Shakugan no Shana

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

6 (3 balai). Nes:
    1. Pieshimas. Nepatiko. Identiska Zero's Family. Jei animacija kovu, specefektu, burtu ir veikeju pieshimas butu visai neblogas (ypac Shana kovineje busenoje) tai aplinka prastai. Visiskai nera kur uzkliuti zvilgsniui.
    2. Vaikishkas siuzetas ir blogieciai. Siuzetas tiesus kaip begiai ir nuspejamas. Net manes nesugebejo nustebint. Apie blogiecius atskira kalba. Pradedant ishkrypeliu ir baigiant isprotejusiu profesoriumi. Ir dar pabaigoje
    Spoileris:
    visi penki liko gyvi. Na as suprantu, kad antram sezonui tyngejo naujus kurt, bet bent jau viena is padorumo galejo nudet..
    . Ishkrypeliai brolis ir sesuo buvo visai nieko, bet palyginus su maniakais dvyniais is Balck Lagoon.....
    3. Reikejo Shanai bent jau papu uzuomazgas nupiesht. Net pas Luiza is Zero no Tsukaima, kuria visi mazapape vadino, kazkas ten buvo....
    4. Vienintele tikrai seksy mergiote kovos metu pavirsdavo i kazkokia melyna meshka. Ir uz ka ja taip....
    5. Tarnaite. Nesiseka man, antrame anime is eiles. Ir dar su kazkokia debilishka kauke...
    6. Per daug vaikishka romantika ir veikejai. Net tokiam is principo vaikishkam zanrui. Nu as suprantu kad pagal anime kanonus po bucinio turi buti "The end", bet tarmozinanciu personazu skaicius viename kvadratiniame kilometre man buvo per didelis. Nors reikia pagirti Judzi. Mergu fone jis atrode visai adekvatus jaunuolis. Man susidare ispudis kad jam is tu mergu nieko daugiau ir nereikejo. Tai ir elgesi atitinkamai. O Shana pati didziausia tormaze aisku.
    Uz pabaiga minuso neduosiu vien del busimo antro sezono. O tai butu minusas ir didelis. Is movie daug nesitikiu. Bent jau is trailer nieko naujo ten nebus. Nupies nebent graziau.
    Va kas istikruju patiko tai Shanos "urusai! urusai! urusai!!!!"
    Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-05-02, 14:24.

Comment

• baltas_tigras
      wild minds

• 2007 03 19
      • 107

nesakysiu kiek daviau, bet maciau nei 4, nes paprasciausiai nepatiko man tas animas. paisymas dar puse bieso,ne mano skonio, bet geriau nei vidutiniskas, bet jau tie dialogai ypac ju bukumas ir tustumas isryskeja, kai esi editini texta isversta i LT kalba, o ne siaip perziuri epa...
      Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• Koaru
        Narys
        • 2007 04 24
        • 63

kvailas man sis anime. Nepatiko man siuzetas,beto tokiu pilna labai pripaisyta anime tai kazkaip net netraukia ziureti

Comment

• Souls
          PLEASE DIE

• 2007 04 26
          • 146

Daviau 2. Vienetas jam butu per gerai ir siaip nera absoliuti fiasko. Tik siaip absoliuti nesamone. Me will transform and protect u... Bah >.<
          [Insert your signature here]

Comment

• Kuronii
            Boom, like that

• 2007 04 01
            • 144

Niekuo neipatingas anime, Prisiverciau paziureti, nes patiko tik ta ideja apie sielas ir ju transformacijas,,,seip tikejaus kazko gero, naujo ir nematyti, bet gavau kazka kas man tikrai nepatiko. Irgi ivertinau 2^^
            http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Paziurejau specialus ir ova. Neblogai ten jie is saves pasiderge. Va toks ir serialas turejo but.

Comment

• shemica

Man asmeniškai šis anime buvo neidomus. Daviau 3 vien tik dėl to, kad muzika, piešimas pakenčiami ir savita egzistensijos suvokimo idėja visai įdomi. Bet visa kita - vaikučių pasakos... Jei būčiau keletu metų jaunesnė, gal ir būtų patikę. Blogiečių mastysena kažkokia vaikiška, be to - koks buvo jų tikslas? Keli turėjo kažką gauti iš savo veiksmų, bet visi kiti darė chaosa taip sau tipo vien tik dėl to kad ''I'm evil''.

Comment

• Bagyra
                  keep your mind wide open

• 2007 04 08
                  • 73

gal kas zino is kur filma galima atsisiusti??
                  sigpic

Comment

• Kurotani
                    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                    • 119

Na perziurejau ir tiek.. piesimas geras, muzika taip pat gan nebloga, bet siuzetas ir veikeju isvystymas man pasirode totally crap.. filma gal ir "paveizesiu" , o del antro sezono abejoju, kazkodel labai abejotina kad padetis pasikeis..

Comment

• Snikerzz
                      Garbinu anime.
                      • 2007 07 13
                      • 10

Puikus anime labai patiko beto dar kai ziurejau lietuviska tai isviso supranti visa istorija uz tai aciu animeparty studios komandai dbr laukiu filmo ir antro sezono seriju
                      Garbink anime, kol dar neperv

Comment

• mindzze
                        Forumo vilkas

• 2007 05 18
                        • 375

Gal ir nieko, paliko gana maza ispudi.Beja labai erzina tas nelogiskas faktas apie ,tai kad uzgesus tai ugneliai, zones isnyksta ir niekas nebeprisimena jo, kazkokia neasmone ,Jezau!
                        Beto antas sezonas tagiskas ir garso takelis labai prastas. Na butu mano valia dauka as pakeisciau.
                        Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2007-12-13, 14:17.

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Autorius mindzze
                          Gal ir nieko, paliko gana maza ispudi.Beja labai erzina tas nelogiskas faktas apie ,tai kad uzgesus tai ugneliai, zones isnyksta ir niekas nebeprisimena jo, kazkokia neasmone , niekaip negali taip buti, Jezau!
                          O tai tipo ugnele buti gali? Fantasy gi.

Comment

• redragon
                            Narys

• 2007 03 22
                            • 41

http://www.animeparty.info/database/shana.php
                            Čia torentas LT Kalba. Nors pats nebandžiau siustis.
                            Paskutinis pakeitimas nuo redragon; 2007-12-04, 21:06.
                            Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

• mindzze
                              Forumo vilkas

• 2007 05 18
                              • 375

Autorius redragon
                              http://www.animeparty.info/database/shana.php
                              Čia torentas LT Kalba. Nors pats nebandžiau siustis.
                              Surizikavau atsisiunciau pora epu , lietuviski titrai , tiktai gaila kad uzsiema versti tokius sudinus filmukus lyg geresniu nera. Tekstuose nieko blogo neizvelgiau isskirus kad skaityti uziema tiek pat laiko kaip ir en .Beto sito torrento filmukai gana prastos kokybes. Ir dar antras sezonas labai labai sux's.
                              Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2007-12-17, 15:23.

Comment

• Krad
                                It's time to spy

• 2007 03 24
                                • 585

Shana tik nuo 2 sezono pradėjo HD leisti, o tada kai darėm pirąm sezoną buvo tik DTV ripai, kurių kokybė gal ir nebuvo auksinė (ką turi su tuo ir dirbi...), bet ką jau padarysi. Dėl šūdinumo - tai čia kiekvieno reikalas, vieniems auksas, tau gal šūdas. Vistiems neįtiksi, o to ir nenorim :P
                                Paskutinis pakeitimas nuo Krad; 2007-12-14, 17:49.
                                Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

Working...