Visai fainas. Ziurejau ji per Jetix in english.
Oban Star Racers
Collapse
X
-
Comment
-
Na Oban'a pamaciau kazhkaip per Jetix, man patiko tik muzika, o pats pieshimas nelabai primena anime...aishku idomus bet ipatingo susizhavejimo nedave ir siaip veikeju neproporcingos figuros.Comment
-
Kaip jau yra rašyta-3d grafika tikrai gerai sukomponuota visame filmuke, kas nėra labai dažnas reginys. Malonios spalvos, backai, viskas padaryta skoningai (na, tik nelabai patiko veikėjų dizainas).
Žiūrėjau Obaną prieš kokiu 3(?) metus, tai galima skaityt tais laikais kai nebuvau žodžio anime girdėjus. Pats ryškiausias dalykas kurį atsimenu, tai mano mamos reakciją: "O kur jų nosys? O.o" xD Sunkiai pripratau prie tokio dalyko...
Veikėjau per daug nesudomino (atsimenu tik tiek, kad man nepatiko kažkoks tai princas, kuris šaudo iš lanko xD).
Scenarijus šiaip gana įdomus. Aš nesakau, kad labai jau įtraukia (pradžia gana nuobodi), bet patiko užuomazga ir galas labai netikėtas :] labai gaila, kad per jetix neberodo.Comment
-
Maciau, anksciau per JETIX ;D
labai patiko todel ir openinga ir endinga atsisiunciau ;]
ir dar per LTV rode ^ ^Comment
-
lol..kai per LRT rode,tj nepraleidau nei vienos serijos xDD paprastas anime... ir piesimas isskirtinis..aj bet ydomus^_^
zodziu pritraukia delto,kad atrodys,o gal jau kitoje serijoje Eva susiras savo teva ar pan..o pabaiga...zodziu nekalbu apie ja paskutine serija ;DD kai tas bernas (neprisimenu jo vardo) tapo planetos avataru xDD ar kaip ten...Comment
-
Nieko blogo apie si anime pasakyti nenoriu, Cuz mano vaikystes anime vos ne. Man buvo 10 metu, sis anime mane ikvepe! ;D Po to kai Oban baigesi, negaledavau ramiai miegoti. Sapnuodavau, kad mane isrinko ir skrisiu i cosmosa lenktynese dalyvauvt, gale sapno ten mane sues (nors tokio animeii nebuvo, bet mano toks sapnas) :3Comment
Comment