Vov kiek kritikos o man sitas anime buvo vienas is tu nedaugelio (tokiu mano sarase tik 4) kuriems as 10/10 ivertinima daves.
Shakugan no Shana
Collapse
X
-
Tu dar pamatysi kai busi paraziurejas daugiau nei 50 anime tai tavo vetinimas iskart skirsis, nes igaves patirti pradesi smulkintis i sudniekius ir ignoruoti , zinau nes taip man buvo.Comment
-
Comment
-
-
-
Vai, vai, vai kokie mes kritiski... na as paziurejau 3 epus patiko: piesimas, istorija, pagr. veikejas perdaug bliauna, pagrindine veikeja perdaug kieta (kaip bobai tai tikrai tokiai but netinka), siuzetas gal ir banalokas, bet pastaruoju metu, ka ziuriu, beveik viskas banalu . Na dar matysim pries akis 20 ep. bet dabar duociau 7/10Comment
-
Vat pabaigiau pirma sezona... Na tas happy end nelabai patiko, todel bandysiu antra sezona. Siaip anime tikrai geras, visai orginali mintis souls-tourch. Kaip kazkas minejo yra siek tiek simbolizmo vertinimas pirmo sezono butu 8/10Comment
-
Nepatikėsit, bet antras sezonas man labai patiko. Pirma pusė buvo visai standartinis haremas. Shana suskydo. Yuji po truputi kėlėsi lvl. Margery Daw pavirto į visišką alkoholikę. Mergos džiuvo iš meilės. Nu vis geriau nei pirmo sezono nesąmonės. Va antra pusė tai nereali. Labai neblogas action buvo. Ypač kova su samdomu žudiku. Pagal mastus beveik DBZ. Vargšas miestas, griovė jį be gailesčio. Buvo net pora labai žiaurių vietų. Pasirodė, kad stipriai pagerėjo piešimas. Finalas neblogas.Spoileris:Kas galėjo pagalvot, kad koją blogiečiams pakiš jų pačių surinktos emocijos.
Gaila kad firminis Shanos urusai! urusai! urusai!!!! pasigirdo tik du? kartus.
Tvirtas 8.Comment
-
Anime yra zewriai geras sakykit ka norit aiqu reikia vertinti skirtingai fighting ir romace anime zandrus romantika ne 5 balai fighting irgi ne 5 balai ypatingu prasmiu galima rasti na sis filmas skirtas truputi mazesniem nei death note technine puse irgi ne 5 balai bet tas filmas nors ir ne severdas yra man buvo zewriai geras.Ispradziu pradejas vertinti anime vertinau ji pagal techine puse ir t.t zodziu si anime myliu man labai patiko.Dar vienas dalykas fighting anime gali buti daug romantiskesnis nei anime kurtas speceliai kaip romance tipo :}Comment
-
Anime yra zewriai geras sakykit ka norit aiqu reikia vertinti skirtingai fighting ir romace anime zandrus romantika ne 5 balai fighting irgi ne 5 balai ypatingu prasmiu galima rasti na sis filmas skirtas truputi mazesniem nei death note technine puse irgi ne 5 balai bet tas filmas nors ir ne severdas yra man buvo zewriai geras.Ispradziu pradejas vertinti anime vertinau ji pagal techine puse ir t.t zodziu si anime myliu man labai patiko.Dar vienas dalykas fighting anime gali buti daug romantiskesnis nei anime kurtas speceliai kaip romance tipo :}Comment
Comment