Barakamon

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 551

    Barakamon




    Barakamon



    Studija: FUNimation EntertainmentL, VAP, Kinema Citrus
    Žanrai: Comedy, slice of life
    Transliacija: nuo 2014-07-07 iki 2014-09-28
    Formatas: TV
    Trukmė: 12 x 22 min.
    MAL reitingas: 8.55


    YouTube resursai:
    http://youtu.be/702iudcbU0g|| http://youtu.be/P4tBqdydpJM

    Papildoma Info:


    Kaligrafija nuo seno yra vertinama, kaip gražus ir raiškus rašymo menas. Šiuo tradiciniu menu užsiima ne tik senyvo amžiaus žmonės, bet ir jaunimas. Vienas iš tokių - jaunas ir gražus kaligrafas Handa. Jo laukia nebloga kaligrafo karjera iki to momento, kol jis ją susigadina daugelio gerbiamų asmenų akyse...smogdamas kaligrafų draugijos direktoriui į veidą...Po tokio nemalonaus incidento belieka trumpam dingti iš visų akiračio. Ne šiaip užsidaryti tamsiame kambary, bet išskristi į mažą salą, kurioje ir prasideda miestiečiui nesuvokiami dalykai...
    Atrodytų, kokio velnio išlepęs miestietis turi trenktis į kažkokią salą ? Pasirodo, kad Handos tėtis -gerai žinomas kaligrafas, kuris ir pataria sūnui išskristi, apgalvoti savo nederamą poelgį bei paieškoti įkvėpimo kaligrafijos darbams. Iš pirmo žvilgsnio mintis puiki - rami gamta, saloje niekas Handos nepažįsta ir niekas neturėtų trikdyti jo darbui. Tačiau Handos laukia tikri išbandymai, norint prisitaikyt prie sėslaus salos gyvenimo su gana pakvaišusiais, bet geraširdžiais salos gyventojais.





    Istorija aiškiau nei aiški. Viskas išpildyta nuosekliai, bet greitai, tad tikrai nenusibosta žiūrėt iš pirmo žvilgsnio gal ir nuobodžios istorijos..cmon, kaligrafija neskamba labai viliojančiai ar žadančia kažkokių netikėtumų. Tačiau tai yra tikrų tikriausia komedija, kuri privers ne tik nusišypsot, bet ir garsiai nusijuokt. Ir kas keisčiausia - tie bajeriai be jokių pošlybių. Žinoma, kiek neįprasta, kad komedijai parinkta tokia graži ir gana detali animacija, nors tai prideda tik dar daugiau pliusų.
    Be visų linksmų komedijos elementų, šalia yra kiekvienam gerai pažįstamos gyvenimiškos problemos susijusios su darbu, mokslu, konkurencija ar draugyste. Visa tai įpinta į kiekvieno personažo rolę, o personažai čia charakteringi ir gana gerai atskleisti. Vien ta hyper aktyvi mergaičiukė Naru yra tikras anime perlas, o pamačius ir visą kitą vaikų šutvę - užsimaniau turėt vaikų. Seriously
    Apibendrinimas: Tenka pripažinti, kad viskas čia be priekaištų. Tiesa, nieko neminėjau apie soundrack'ą, tačiau kai vaizdas patinka - nebesikoncentravau į garsą. Sunku įsivaizduoti, kad toks trumpas ir paprastumu dvelkiantis anime turi tokią galingą pozityvo bombą. Visas serijas peržiūrėjau vienu prisėdimu su tokiu lengvumu. Negaila rašyt 10/10.



    32
    5
    75.00%
    24
    4
    21.88%
    7
    3
    3.13%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
Working...