Baigiau veizet sita anime, laisvai duodu 10/10, labai patiko tos melacholiskos scenos, turiu galvoje, kai jis pradeda jaustis vienisas Pabaiiga irgi tokia idomi Aisku man butu labiau patike, jeigu Satou butu susiejas su senpai . Labai kawaiina pagrindine veikeja ir begalo patiko endingas 1st
Welcome to the NHK
Collapse
X
-
-
Nerealus anime, tikrai vienas iš originalesnių. Nelabai patiko tik pabaiga,Spoileris:nejau negalėjo Satou sugalvoti kokio geresnio būdo ją išgelbėti, nei viską suversti NHK?
Spoileris:Dar nusivyliau kad Satou kaimynas pasidavė tėvų spaudimui ir persikėlė namo į fermą dirbti, užuot siekęs planuotos karjeros. Kažkaip nesmagu buvo žiūrėti tokį 'pasidavimą'.Paskutinis pakeitimas nuo Petras; 2008-04-13, 22:59.Comment
-
Ziauriai geras, itrauke nuo pat pirmos serijos. Geriausia anime comedy , kokia iki siol maciau, del siu priezasciu : Nebanali istorija, grazus piesimas, nera tokio labai jau nuvalkioto humoro, o ir siaip, po NGE , kas nors tokio, manau yra pats tas ...
Edit : pribaigiau sita geri, 11/10 .Paskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2008-05-13, 17:16.Comment
-
Gan senokai jau mačiau šį anime ir galiu pasakyti, kad likau pamalonintas po peržiūros. Gan įdomiai
pateikta jaunuolio asmeninio gyvenimo problema, kuri šiuo metu kasdieniniame mūsų gyvenime yra
dažnai minima. Vienintelis man gal minusas, tai kad pabaiga buvo šiek tiek nuspėjama... Nors ir ne
esu morpg auka, bet tuo sergantiems turėtų labai patikti taip pat. Man viena iš komiškiausiu šio anime
scenų:
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-01-18, 12:53.Comment
-
Va paklauses chia rekomendaciju ir paziurejau. Tikrai nesigailiu duodu 10. Bet visgi kazko man truko iki pilno pasitenkinimo.
Spoileris:Gal chia po Kimi Ga Nozomu Eien tokios rimtesnes meiles tiketis pradejau
Taip jis ant jos nei rankos nepadejo, po pasimatymo i ta puse nebuvo net pakrype, lyg kokia bulve mergina butu. O tokia visai fainaPeanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
tiesą sakant nieko ypatingo nesitikėjau, nes naujas anime, bet kai pažiūrėjau tai jomajo, šedevras man. vienas geriausiųSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
To modis :Spoileris:Na, čia labiau drama, nei romantika, ir tos romantikos čia mano nuomonę labai jau perdidelės nereikėjo , viskas daugmaž tobulai suderintai.Beto, jam visuomet labiau akomponavo Sempai. Man labiausiai iš viso anime įstrigo tos serijos, kai jie masiškai nusižudyt bandė, labai įsiminė ir sužavėjo. Net nenoriu šneket apie nolifinimo serijas....
Tikrai geriausia drama kurią mačiau, labai gerai susižiūrėjo, labai įsiminė, ir abejoju, ar kadanors išgirdęs "N.H.K" neprisimnsiu, kas tai per velnias....Comment
-
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
Comment