The Place Promised in Our Early Days

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • izmaelis

Pažiūrėjau šį Makoto kūrinį ir, kaip dažnai man būna, ieškau kokio nors šaltinio, kuris man paaiškintų ir atsakytų į man iškilusius klausimus (a la knyga "Understand The Place Promised in Our Early Days in 24 hours" arba "The Place Promised in Our Early Days explained for dummies").
    Gal kas gali ištiesti pagalbos šiaudą skestančiam?
    Vat kai (ir jeigu) išsiaiškinsiu kabliukus, tada ir įvertinsiu.

Comment

• Trajan
      ---------

• 2006 08 15
      • 18

Visapusiškai geras anime 5/5

Comment

• Huy-san
        657

• 2008 01 31
        • 160

Autorius izmaelis
        Pažiūrėjau šį Makoto kūrinį ir, kaip dažnai man būna, ieškau kokio nors šaltinio, kuris man paaiškintų ir atsakytų į man iškilusius klausimus (a la knyga "Understand The Place Promised in Our Early Days in 24 hours" arba "The Place Promised in Our Early Days explained for dummies").
        Gal kas gali ištiesti pagalbos šiaudą skestančiam?
        Vat kai (ir jeigu) išsiaiškinsiu kabliukus, tada ir įvertinsiu.
        Na, jei uzduosi konkrecius klausimus tai bus didesne tikimybe sulaukti kazkokios pagalbos

Comment

• izmaelis

!spoiler Alert!

Kadangi žemiau pateikti klausimai kiek atskleidžia pačio filmo turinį, tai juos žymėsiu kaip spoilerius (idant netyčia kiti forumo dalyviai nesusigadintų sau nuotaikos).
          Klausimas #1:
          Spoileris:

Kaip mergaitė Sayuri yra susijusi su bokštu? Tai, kad žmogus, kuris kaip ir sukūrė minėtą bokštą buvo jos senelis.

Klausimas #2:
          Spoileris:

Kokią funkciją atliko minėtasis bokštas? Arba tiksliau: kas ir kodėl materiją aplink bokštą norėjo sukeisti su materija iš paralelinio pasaulio.

Kol kas tiek.

Comment

• meniukas
            Narys
            • 2008 01 27
            • 34

Geras ramus anime.

Comment

• Aivaras
              ką tu?

• 2008 09 10
              • 358

Vien del piesimo paimsiu ir tikiuos ko nors panasaus i 5 centimeter

Comment

• May.
                Himawari.
                • 2008 12 07
                • 39

Kookia muzika graži ;D
                Isha :]*~

Comment

• 1eimis
                  Naujokas
                  • 2009 02 12
                  • 13

na as ziurejau ir man lb lb patiko grazi istorija lb graziai nupiesta ir t.t aisku yra 1 didelis trukumas lb didele istorija bande sutalpint i 90min manau jaigu butu dare ji pvz serijom kaip koki death note ar pan tai tikrai butu buves idealus p.s ir taip manau jis nera blogas 2004 metais gavo apdovanojima "best animated film" canadoj paime 2vieta velgi kaip best animated film... (balsavo ziurovai) ir daug kitu apdovanojimu dar kart pabresiu man tai tikrai labai patiko tik sakau sudiniausia kad sugrudo viska i 90min ir taip iseina..... grazi istorija eina eina bah nutruksta... paraso "three years later" ir tada vel galima sakyt ziuri anime kaip nuo pradziu nes ten nieko nebesupranti ir ten niekas nesirisa (atrodo atejai i filma praziurejas pradzia, bet po to kazkur jau ten susirisa gale viskas..) cia tikrai klaida padare, kad taip sugrudo ji p.s ir viduriukas laabai painus ir biski nuobodus gavau, net anglona isijunkt ir vistiek buvo sunku suprast kai snekejo apie tas "visatos sakas ir kitas nesamones" seip pries ziurint patarciau nueiti i wikipedija ir paskaityt "the setting" tada visa filma normaliai suprasit ) nes iki galo viska pagauni jau filmui bunant prie pabaigos ir tada toks mintyse "-aaa tai taip cia buvo..."
                  Kyou Kara Ore Wa ! the best <3

Comment

• Aivaras
                    ką tu?

• 2008 09 10
                    • 358

Damn ir būtinai šitą turės rodyt per An dieninę dalį -.-

Asmeniškai nepatiko, gražus piešimas (vienintelis turbūt pliusas), o visa kita nesamonė, sumalta pasaka kažkokia.

Comment

• zeke
                      trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                      • 392

O as dar nemaciau, kaskodel laibai norisi pamatyti. Piesimas atrodo graziai ir istorija truputi sudomino.
                      Tik beda LM neradau jo, teks is uzsienio siust.
                      S_T

Comment

• Original_Prankster
                        Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                        • 200

Autorius zeke
                        O as dar nemaciau, kaskodel laibai norisi pamatyti. Piesimas atrodo graziai ir istorija truputi sudomino.
                        Tik beda LM neradau jo, teks is uzsienio siust.
                        LM'e yra: http://www.linkomanija.net/details?2...ngjp_720p_HDTV

Tik, kad čia 720p ir mažai seedų. Nors vistiek greičiau nei iš užsienio gausis.
                        Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                        There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• zeke
                          trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                          • 392

Autorius Original_Prankster
                          LM'e yra: http://www.linkomanija.net/details?2...ngjp_720p_HDTV

Tik, kad čia 720p ir mažai seedų. Nors vistiek greičiau nei iš užsienio gausis.
                          Aciu, neradau LM nes pavadinimas torento su taskeliais parasytas ir paieska jo neismete man.
                          Umm lauksiu dabar nekantriai kol atsius
                          S_T

Comment

• Piano4rest
                            ...
                            • 2009 04 14
                            • 65

Nuostabus anime. Man laaaaaabai patiko. O jau piesimas tai tobulas.
                            Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Red_Elf
                              pandų karai :D

• 2009 05 07
                              • 1112

įdomus, bet ne fantastika istorija labai rami, bet sakyčiau išrutuliota, tačiau man asmeniškai nelabai...
                              žinoma, jį galima žiūrėt jau vien dėl nuostabių vaizdų

Comment

• zeke
                                trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                                • 392

Man galima sakyti dėl piešimo tik patiko, kažkodėl ši istorija neužkabino.
                                S_T

Comment

Working...