Utawarerumono

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tamsa
    Kiriya

• 2007 08 13
    • 192

Siunciaus net nezinojes kokie veikejai perziurejau ir be zado dabar esu. toks geras anime tik pabaiga man per daug graudi . Sio anime deka pamilau catgirls(tai pirmas mano anime kuriame buvo tokie veikejai) bet gaila kad per toki pasidariau per daug graudus kaip bernui tokioms pabaigos.

Bet gal kas pasakytu kaip ten buvo su yuzaha nes nelabai pabaigoj supratau kas jai ivyko.
    Paskutinis pakeitimas nuo tamsa; 2008-03-24, 08:21.
    sigpic

Comment

• shigofumii
      cruel man
      • 2008 07 05
      • 137

Nuostabus anime ,pabaiga istiesu graudi,dar labai stebino cat girls anime ,bet tai jam suteike ,tik daugiau grozio.
      Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• kypshius
        Rašytojas

• 2007 04 17
        • 254

catgirls, catgirls, bet mečiau kai
        Spoileris:
        sutiko kažkokius ten senus pažystamus karo lauke
        .... atsibodo karas-taika-karas-taika-karas-taika....... tupas labai storyline'as. nors išpradžių visai susižavėjęs buvau tuo, kad čia catgirls yra, bet poto ..... 3

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

7/10 nes igala nusivaziavo, buvo labai sunku uzbaigt, siaip labai kawaii'nos merginos, graziai isimaise dramos zanras, pacios kovu scenos pernelyg nenustebino

Comment

• Haji
            Horror and Mystic lover
            • 2008 07 05
            • 116

Nesenai baigiau ziureti. kas visu pirmiausia krito i aki tai anime piesimas. pirma kart tokios grafikos ziurejau ;O laaabai patiko. pats zanras irgi patiko tik tikejausi siek tiek daugiau dramos

Comment

• biganimefan
              Vienišė manijakė

• 2008 03 20
              • 228

Anime man tikrai patiko. Buvo linksma žiūrėti į raudonuojančią Eruru. Veiksmas ir drama tikrai neblogi, istorija irgi tokia labai jau įdomi. Galas irgi mane pradžiugino. 5/5

Comment

• Tabeko
                Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                • 290

Man asmeniškai, labai patiko. Piešimas švelnus ir gražus. O tos ausytės (or whatever kas ten buvo) labai meiliai tiko prie merginų emocijų. Beje, tas tigras buvo jėga! Giliausią įspūdį palikęs personažas, ko gero, būtų Eruruu. Vėliau išbandžiau žaidimą, tai labai garso takelis patiko ir įterpiami paveiksliukai žaidžiant. Vienžo, likau patenkinta ir tikrai nesigailėjau, kad pradėjau žiūrėt.

Comment

• Winry
                  Narys
                  • 2009 03 17
                  • 78

Patiko anime, ypač tos ausytės ir uodegytės lb fainai atrodė Pabaiga sugraudino, bet, ko gero, geresnės ir labiau tinkančios nebūtum galėjęs sugalvoti. Gražus opening ir apskritai ost. 5 balai

Comment

• Audrius22
                    Naujokas
                    • 2011 08 12
                    • 15

Ka tik prasidejo Utawarerumono second season.Kas pasiilgo karas-taika filmuko

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Audrius22
                      Ka tik prasidejo Utawarerumono second season.Kas pasiilgo karas-taika filmuko
                      O kas nors atsimena pirmą? Aš tik posterį atsimenu....

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Pasirodo atsiminti pirmą buvo visai nebūtina, bet tai tik į gerą. Blogai yra tai, kad šis anime apskritai yra prastas. Pradžioje pasirodė visai linksmas fantasy serialas su įdomiu pagrindiniu personažu, bet kuo toliau tuo nuobodžiau viskas vystėsi. Pabaigoje net negalėjau sulaukti kada viskas pagaliau pasibaigs. Be paukštuko ir vienos įgarsintojos atsiminti nėra ką. Nedaugiau 5 balai.

Comment

Working...