Tantei Gakuen Q/Detective Academy Q

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ph0rest
    5cm/s

• 2006 10 10
    • 56

Tantei Gakuen Q/Detective Academy Q

Tantei Gakuen Q
    Detective Academy Q

@AniDB || @ANN || @AnimeNFO

Metai: 2003
    Žanras: Detective, Comedy, Action, Adventure
    Studija: Studio Pierrot
    Oficialus puslapis
    Panašūs anime: Anime-Planet
    Serijų: 45

Viena grazia diena musu pagrindinis herojus, naturaliai logiskai mastantis berniukas vardu Kyuu, svajodamas tapti detektyvu(tokiu, kuris isgelbejo ji vaikysteje) netycia susiduria su pagyvenusiu vyru, kuris buvo beiseinantis is banko su kruvele banknotu ir, aisku, per susidurima vyras juos isbarsto. Kyuu budamas tvarkingas pilietis, padeda vyrukui susirinkti pinigus, bet... truksta vieno banknoto... skandalas gatves vidury...! Tada nei is sian, nei is ten atsiranda mergaite, kuri padeda Kyuu issiversti is keblios situacijos, is kurios savo logisku mastymu(ne be mergaites pagalbos) pabaigoje nesunkiai issivercia pats Kyuu. Taciau vakare tas pats vyras mirsta nukrites nuo statybu konstrukciju... Policijos versija - savizudybe, bet Kyuu galvoja kitaip ir jo deka atskleidziamas zudikas. Taip jis ir dar vienas vyrukas Touyama Kintarou(toliau vadinamas tiesiog Kinta, Kin-Tan kovos zinovas) padejes jam sugauti zudika, gauna anketas i DDS(Dan Detective School), garsiausia detektyvu agentura salyje.

Abu uzpildo tas anketas ir, zinoma, pereina pagrindini egzamina. Ten Kyuu ir Kinta susipazista su dar trim busimos komandos draugais: Minami Megumi(Meg), anksciau sutikta Kyuu mergina, kuri turi fotografines atminties dovana(viska ka pamato gali isiminti iki smulkmenu), Narusawa Kazuma(Kazuma) jaunas genialus programeris, technologiju zinovas ir Amakusa Ryu(Ryu) tiesiog naturalus genijus. Visi 5 patenka i specialia Q-klase(Q=qualified=kvalifikuotas), kuria moko pats DDS isteigejas ir direktorius, visai saliai nusipelnes detektyvas Dan Morihiko.

Jei kas dar nemate sio anime, tai siulyciau visu pirma ji paziureti detektyvu megejams, nes cia pilna ivairiausiu idomiu galvosukiu prie kuriu prisideda Comedy zanras, o kai kuriose serijose gali sutikti ir Ecchi pedsaku(pvz is nosies trykstantis kraujas kai kuriose situacijose) =)
    1
    5
    100.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

The poll is expired.

• Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

Geras aprasymas sudomino reiks paziuret

Comment

• Nju`Liuci

hmm idomus tekstas sudomino nt lb rejkies paziureti

Comment

• enjutsu
        Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
        • 131

galiu pasakyt kad tikrai geras anime man tikrai patiko tokios tikrai geros bylos
        sigpic

Comment

• Intrigante

Oj man šitas patiko, taip fainai susižiūrėjo.Ir live actionus visus mačiau, kurie dar labiau patiko
          p.s. o kodėl balsavimas uždarytas?

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

Autorius Intrigante
            Oj man šitas patiko, taip fainai susižiūrėjo.Ir live actionus visus mačiau, kurie dar labiau patiko
            p.s. o kodėl balsavimas uždarytas?
            Nes aprašymo kurėjas lama. Vėliau pataisysiu.

Comment

• Gretutia123
              ViSi mєs єSคMє sKiRtinGi™
              • 2008 10 15
              • 6

maciau bet ne anime o drama tai labai patiko....anime tai man piesimas nelabai...

Comment

• Klaudas
                Naujokas
                • 2009 08 30
                • 8

geras anime,tik man nepatiko pabaiga. kaip dažniausiai aš pasigendu normalios pabaigos.
                Yra tik vienas nugalėtojas

Comment

Working...