Utawarerumono
Collapse
X
-
Comment
-
Na kazhkas panashaus i cat-people
Pirmieji epizodai visai nieko. Zhiurejau vien del Eruruu, o ir patys epizodai buvo "shvelnesni", neskubantis. Deja Rokui, greit viskas perejo tiesiog i kara tarp regionu, pasimosikavima ir tiek. Per daug veiksmo kaip man, o idejos shustresnes nera.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-11-21, 16:20.Comment
-
Anime su catgirls ir kovu scenom Gerai kad pamačiau šita aprašymą, galvojau artimiausiu metu jokių anime nesisiūsti, bet persigalvojau dėl šito anime Sailor moon siuntimas kol kas nutraukiamas, siūsiuos šita
Tiesasakant siunčiuosi vien dėl catgirls'ųComment
-
man sis animas patiko, butinai atsisiusiu opening tema ziurejau kiekvieno ep pradzioi net jei galejau prasukt. kas neziurejot 20-26 epu mazai ka supratot matyt nes ten atsiskleidzia kas ir kaip prasidejo ir mintis animo man patiko. Na bent ta mintis kuria as sugebejau pagauti. issiziurejus gaunasi gan rimtas anime, o tie karas-taika valstybes gyvenime (musu laikais tai pakeite informaciniai karai ), ypac tokiame barbariskame pasaulyje visad kartojasi.Comment
-
Good anime, nors pradejau ziureti del cat-girls^^ Bet paskui patiko ir ta istorija ir piesimas labai grazus^^ Graziai ugnis buvo nupiesta..Comment
-
Serialas paliko labai dviprasmishkus jausmus.
Patiko:
1. pieshimas ir muzika - tiesiog grazu.
2. Personazai, o ypac mergiotes aisku. Super kawai. Ypac Karura su savo pagaliu.
3. Jumoras. Toks lengvas ir ne piktas.
4. Pasaulis. Ivairus ir pilnas visokiu padaru.
5. Sci-Fi pasirode visai i tema. Primine man kazkokia vaikysteje skaityta knyga.
Nepatiko:
1. Tas pats pieshimas, bet shi karta 3d. Suprantu, kad masofkes sunku ranka nupiesht, bet per daug bade akis.
2. Siuzetas. Gal reikejo susikoncentruot ties viena istorija arba padaryt daugiau seriju.... O tai kazkaip per greit tie karai pasibaigdavo.
3. Per daug vaikishkas ir naivus vietomis. Na cia sunku paaiskint...
4.Mechai. Va jie cia kazkaip ne i tema imho. Cytas ble. Geriau jau normaliu burtu butu ideje....
5. Pabaiga.Spoileris:Suknistas karlsono sindromas. Nekenciu! Cia dar nieko, bet kai Hakuoro su kiekvienu asmenishkai atsisveikino "pasirupink teveliu, mamyte etc" tai buvo tiesiog juokinga.
Vienzo tvirti 7 balai. Jei ne pabaiga butu ir visi 8 ar net 9.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-08-18, 00:35.Comment
-
Tiesiog fantasy istorija, tik gal tu fantasy elementų pernelyg daug vienoje vietoje... >.>
Šiaip tie vis nauji priešai ir kovos man priminė strateginį žaidimą. Peržiūrėjęs pažiūrėjau review, ale tikrai, pagal žaidimą ir sukurtas... Vien dėl šito fakto truputį nuomonė pagerėjo, nes ne tiek daug anime sukurta pagal žaidimus. Eruruu ir Aruruu vieni iš gražiausių personažų, tokie mieli ir dar su tokiomis ausimis ir uodegomis ^^ (vis prisimenu tą pirmą epizodą, kur paglostė Eruruu uodegą. Labai kawaii'na reakcija buvo... ^^
O šiaip galutinis vertinimas - toks so so... Ilgainiui pabosta vienodi priešininkai. Ir dar pernelyg idealizuojami veikėjai... Tad net sci-fi intarpas įdomumo nepakėlė...Comment
-
Comment
Comment