Mahou Sensou

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Mahou Sensou

    Mahou Sensou


    Režisierius: Yuzo Sato
    Studija: Madhouse
    Žanrai: nuotykiai, fantazija
    Transliacija: 10.01.2014 - 28.03.2014
    MAL reitingas: 6.29
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV





    Aprašymas: Kas galėjo pagalvot, kad magija užsikrėsti galima lengviau nei sloga?! Būtų apie tai žinojęs Takeshi tai gal ir nebūtų taip drąsiai puolęs į pagalba. Nors aišku kaip čia nepadėsi nualpusiai mergaitei....Berniukas negalėjo nepadėt. Atrodo nekaltas Mui nunešimas į mokyklos ligoninę baigėsi muštynėmis su blogiečiais. Nu kaip blogiečiais, išsiaiškinti nebuvo laiko, bet kažko iš tos pavargusios mergaitės jiems reikėjo. Atsimušti pavyko, bet Takeshi tapo magu. Kaip ir ne laiku ir ne vietoje pasitaikęs geriausias draugas ir vaikystės draugė. Dabar vaikai turi du variantus - persikelti į specialią magijos mokyklą arba visiems laikams atsisakyti burtų ir gyventi kaip paprastiems žmonėms. Atrodo pasirinkimas aiškus, bet pats Takeshi galvoja kitaip. Motina jį ignoruoja, o brolis nekenčia. Namie pragaras, o čia tokias proga pabėgti! Kuo normalus gyvenimas neįtiko draugams neaišku, bet jie nusekė iš paskos.



    Prisipažinsiu, kad serialą pažiūrėjau tik dėl kovos pirmoje serijoje. Motyvas šiaip sau? Pritariu, bet koks yra toks yra. Kova aišku buvo nebloga ir su kardais. Nu kaip su kardais....viena neaiškios formos geležtė ir kažkoks bambukas, bet žiūrėjosi gražiai. Kas buvo po to? Po to tokių kovų nebuvo. Net kvapo neliko. Pats anime per daug banalus. Toks banalus, kad net žodis "banalus" yra jam per daug banalus. Pagrindinis personažas yra banalus bekiaušis su didelėmis psichologinėmis problemomis. Emo mergaitė banali, bet bent jau su pistoletu. Vaikystės draugė ne tik banali, bet ir absoliučiai niekam tikusi. Kiti magai kaip magai - moka bufint, debufint, gydyti, duoti per galvą ar net paleisti kokį ugnies kamuolį. Šita netikėlė moka pasididinti sau papus. Aišku burtas tam tikra prasme neblogas, bet kovos lauke turi abejotiną naudą. Geriausias draugas yra tiesiog geriausias draugas. Visi jie yra niekam tikę ir yra tik dėl to, kad pagrindiniai netikėliai atrodytų mažiau netikę. Mokyklos direktorė yra kawaina mergaitė. Gal tai nebanalu? Iškart ją pamačius galima buvo serialui uždėti antspaudą "Neįskaityta". Siužetas banalus ir toks primityvus, kad jį galima sutalpinti į vieną sakinį. Kiek buvo momentų kai iš nustebimo bent kilstelėjau antakį? Apvalus nulis. Piešimas? Nebūčiau atspėjęs, kad čia Madhouse. Manot jau viskas? Nė velnio, dar liko desertas - pabaiga. Matėm mes visokių pabaigų. Būna, kad pasibaigus serialui norisi duoti kūrėjams į snukį nes pasibaigė ne taip, ne laiku arba išvis nepasibaigė. Mahou Sensou pabaiga yra tiesiog šokiruojanti. Pajutau, kad iš manęs tiesiog pasityčiojo. Puoliau ieškoti dar vienos serijos ir patikrinau ar kažko nepraleidau ending'e. Nu ne, kaip ir viskas, baigėsi... Net kaip tiesiog pirmam sezonui buvo per daug žiauru.

    Reziumė: Sakoma, kad nėra nieko baisiau už abejingumą. Tada taip, serialas vertas gal net 6 balų. Žiūrint objektyviai jis apskritai jokio įvertinimo nevertas


    Geriau jau langus nusivalyti nei šį anime žiūrėti. Ech, pavasaris.....


    Spoileris:
    Ieškai parsisiuntimo nuorodos? Pagalvok dar kartą ar tau tikrai jos reikia.

    8
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    50.00%
    4
    2
    25.00%
    2
    1
    25.00%
    2
  • taven
    Forumo maniakas

    • 2010 06 12
    • 432

    #2
    Senai nematęs tokio briedo. Siužetas per daug užrushintas ir skylėtas, veikėjai absoliutūs grybai, ypač pagrindinis, po Mui pasirodymo onii-chan dabar man prilygsta keikmažodžiui, Ida - atrodo idėtas tik tam, kad būtų kam šovinius padavinėt... žodžiu - duodu vienetą ir mano patarimas negaiškit laiko žiūrėdami šitą nesamonę, yra daug geresnių anime už šitą.

    Comment

    • nemesis
      Super mega ultra rašytojas

      • 2010 11 08
      • 1178

      #3
      Eh, dropinau po 3 serijų, pasirodė eilinis magic anime, o meilės trikampis tarp big boobs, small boobs ir veikėjo, pavogusio Leloucho akį, nesudomino.

      Comment

      • tomasxp
        23 lvl Paladinas

        • 2012 09 11
        • 46

        #4
        Lol.. paziurejau pirma plakata.. Ar man cia vienam atrodo kad personazai kazkaip.. kopijuoti nuo "TYPE-MOON"

        Saber - Fate serija
        Archer - Fate/Zero
        Emiya Kiritsugu - Fate serija
        O per viduri duociau Kuroyukihime is Accel World...

        Spoileris:

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2910

          #5
          Autorius tomasxp
          Lol.. paziurejau pirma plakata.. Ar man cia vienam atrodo kad personazai kazkaip.. kopijuoti nuo "TYPE-MOON"

          Saber - Fate serija
          Archer - Fate/Zero
          Emiya Kiritsugu - Fate serija
          O per viduri duociau Kuroyukihime is Accel World...

          Spoileris:
          Dabar kai parašei.....kažkaip tikrai panašu....

          Comment

          Working...