Oban Star Racers

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

tj argi yra skirtumas? LTV ar LRT nu gali but kad 25min bet vakar kaip zejau per jetix tj atrode kad tik kokias 15min rode.. kazaip baisiai trumpas epas pasirode
    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• N-26
      No Giving Up NOW !!!
      • 2006 09 09
      • 45

Wakar tj wos soko nagawau kaj pamaceu kad shita anime per LTV rodo kokias 10 min spoksojau ir galwojau "Cje anime?" "per ltv?" kol galeusiai supratau kad akys man nemeluoja
      "No mercy for the weak, No pity for the dying , No tears for the slain..."
      sigpic

Comment

• Dai-Katana
        Podcast or Death

• 2004 10 04
        • 686

Vertinu trim. Eilinis plačiąjąi auditorijai skirtas animacinis kūrinys ir tiek. Kadangi jo taip laukiau, tai vien dėl to iki galo ir peržiūrėjau prieš kelis mėnesius, tačiau labai nusivyliau. Skirtas jaunesnei audotorijai, nes piešimas labai paprastas, labai akcentuojamas dukters ir tėvo ryšys (ar jo nebuvimas), motinos ilgesys/pagarba/meilė ir t.t. Tai pliusai, tačiau kaip ir minėjau - jis skirtas jaunesnei audotorijai, todėl nieko tokio labai gilaus, sudėtingo ir t.t. nepavyks įžvelgti.

Smagi pasaka neturint ką žiūrėti.

Comment

• Aspirin

grazios lenktynes labai patiko 3D grafikos maisimas su 2D bent man animacija atrodo graziai

Comment

• ~~JuRgA~~

geras anime man patiko ziurejau kelis kartus "D

Comment

• dementia

Nežinojau jog Oban skaitosi anime.
              Apskritai gerietis filmas, vienas mano mėgstamų. Įsirašiau..
              Dramos gal kiek daugiau nei reiktų, o pabaiga gan netikėta.

Aspirin, jei tau patinka maišymas 3D ir 2D, tai ir "Galacik Football" gali pažiūrėt.

Comment

• ~~JuRgA~~

nju galacik football irgi neblogas sakyciau yra... pamaciau ji per jetix kjaip ir obana.... kazkaip labai mazai seriju... noretusi kad butu antra dalis... oban - kjaip ten toliau gyvena, o galcik football - kjaip ten seksis antram sezone.

Comment

• dementia

Autorius ~~JuRgA~~
                  nju galacik football irgi neblogas sakyciau yra... pamaciau ji per jetix kjaip ir obana.... kazkaip labai mazai seriju... noretusi kad butu antra dalis... oban - kjaip ten toliau gyvena, o galcik football - kjaip ten seksis antram sezone.
                  Na, man visai patinka trumpi filmai. Nepasiklysi serijose Oban užsibaigė, daugiau lyg ir nelabai ką pridėsi.. Bet futbolą galėtų ir pratęst. Tikrai kūrėjai pabaigą pakiaulino Sinedd'ui, ir tas yra negražu bei labai neteisinga. Na, viltis miršta paskutinė..

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

negi galactik football anime? ten toks lievas piesimas kai offfield
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• dementia

Autorius Izzo
                      negi galactik football anime? ten toks lievas piesimas kai offfield
                      Ne, ne anime. As siaip nemanau kad ir Oban anime..
                      Bet kad nuklydom i lankas.

Comment

• Karoliz
                        Naujokas
                        • 2007 07 22
                        • 8

nu ka man is screenu tikrai atrodo kaip" Star wars: Episode I - The Phantom Menace"
                        Use The Force !!! ir bugis man i skaiwolkerio panasus na reikes jauciu paziureti pora epizodu jeij patiks likusius paziuresiu xD Luke... I am Your Father.

Comment

• dattebayo
                          random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                          • 207

kazkoks ytartinas man sis anime vertininciau neutraliai

Comment

• slicKrox
                            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                            • 2161

Autorius dattebayo
                            kazkoks ytartinas man sis anime vertininciau neutraliai
                            heh.. o tau nors ar teko ji matyti? man susidaro toks ispudis, kad tu vertini pagal kitu pateiktus pranesimus.

Comment

• dattebayo
                              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                              • 207

Autorius slicKrox
                              heh.. o tau nors ar teko ji matyti? man susidaro toks ispudis, kad tu vertini pagal kitu pateiktus pranesimus.
                              blogai tau atrodo, komentuoju tik tuos kuriuos maciau *-* o oban maciau tik kelias serijas, bet man jis toks... nu nerandu tinkammo zodzio... keistas |P kas 2 serijas mano nuomone epie ji vis keites...

Comment

• 9inch
                                ELO

• 2007 11 13
                                • 159

Nepatiko man asmeniskai sis Anime, paziurejaus per LRT kelis sykius, taciau ispudzio nepaliko... Lietuvos kanalai labiau orientuojasi i tokius filmukus bei Anime, kuriuos ziuri pipirai ir t.t.

Comment

Working...