Galiu pasigirti, kad mačiau abu sezonus, tas mini serijas, movie ir reguliariai skaitau mangą. Patiko ir dabar patinka, tačiau jame labai trūksta lūpų kontakto. Mangos pirmi chapteriai buvo geriausi. Ten keiichis su cigarete sėdėjo
Ah my goddess!
Collapse
X
-
Pirmas sezonas 24 epai ir 2 ova, Antras sezonas 22 epai, poto yra vienas movie ir dar sesios ova 1993 metu...Comment
-
Seip tai buvo mano pirmas anime^^ Man seip patiko, bet 5 neskirciau,,,nera jau toks ispudingas. Aiksu vekejai tikrai isimenantys ir smagus. Manau, kad vertas demesio animeComment
-
Ah! My Goddess
Nu seip suzetas nera toks lb ipatinka ,bet man tikrai lb patiko kitaip tarent suzavejo mane sis anime taigi drasei dnuodu 5 bet man kazko lb panasus buvo i Chobits kuris tai pats yra geras bet skonio reikalas tik niekaip negaliu rasti 2 sezono 23-24 ep gal kas zn kur galima butu paziureti? Nes jie skaidosi kaip special.Comment
-
Is kur tu istraukiai kad antrame ah! my godess sezone yra 23 ir 24 epai??? Ah! My Goddess : Sorezore no tsubasa yra tik 22 Epizodai...Comment
-
As tai jau nebeatsimenu kuriam sezone buvom du papildomi, ju ten kaskaip per telika nerode tai dragelis imete i ftp su anglisku subPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Mane tai pamenu op'as TV suzhavejo.......melodinga keltisko roko japoniska interpretacija ..........pats animas kaip cia pasakius.....jei nebuciau "isimylejes" Belldand'es butu zluges .........tiesiog saldus voice aktores balsas...uzkeri nzn.......zodziu tyliu nes dar nuspangsiu per daug .......Comment
-
Comment