Space Brothers / Uchuu Kyoudai 2012-2014

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Space Brothers / Uchuu Kyoudai 2012-2014


    Space Brothers
    Uchuu Kyoudai


    Režisierius: Watanabe, Ayumu
    Novelės autorius: Chūya Koyama
    Studija: A-1 Pictures
    Premjera: 2012 - 2014 (laikinai sustabdytas)
    Žanras: komedija, drama, mokslinė fantastika
    Panašūs anime: Planetes, Bakuman,
    MAL reitingas: 8.3 (žiūrovų balsų 9000)
    Trukmė: 23min. x 99ser. <





    Sunku būtų rasti jaunuolį ar paauglį, kuris nesvajotų, bet ar daugelio svajonių žmonijos nusivylimas realybė? Puikiai vieniems pažįstamas vaizdelis: gulime prieš miegą, akis įbedę į žvaigždėtąjį dangų, ir piname ateities planus ir svajas… „Skrydžiai į žvaigždes“ - amžina žmogaus svajonė, kurios ryški šviesa sklinda iki mūsų iš amžių glūdumos. Būtent ši istorija suteikia labai užkrečiantį vilties ir optimizmo jausmą. Jausmą, jog jūsų svajonės yra pasiekiamos, jog visiškai nėra tokio dalyko kaip nepasisekimas ir viskas apie tai kaip patiems sukurti savo laimę.


    Būtent šį dviejų brolių, Mutta ir Hibito gyvenimiška istorija, siekiantiems tapti kosmonautais ir pasiekti žvaigždes, leis jums visą tai patirt. Mutta - afrojaponas: nepamenu kada regėjau tokį įdomų, užjaučiantį, charizmatišką ir linksmą visiškai netikėtais momentais personažą. Tikriausiai daug ką duoda charizmatiškas aktorius garsintojas. Tai taip malonu ir natūralu jog Mutta atrodo lyg tikra asmenybė, priešingai nei kai kurie dirbtini charakteriai.

    Anime - labai įkvepiantis naujai ir senai žiūrovų kartai. Jokių ypatingų herojų, piktadarių, supergalių, išpūstų veiksmo scenų, nieko nenatūralaus ir nežmoniško. Tiesiog realistiškas anime su įspūdingais personažais ir stipria istorija jiems po kojoms. Visiems, jauniems ir seniem rekomenduoju šį serialą, ieškantiems kažko naujo, smagaus ir netikėto iš anime pasaulio.

    Nors anime ir pasibaigė ties 99'a serija, tačiau manga yra vis dar leidžiama, kurios per metus parduota 2.5 milijonų kopijų ir greitai šoko į top20 geriausiai parduodamų mangų. Ir nepamirškite jog šiais metais sulauksime ir anime filmo. Be viso to kas buvo paminėta, tai be galo nuotaikingas ir smagus anime, kas leis su šypsena gėrėtis pozityvia svajonių siekiančių brolių istorija.



    Vaizdai iš anime:



    11
    5
    63.64%
    7
    4
    27.27%
    3
    3
    9.09%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...