Shakugan no Shana

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Geohound
    Narys
    • 2007 12 07
    • 31

Vov kiek kritikos o man sitas anime buvo vienas is tu nedaugelio (tokiu mano sarase tik 4) kuriems as 10/10 ivertinima daves.

Comment

• mindzze
      Forumo vilkas

• 2007 05 18
      • 375

Autorius Geohound
      Vov kiek kritikos o man sitas anime buvo vienas is tu nedaugelio (tokiu mano sarase tik 4) kuriems as 10/10 ivertinima daves.
      Tu dar pamatysi kai busi paraziurejas daugiau nei 50 anime tai tavo vetinimas iskart skirsis, nes igaves patirti pradesi smulkintis i sudniekius ir ignoruoti , zinau nes taip man buvo.

Comment

• Geohound
        Narys
        • 2007 12 07
        • 31

Autorius mindzze
        Tu dar pamatysi kai busi paraziurejas daugiau nei 50 anime tai tavo vetinimas iskart skirsis, nes igaves patirti pradesi smulkintis i sudniekius ir ignoruoti , zinau nes taip man buvo.
        na as tikrai mates daugiau nei 50 anime (ir tai tikrai neskaiciuojant hentai )

Comment

• NocKme
          Death Note
          • 2007 03 14
          • 5

Aj visai nieko... Vietom nuobodu, bet ziureti galima.
          Spoileris:

Comment

• Blood_Wolf
            ...whatever...
            • 2006 10 28
            • 112

Second Sesion is out!!!!! Filmas sucked (tai buvo seriju atkartojimas)

Comment

• Risa_chan

pirmas epas tai kažkoks grybas nors iš komentarų matau, kad ir toliau negeriau bus, bet... žiūrėt bandysim xD

EDIT'as : ir visgi nesuprantu, kodėl taip apstumtas čia tas anime. Man visai patinka ir piešimas geras (po Berserk'o xD)
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-03-16, 10:19.

Comment

• tamsa
                Kiriya

• 2007 08 13
                • 192

neblogas anime. Man patinka, tik galejo buti taip kaip killer bee pasiule.
                sigpic

Comment

• Evil_of_Darknesz
                  Suicide is painless...

• 2006 04 09
                  • 998

Vai, vai, vai kokie mes kritiski... na as paziurejau 3 epus patiko: piesimas, istorija, pagr. veikejas perdaug bliauna, pagrindine veikeja perdaug kieta (kaip bobai tai tikrai tokiai but netinka), siuzetas gal ir banalokas, bet pastaruoju metu, ka ziuriu, beveik viskas banalu . Na dar matysim pries akis 20 ep. bet dabar duociau 7/10

Comment

• JukiQueen
                    Naujokas
                    • 2007 06 05
                    • 4

Shakugan no shana 2 ep 22 shana-teach me how to make babies xDDDD kazumi-asking this in public in worse then shoing ur naked body?
                    Aiyuki from now on

Comment

• arnoldass

visai geras anime patiko ,tik gal pataisyk aprasyma turbut dekingi butu visi
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-03-22, 21:18. Priežastis: klaida

Comment

• tamsa
                        Kiriya

• 2007 08 13
                        • 192

gal kas zino ar bus trecias sezonas nes kazkaip netikiu kad per 2 paskutinias serijas viskas issisprestu.
                        sigpic

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

Vat pabaigiau pirma sezona... Na tas happy end nelabai patiko, todel bandysiu antra sezona. Siaip anime tikrai geras, visai orginali mintis souls-tourch. Kaip kazkas minejo yra siek tiek simbolizmo vertinimas pirmo sezono butu 8/10

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Nepatikėsit, bet antras sezonas man labai patiko. Pirma pusė buvo visai standartinis haremas. Shana suskydo. Yuji po truputi kėlėsi lvl. Margery Daw pavirto į visišką alkoholikę. Mergos džiuvo iš meilės. Nu vis geriau nei pirmo sezono nesąmonės. Va antra pusė tai nereali. Labai neblogas action buvo. Ypač kova su samdomu žudiku. Pagal mastus beveik DBZ. Vargšas miestas, griovė jį be gailesčio. Buvo net pora labai žiaurių vietų. Pasirodė, kad stipriai pagerėjo piešimas. Finalas neblogas.
                            Spoileris:
                            Kas galėjo pagalvot, kad koją blogiečiams pakiš jų pačių surinktos emocijos.
                            Tiesa, kūrėjai vis tiek pakišo nedidelę kiaulę.
                            Gaila kad firminis Shanos urusai! urusai! urusai!!!! pasigirdo tik du? kartus.
                            Tvirtas 8.

Comment

• Skylarkiss

Anime yra zewriai geras sakykit ka norit aiqu reikia vertinti skirtingai fighting ir romace anime zandrus romantika ne 5 balai fighting irgi ne 5 balai ypatingu prasmiu galima rasti na sis filmas skirtas truputi mazesniem nei death note technine puse irgi ne 5 balai bet tas filmas nors ir ne severdas yra man buvo zewriai geras.Ispradziu pradejas vertinti anime vertinau ji pagal techine puse ir t.t zodziu si anime myliu man labai patiko.Dar vienas dalykas fighting anime gali buti daug romantiskesnis nei anime kurtas speceliai kaip romance tipo :}

Comment

• Killerbee
                                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                                • 2910

Autorius Skylarkiss
                                Anime yra zewriai geras sakykit ka norit aiqu reikia vertinti skirtingai fighting ir romace anime zandrus romantika ne 5 balai fighting irgi ne 5 balai ypatingu prasmiu galima rasti na sis filmas skirtas truputi mazesniem nei death note technine puse irgi ne 5 balai bet tas filmas nors ir ne severdas yra man buvo zewriai geras.Ispradziu pradejas vertinti anime vertinau ji pagal techine puse ir t.t zodziu si anime myliu man labai patiko.Dar vienas dalykas fighting anime gali buti daug romantiskesnis nei anime kurtas speceliai kaip romance tipo :}
                                Įdomu kokius tu tikru romantiniu anime matęs... Shanoj romantika vaikų darželio lygio.

Comment

Working...