Oban Star Racers

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Shaka
    Dancing Samurai

• 2010 03 05
    • 295

jau man kaip endingas sito patiko... visur ieskojau parsisiust, gaila, neradau XDDD savotiskas filmukas, stilius paisymo keistokas biski, bet pati istorija man patiko. per Jetix visa perziurejau
    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Miesto_Druidas
      the journeyman

• 2010 08 17
      • 1515

Keista, kad dar nebuvau pasisakęs čia. Vienas geriausių matytų anime iš gal taip vadinčiau ankstyvojo laikotarpio, kai rodė per pirmą LT tv kanalą. Tiesiog iškart įtraukė ir nebepaleido, žavėjo viskuo: kokybiškom lenktynių scenom, splavingais priešininkais, gana gerai išvystytais pagrindiniais personažais, puikia muzika. Tikrai ketinu susirasti ir sužiūrėti iš naujo šį anime kada, nes pagal mane jis to vertas. Kažkad buvau jam rašęs 9/10, na pabaiga tokia pusėtina buvo, gal dėl jos, ir kažkaip pagrindinis blogietis jau nesužavėjo, bet kai jis man tiek smagių akimirkų suteikė pakėliau balą į 10 ir to nesigailiu.

Comment

• Draconica

Miesto_druidas man irgi priminė šį anime, tik aš jį mačiau per Jetix. (Gaila, kad šis kanalas nebeegzistuoja). Vertinu 3/5 nes man jis asmeniškai pasirodė pusėtinas, nors pgarindinė veikėja buvo super.

Comment

• DemonKurama
          Rimtas forumo narys

• 2012 07 24
          • 120

Visai pamiršau apie šį anime. Taip pat kadaise jį žiūrėjau per jetix ir tada paliko labai gerą įspūdį, palyginus su tuo metu transliuojamais filmukais. Kaip tik praeitą vasarą jį peržiūrėjau iš naujo. Žinoma, palyginus su tai ką žiūriu dabar, tokio įspūdžio kaip senais laikais nepadarė. Siužetas - nieko originalaus, šiaip būtų visai neblogai, jei tik viskas istorijoje nevyktų taip greitai. Kadangi tai japonų ir prancūzų bendras darbas animacija - tikras anime ir cartoon mišinys, prie kai kurių dalykų (kaip nosių nebuvimo) teko priprasti. Apskritai, šis anime, panašu, labiau skirtas vaikams. Bet vistiek buvo smagu vėl jį pažiūrėti, vien dėl geros lenktynių grafikos, veikėjų įvairovės ir kietos pagrindinės veikėjos. Entertainment'o tikrai užteko. 4/5 vardan nostalgijos.

Comment

• Miesto_Druidas
            the journeyman

• 2010 08 17
            • 1515

Tikriausiai niekas neprisimena šito serialo. Bet yra šiokia tokia galimybė sulaukti tęsinio. Aš asmeniškai kažko tokio norėčiau, serialas paliko puikius prisiminimus, nors tas jau buvo tikrai senokai.

Comment

• Net
              Spamintojas :)

• 2009 01 21
              • 392

jo pamenu dar per lrt rode kazkada

Comment

• Kazu
                Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
                • 292

Ahhh geri seni laikai! Pamenu per Jetix'a rode Patiko nerealiai. Butu neblogai susilaukt tesinio

Comment

Working...