xxxHolic

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
    • 1318

Oi, nerealus anime! Piešimas be galo patiko, toks labai netradiciškas, veikėjų charakteriai irgi nuostabūs, OST tai ir iki šiolei klausau
    P.S. SlicKrox - ne tau vienam tas op įstrigo Labai priedainis, kaip kokia plokštelė į galvą įsikalė

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Ame
      Narys

• 2007 12 03
      • 98

Anime ne kiek neatspindi atmosferos kuri virauja mangoi XXX Holic. Mano manymu viska sugadino anime serialas , esu be galo nusiviles.

xxx holic genialiausia manga kuria esu skaites ^_______________^
      Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-24, 17:15.
      sigpicWelcome to the Master plan

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Autorius Ame
        Anime ne kiek neatspindi atmosferos kuri virauja mangoi XXX Holic. Mano manymu viska sugadino anime serialas , esu be galo nusiviles.

xxx holic genialiausia manga kuria esu skaites ^_______________^
        Vis maisau klavisa dekoti su citata Na matai... jei pirma paziuretum anime, o poto manga, tai gal daba butum visai kitokios nuomones. Tas pats kaip perskaityt knyga, pagal kuria poto buvo pastatytas filmas, bet taip kaip viskas zinoma, tai savaime aisq nepalieka tokiu dideliu ispudziu.

Va ir startavo pagaliau naujas sezonas o ir prasidėjo jis labai smagiai ir šmaikščiai. Neprarastas nei humoro jausmas, nei pati mistinė anime atmosfera. Jei kas nors bus suinteresuotas, tai pradėjau rašyti subtitrus šiam naujam sezonui ir jei bus pakankamai paklausos, tai visą ir užbaigsiu. Jei aptiksit subtitruose, tai ką jus manot galėtų būti geriau, tuomet rašykit PM.

xxxHOLiC: Kei 01 - 2008 TVrip LTU-sub: Linkomanija, megaupload
        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-08, 21:49.

Comment

• Sailor Moon

nu,biski patrauke,na bet ne taip kaip koks chobits ar revolutionary girl utena.as turiu ta lenkiska kawaii zurnala,pirma karta paskaiciau-nu koks japonas sugalvotu duoti veikejai kazkokios mazos salies,mazo miesto pavadinima.tiktai po to dashuto,kad cia visai kas kita...

Comment

• Intrigante

Kažkaip užsimaniau pasižiūrėt, bet po to perskaičiau kad panašus į Mushishi, tai nežinau ką daryt nes mushishis kolkas vienas iš nuobodžiausių anime kuriuos mačiau

Comment

• kardis
              Naujokas
              • 2008 04 08
              • 2

Autorius Intrigante
              Kažkaip užsimaniau pasižiūrėt, bet po to perskaičiau kad panašus į Mushishi, tai nežinau ką daryt nes mushishis kolkas vienas iš nuobodžiausių anime kuriuos mačiau
              zinok paziuek patiks gana idomu

Comment

• silveris
                Burma-Shave

• 2008 04 20
                • 20

nu del idomumo, tai cia kaip kam. man tai jis pradzioj truputi patiko, poto kazkaip atsibodo, gal neuzkabino ir tiek ;]
                and when they pulled her from the wreck you know she
                still had on her shades
                they say that dreams are growing wild just this side of
                burma shave

Comment

• zeroevil
                  Hentaiščikas
                  • 2008 02 18
                  • 64

Tikrai patiko, issiskiria is visu matytu anime.Veiksmo nepristigo, net keista man butu jai butu buve daug veiksmoTaigi vertinu 5 balais.

Comment

• Intrigante

Na va, pažiūrėjau ir visiškai nesigailiu, labai patiko kažko panašaus noriu 5/5

Comment

• TheCoolMaker
                      UVERworld

• 2008 02 10
                      • 142

Pabaigiau ir įspudį neblogą paliko. Toks savotiškas ir malonus Gal siužetas ir turėjo trukumų, tačiau humoras buvo neblogas, kai Watanuki ir Doumeki bendraudavo o Mokona išvis nerealus man, toks mažas ir toks atsigaves ir seip endingas pirmas labai jau patiko, muzika ir Mokona ten toks kawaii vien uz jį 9/10
                      Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-08-13, 19:49.

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• GranRey
                        Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                        • 91

Visai lengvai žiūrimas anime. Tik piešimas man asmeniškai šlykštus. Galėjo bent akis gražesnes padaryt

Comment

• zeo
                          forumo idiotas
                          • 2008 10 30
                          • 152

labai patiko sitas animas, netradiciskas piesimas ir idomus veikejai.

Comment

• Verdict
                            Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                            • 95

Siužetas man labai patiko, labai įdomus. Tiktai... Nors, šiaip, nekreipiu visiškai jokio dėmesio į piešimą, norom-nenorom akis baisiai kliuvo už baisiai ilgų ir it pagaliukai liesų rankų ir kojų. Taipogi požiūris, kad "viskas iš anksto nulemta" nelabai derinasi su maniškiu, tad vietomis užkliūdavo. Na, kaip bebūtų, anime tikrai vertas pažiūrėti. 4/5.

Comment

• SeiSoraYu
                              That's my pie.

• 2007 03 09
                              • 212

hehe šiandien me paskutinį ep pažiūrėjo. Tikrai jėginis anime Labai gerai sukurti veikėjų charakteriai, labai įdomus siužetas, piešimas gan neblogas, begalo linksmas (jau tos Watanuki veido išraiškos ;DDD) Laaaaabai šaunus anime.

My DeviantArt

Comment

• Hikari_
                                Mental

• 2008 02 27
                                • 981

toks visai ne blogas, pirma serija truputi nuvyle jau maniau bus nuobodu, bet paskui idomu pasidare..vertinau 5

P.S. pamirsot parasyt kad sita Anime kure ir Clamp'o studija

Comment

Working...