Daugiausia demesio verta yra OVA, paskui filmas ir tik paskui pats serialas. Butent sitokia tvarka. Comedy ir romance stiliaus megejams privaloma perziureti...
Ah my goddess!
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Kelios nuorodos į informacija
animenfo
anidb
Aš neskirsčiau ar specialios ar ne tai gavosi
AH MY GODDESS 26
AH! MY GODDESS - FLIGHTS OF FANCY 24
AH MY GODDESS OAV 5
AH! MY GODDESS - MINI GODDESS 48
AH! MY GODDESS - THE MOVIE 1
Labai šis anime patiko tik manga šiuo metu lėtai leidžiama.
Tiesioginis siuntimas iš:
AH MY GODDESS
AH! MY GODDESS - FLIGHTS OF FANCY
AH! MY GODDESS - MINI GODDESSComment
-
Dar keletas tiesioginiu siuntiniu, bet čia reikalinga registracija:
Pirmas sezonas 26, ova 5, Ah! My Goddess Movie
Ah! My Goddess: Sorezore no Tsubasa 24 (pataisyta)
Pirmas sezonas 26 (kitas)
Ah! My Goddess MoviePaskutinis pakeitimas nuo redragon; 2007-07-11, 12:42.Comment
-
Dar keletas tiesioginiu siuntiniu, bet čia reikalinga registracija:
Pirmas sezonas 26, ova 5, Ah! My Goddess Movie
Ah! My Goddess: Sorezore no Tsubasa 24Comment
-
Man biski nepatiko kad Ovos nesisieja su serijalu, bet siaip irgi gerosPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Siaip ovos yra daug senesnes negu serialas, siaip pirma ovos ir pirma serijalo serijos yra panasios...Comment
-
Jau susisiunciau 24+22 TV, OVA ir filma, siunciuos manga isversta 26 volumes...
Jau maciau TV pirma sezona, pradejau antra, perskaiciau 16 is begales chapteriu................
Tokio malonumo dar nesu patyres gyvenime..........
Kaip kazkur atsitiktinai perskaiciau: "tarp kalnu meslinu anime sitas sviecia kaip ziburys".
Kartais Keichi mane nervina kai nesiryzta buciuoti Beldandy... bet tada pagalvoju kad as ir pats labai nepasizymeciau tokioje situacijoje...
Sitas anime turi turbut PATI geriausia intro - pirmo sezono. Niekada neatleisiu kurejams kad nenaudojo to paties intro ir antrame sezone!!!
Puiku! Puiku! Puiku!Comment
-
Comment
-
-
Hehe... but visai ne pries kada lietuviskai isversta manga pavartyt rankose... Jau baigiu skaityti 233 chapterius... visai nesigailiu tiek daug mangos perskaites!
O tu pagooglonk; jei nerasi as tau surasiu - yra torrentas, pats ji parsisiunciau, tik dabar jau istryniau .
Mini-Goddeses kazkodel nekyla ranka ziureti, bet visa kita maciau. O jau koks TV 1 soundtrack... Ir siaip visa AMG muzika puiki!Comment
Comment