tj argi yra skirtumas? LTV ar LRT nu gali but kad 25min bet vakar kaip zejau per jetix tj atrode kad tik kokias 15min rode.. kazaip baisiai trumpas epas pasirode
Oban Star Racers
Collapse
X
-
Comment
-
Vertinu trim. Eilinis plačiąjąi auditorijai skirtas animacinis kūrinys ir tiek. Kadangi jo taip laukiau, tai vien dėl to iki galo ir peržiūrėjau prieš kelis mėnesius, tačiau labai nusivyliau. Skirtas jaunesnei audotorijai, nes piešimas labai paprastas, labai akcentuojamas dukters ir tėvo ryšys (ar jo nebuvimas), motinos ilgesys/pagarba/meilė ir t.t. Tai pliusai, tačiau kaip ir minėjau - jis skirtas jaunesnei audotorijai, todėl nieko tokio labai gilaus, sudėtingo ir t.t. nepavyks įžvelgti.
Smagi pasaka neturint ką žiūrėti.Comment
-
Na, man visai patinka trumpi filmai. Nepasiklysi serijose Oban užsibaigė, daugiau lyg ir nelabai ką pridėsi.. Bet futbolą galėtų ir pratęst. Tikrai kūrėjai pabaigą pakiaulino Sinedd'ui, ir tas yra negražu bei labai neteisinga. Na, viltis miršta paskutinė..Comment
-
blogai tau atrodo, komentuoju tik tuos kuriuos maciau *-* o oban maciau tik kelias serijas, bet man jis toks... nu nerandu tinkammo zodzio... keistas |P kas 2 serijas mano nuomone epie ji vis keites...Comment
Comment