiskumo tiek itampos - shuds.

Taip taip... As nekenciu ecchi.

Comment

• Kurotani
      Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
      • 119

O link'u nebus?

Comment

• Dai-Katana
        Podcast or Death

• 2004 10 04
        • 686

AniDB pirmas sezonas:

http://anidb.info/perl-bin/animedb.p...=anime&aid=618

AniDB antras sezonas (vel kaip matau plikos shiknos):

http://anidb.info/perl-bin/animedb.p...anime&aid=4870

Antro sezono treileris... :

http://www.youtube.com/watch?v=pNv9OmF57SE

Comment

• axborn
          I can see muzic~

• 2007 01 02
          • 121

Na asmeniskai tai labai patiko. Graziai nupiestas, grazios merginos ir siaip mano megstamiausi zanrai
          http://axborn.myanimelist.net

Comment

• HajiHaji
            月の詩

• 2006 11 27
            • 113

as taip pat megstu ecchi ir martial arts, bet sitas anime mane nuvyle, na bent jau pirmas sezonas tirkai nevertas demesio... kazkoks padrikas siuzetas ir siaip nieko itraukiancio : /

Comment

• Mao
              a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
              • 223

Man tai asmeniskai sitas anime labai patiko. Esu ecchi megejas, bet siek tiek jo per daug buvo. Neabejotinai. Kovu scenos belenkokios, mergos labai grazios (kaip ir beveik visur) , taciau kaip sakiau, ecchi per daug. Taip pat sis anime labai juokingas . Hakufu motina labai faina, tokia prikolna
              I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• zio
                Administratorius

• 2000 02 22
                • 264

jai labai patiko anime, tai nepatingesi ir bishki aprashyma patvarkyti

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Prajuokino recenzija world-art'e (http://www.world-art.ru/animation/animation.php?id=2468)
                  Reikia gal net parsisiust. Man, kaip senam iskrypeliui, turetu patikt.

Comment

• Sable
                    The Hitchhiker

• 2005 03 11
                    • 1530

Na, anime tikrai nera is rimciausiu, bet tarp savo zanru galima sakyt kazkiek issiskyria, kaip tik tuom ecchiu, t.y. jo kiekybe.
                    Is trailerio matyt, kad sequelas nieko naujo nezada. Mergos besimusancios su isdraskytais tam tikrom vietom rubais >.>'

Comment

• Uchiha Sasuke
                      Objective -->> A-So-Ko
                      • 2006 10 07
                      • 28

Kad ir kaip megstu echii Kad ir kaip patiko tenjho tenge Nu , bet sitas tj ka znau per durnas .... na , bet kazkaip pusiau miegodamas praziurejau

Comment

• Rege
                        Narys
                        • 2007 06 30
                        • 61

kai paziurejau pirma serija nelabai uzkabino ir labai uzknisa kai per kovas tas mergas butinai apnuogina papus ar dar ka nors... ir nelabai juokingas...

bet man patiko piesimo stilius ir seip visai geras siuzetas....

Comment

• lolester

Eilinis ecchi.. kas antroj senoj "panties"

Comment

• Airiz
                            מיד

• 2004 01 09
                            • 1656

ziurejau ziurejau, ties kazkur link pabaigos nustojau..dabar net neatsimenu kiek tu seriju pas mane yra..kaip fightingas gana neblogas, bet tos pozos ir pastovus trauzu rodymas biski nervina, tik jp uzsikompleksavusiems paaugliams tai patiktu,arba kokiems seniems bernamz. Nors ir ečiz kaip zanras, bet manau siuo stilium jie biski pagadino bendra vaizda, nes labai ten nesirisha tos snukius dauzancios mergos su mintimis apie KAZKA TEN TOKIO ...

Comment

• mindzze
                              Forumo vilkas

• 2007 05 18
                              • 375

kas zinao kaip, is kur parsisiusti sitam anime [en] titrus, pas mane vokiskai kalba ,jai ogm formatas?HELP please!

Comment

Working...